Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Οπως λέει ο τίτλος αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους χρόνους εκκίνησης της μητρικής. Από την στιγμή που θα πατήσω το on στο pc μένω σε μαύρη οθόνη μπορεί και 15 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο gigabyte και να ξεκινήσει η διαδικασία boot του λειτουργικού. Εχω κάνει τις αναβαθμίσεις bios, έχω παίξει λίγο με τις ρυθμίσεις που έχει κάποιες fast boot ρυθμίσεις άλλα τζίφος. Να είναι πρόβλημα και να πρέπει να κάνω χρήση της εγγύησης είναι μπορεί να είναι κάτι που μου διαφεύγει?
nickol-us Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Είναι νέο σύστημα ή παλιό; Παρουσίαζε αυτή τη συμπεριφορά πριν; Καθαρό Install ή φερμένο από παλαιότερο σύστημα; Dual boot και άλλοι δίσκοι υπάρχουν; 2ο display είναι συνδεδεμένο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, nickol-us είπε Είναι νέο σύστημα ή παλιό; Παρουσίαζε αυτή τη συμπεριφορά πριν; Καθαρό Install ή φερμένο από παλαιότερο σύστημα; Dual boot και άλλοι δίσκοι υπάρχουν; 2ο display είναι συνδεδεμένο; Παλιό σύστημα, παρουσίαζε αργοπορία πάλι άλλα οχι σε τέτοιo βαθμό, καθαρό install, dual boot δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως και άλλοι σκληροί στο σύστημα (συνολικά 2xM2 2TB, 2x 2 SSD 2TB και 3 USB3 18TB), τέλος ένα μόνο display 34αρι συνδεμένο με display port σε μία 6800xt
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, tegonikos είπε άλλοι σκληροί στο σύστημα (συνολικά 2xM2 2TB, 2x 2 SSD 2TB και 3 USB3 18TB) Κάντε έναν έλεγχο με το HDsentinel ή το Crystal disk info για την υγεία τους. 2
John Zeus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 28/12/2022 στις 6:01 ΜΜ, tegonikos είπε Παλιό σύστημα, παρουσίαζε αργοπορία πάλι άλλα οχι σε τέτοιo βαθμό, καθαρό install, dual boot δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως και άλλοι σκληροί στο σύστημα (συνολικά 2xM2 2TB, 2x 2 SSD 2TB και 3 USB3 18TB), τέλος ένα μόνο display 34αρι συνδεμένο με display port σε μία 6800xt Αν βγάλεις τους usb 3 θα κάνει boot γρήγορα πιστεύω το πάθαινα και εγώ και τους έβγαλα και έκανε boot άμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα