Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Είχα το Mi A3 το οποίο είχε το ίδιο θέμα.

Ήλπιζα με το Realme να αλλάξει αυτό αλλά απ' ότι βλέπω πάλι τα ίδια.

Τελικά δε γίνεται να έχω δεδομένα ενώ είμαι σε κλήση;

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν γίνεται ταυτόχρονα να είσαι σε κλήση και να έχεις και δεδομένα. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σου. 

• Sad 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το VOLTE στον αριθμό σου για να μπορέσεις να έχεις 4G και ομιλία μαζί.

Στο ενεργοποιεί ο πάροχος (συνήθως βέβαια αναλόγως τον πάροχο ενεργοποιείται με ενα sms) το βρίσκεις και με μια απλή αναζήτηση δηλαδή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν γι' αρχή στις ρυθμίσεις της συσκευής (Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας -> SIM 1) έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Κλήσεις VoLTE, μέχρι εκεί.

Πρέπει να αιτηθώ κάτι στην Cosmote;

Επίσης στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους υπάρχει η επιλογή Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας κατά τις κλήσεις, αλλά είναι grayed out.

Δημοσ.

Ναι, το googlαρα μόλις και το είδα, θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Αλλά αν είμαι σε 5G με ενεργοποιημένα δεδομένα και καλέσω κάποιον θα με γυρίσει σε 4G για να έχω ταυτόχρονα και τα δύο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι, το googlαρα μόλις και το είδα, θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Αλλά αν είμαι σε 5G με ενεργοποιημένα δεδομένα και καλέσω κάποιον θα με γυρίσει σε 4G για να έχω ταυτόχρονα και τα δύο;

Σωστά.

Δημοσ.

Πάλι ήρθε SMS ότι η υπηρεσία δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου (το ίδιο έγινε και χθες που έστειλα 5G στο 1333 για να ενεργοποιήσω το 5G και έβαλα τη SIM σε συμβατή με την Cosmote συσκευή και έστειλα από εκεί).

Θα δοκιμάσω να κάνω το ίδιο πάλι αύριο.

Αλλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά της Cosmote. Στη γυναίκα μου (πάλι Realme 9 5G) έπαιξε απευθείαςτο 5G στη Vodafone.

Δημοσ.

ναι ισχύει αυτό, θες συμβατή συσκευή και καλά για να ενεργοποιηθουν οι υπηρεσίες της.

Βάλε την κάρτα σου σε μια συσκευή samsung αν έχει κάποιος να κάνεις την δουλειά σου (να στείλεις το sms) και μετά αλλάζεις επιτόπου.

Κ εμένα για το 5G εβαλα τη σιμ σε άλλη συσκευή(Galaxy Note 20), και παλιότερα για το volte σε S8.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tonis90 είπε

Όχι φίλε μου δεν γίνεται ταυτόχρονα να είσαι σε κλήση και να έχεις και δεδομένα. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό σου. 

Μπράβο φίλε είσαι πολύ σχετικός, εννοείται ότι γίνεται να έχεις ίντερνετ και κλήση ταυτόχρονα. 

Δημοσ.

Ρωτάω εδώ γι' αρχή:

Επειδή θέλω να πάρω θήκη και tempered glass και για το συγκεκριμένο δύσκολα βρίσκω κάτι (έχουν για το Realme 9i και το Pro), δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδιο και με ποιο.

Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Για οθόνη επειδή μένω Αθήνα πάω σε ενα irepair κ μου βάζουν αυτοί επιτόπου. 

Εχει 2 ποιότητες , σκληρό uv , το βαζουν σε ένα μηχάνημα κ κάτι το βαράει με ακτινοβολία, και ένα μαλακό. 

Το μαλακο επουλώνει τις μικρες νύχιες κ όχι μόνο. 

Ειχα βαλει το μαλακο , πλήρως ικανοποιημένος, το εκανα πωλο γιατί έφυγε το κινητό σε χαλίκια κ περπάτησε με τα μούτρα 3 μέτρα κατηφόρα, και τωρα εβαλα το σκληρό. 

Επειδή είναι σκληρό έχω λίγο αέρα στο ανω σημείο , ψιλό κακή εφαρμογή. 

Θα εβαζα ξανά μαλακό. 

Για θήκη δεν γνωρίζω. 

Για cosmote , ειχα πάρει τηλέφωνο κ μια καλή κοπελιά προχώρησε το θεμα μου επί τόπου κ μου άνοιξε volte και 5g . 

Αν βαριέσαι, πιο εύκολο ειναι να βρείς απο κάποιον ενα sammy iphone κ να βαλεις την κάρτα, στέλνεις μύνημα κ αφου δεις την ενεργοποίηση, πας πίσω την κάρτα στην συσκευή σου .

Υ.γ η θήκη δεν είναι ίδια με το pro ; Για να γνωρίζω αν χρειαστώ τι να ψάχνω.

Δημοσ.

Με το VoLTE και το 5G έβγαλα άκρη, έβαλα τη SIM σε άλλη συσκευή και τα ενεργοποίησα.

Τώρα ψάχνω να δω με ποιο είναι ακριβώς ίδιο το 9 5G, γιατί μάλλον έχει μικροδιαφορές με το 9i ή/και το Pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Ρωτάω εδώ γι' αρχή:

Επειδή θέλω να πάρω θήκη και tempered glass και για το συγκεκριμένο δύσκολα βρίσκω κάτι (έχουν για το Realme 9i και το Pro), δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδιο και με ποιο.

Ξέρει κανείς;

Το Realme 9 5G και το 9 Pro είναι ίδια.

Μπορείς δηλαδή να πάρεις και του Pro.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...