jimmysss! Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα και Χρονια πολλα! Μου εβγαλε το κινητο update gia UI5 (andoid 13). Εχει προχωρησει κανεις στο update; Εχω διαβασει καποια προβληματα στο νετ και δεν τολμω να το κανω...
daPro7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, mphxths είπε Κανενα προβλημα εδω περα. +1
aces Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 να το περασεις παει λιγο πιο smooth η αυτονομια παραμενει "οριακή" στη 1 μέρα
jimmysss! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Στις 28/12/2022 στις 1:29 ΜΜ, aces είπε να το περασεις παει λιγο πιο smooth η αυτονομια παραμενει "οριακή" στη 1 μέρα Αυτό με την αυτονομία το άτομο ...οπότε δεν είχες καμία διαφορά όρος το καλύτερο ή χειρότερο με μπαταρία ;
aces Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Αυτό με την αυτονομία το άτομο ...οπότε δεν είχες καμία διαφορά όρος το καλύτερο ή χειρότερο με μπαταρία ; Παει πιο smooth με την 13 η πλοηγηση κ τα μενου ρυθμίσεις κλπ για την αυτονομια απο οσα εχουν αναφερει παραμενει στο ιδιο επιπεδο. οριακή. έτσι κ αλλιως θα την περάσεις την ενημερωση επειδή περιλαμβάνει κ ενημερωσεις ασφαλειας λογισμικού που χρειάζεται. Με την 12 τι screen on time σου δινει; τη μερα τη βγαζει ανετα ή οριακα; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από aces
jimmysss! Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aces είπε Παει πιο smooth με την 13 η πλοηγηση κ τα μενου ρυθμίσεις κλπ για την αυτονομια απο οσα εχουν αναφερει παραμενει στο ιδιο επιπεδο. οριακή. έτσι κ αλλιως θα την περάσεις την ενημερωση επειδή περιλαμβάνει κ ενημερωσεις ασφαλειας λογισμικού που χρειάζεται. Με την 12 τι screen on time σου δινει; τη μερα τη βγαζει ανετα ή οριακα; Το φορτίζω μέχρι 85% στις 2 και τη βγάζει μέχρι το πρωί ..όταν δουλεύω αυτά ... Πχ τώρα που ήμουν σε άδεια 2 φορές το φορτίζω επειδή χαζεύω ινστα Γενικά 3.14 με Μαξ 4 ώρες Εσύ τι έχεις βάλει από όσο κατάλαβα ; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από jimmysss!
aces Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Το φορτίζω μέχρι 85% στις 2 και τη βγάζει μέχρι το πρωί ..όταν δουλεύω αυτά ... Πχ τώρα που ήμουν σε άδεια 2 φορές το φορτίζω επειδή χαζεύω ινστα Γενικά 3.14 με Μαξ 4 ώρες Εσύ τι έχεις βάλει από όσο κατάλαβα ; Ναι σε 2 συσκευές s22/s22+ φόρτιση κ εδώ πάντα μέχρι 85% κ πήγε στο 68% το sot ήτανε ακριβώς 1 ώρα ενεργή όποτε κάνε την αναγωγή. Άρα για 1 ώρα με ενεργή οθόνη με χρήση τρώει ένα 15% η κατανάλωση μπαταρίας χοντρικά με την 13. παντως πέρασε την αφού δεν έχει απώλεια στην αυτονομία ούτε βέβαια αύξηση ούτε κ κολλήματα κ χρειάζονται τα security updates. η τελευταία για το s21 fe G990BXXS2DVL1 (την εμφανιζει κ στο μενού) https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-fe-5g-s21-fe-december-2022-security-update/ Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από aces
james charald Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα και καλη χρονια εγω θελω να κανω μια αλλη ερωτηση, . Οταν βαζω κατι ακουστικα jbl με θυρα type c μου γραφει δεν υποστηρίζονται, ενω πιο παλια που ειχα ενα xiaomi τα αναγνωριζε κανονικα. Ξερει κανενασ γιατι γινεται αυτο? Μηπως χρειαζεται handfree ακουστικα απο την samsung?
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, james charald είπε καλησπερα και καλη χρονια εγω θελω να κανω μια αλλη ερωτηση, . Οταν βαζω κατι ακουστικα jbl με θυρα type c μου γραφει δεν υποστηρίζονται, ενω πιο παλια που ειχα ενα xiaomi τα αναγνωριζε κανονικα. Ξερει κανενασ γιατι γινεται αυτο? Μηπως χρειαζεται handfree ακουστικα απο την samsung? Καλη χρονιά, θα έπρεπε να στα αναγνωρίσει κανονικά. μήπως θέλουν κάποια εφαρμογή της jbl για να συνδεθούν? τσέκαρε κ ότι κουμπώνουν στην υποδοχή type c σωστά. Την τελευταία ενημέρωση λογισμικού One UI 5 την έχεις περάσει? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από aces
james charald Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 το κινητο ειναι της κοπελιασ μου της το πηρα καινουργιο και μου το εκανε απο την αρχη. Της εχω κανει ολα τα upodate του λογισμικου αλλα τιποτα. ναι κουμπωνουν σωστα στην υποδοχη. πηρα και την εταιρια και δεν το ηξεραν να με βοηθησουν, μου ειπαν οτι παιζει να παιρνει μονο ασυρματα αλλα δεν το κοβω λογικο, δεν εχει νοημα.
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, james charald είπε το κινητο ειναι της κοπελιασ μου της το πηρα καινουργιο και μου το εκανε απο την αρχη. Της εχω κανει ολα τα upodate του λογισμικου αλλα τιποτα. ναι κουμπωνουν σωστα στην υποδοχη. πηρα και την εταιρια και δεν το ηξεραν να με βοηθησουν, μου ειπαν οτι παιζει να παιρνει μονο ασυρματα αλλα δεν το κοβω λογικο, δεν εχει νοημα. Πιθανον η συγκεκριμενη εταιρία να μην ειναι συμβατη με τα Galaxy S21 FE αν και κανονικα θα επρεπε να φαινονται. Τα απλά Galaxy Buds2 τρεχουν κανονικα ειναι ασύρματα βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα