Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αφού θα είναι unofficial rom,πως θα μπει ?

Mε recovery .

Και σε παλιό κινητό π τρέχω unofficial δεν έχω ροοτ.

Μήπως μπερδευεις το ξεκλειδωμα στον bootloader ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε

Mε recovery .

Και σε παλιό κινητό π τρέχω unofficial δεν έχω ροοτ.

Μήπως μπερδευεις το ξεκλειδωμα στον bootloader ;

Από ότι θυμάμαι η custom rom θέλει ρουταρισμα.

Όπως και άλλη recovery για να κουμπώσει η custom.

Το ξεκλείδωμα του bootloader είναι άλλο θέμα,που μπορεί να θέλει ή και όχι σε μερικά μοντέλα.

Εάν τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που έβαζα και είναι έτσι απλά τι να πω.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση το ρουτ με την custom rom εννοείται ότι μπορεί να έχει custom rom χωρίς να είσαι ρουτ, έτσι δούλευα το mi A3. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Από ότι θυμάμαι η custom rom θέλει ρουταρισμα.

Όπως και άλλη recovery για να κουμπώσει η custom.

Το ξεκλείδωμα του bootloader είναι άλλο θέμα,που μπορεί να θέλει ή και όχι σε μερικά μοντέλα.

Εάν τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που έβαζα και είναι έτσι απλά τι να πω.

Δεν χρειάζεται root για custom ROM η Recovery .

Bootloader είναι απαραίτητο να το ξεκλειδωσεις .

Γενικά σε κινητά όπως Xiaomi π είναι τιγκα στο blotware , για μένα τουλάχιστον είναι απαραίτητο να περάσω custom ROM .

Επεξ/σία από Hasta La Vista
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε

Δεν χρειάζεται root για custom ROM η Recovery .

Bootloader είναι απαραίτητο να το ξεκλειδωσεις .

Γενικά σε κινητά όπως Xiaomi π είναι τιγκα στο blotware , για μένα τουλάχιστον είναι απαραίτητο να περάσω custom ROM .

Είμαστε πλέον μεγάλη 😁 για custom ,root , recovery, bootloader.

Αυτά είναι γιαυτους που ασχολούνται και πειραματίζονται.

Η απλά δεν παίρνεις Xiaomi.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GATE123 είπε

Είμαστε πλέον μεγάλη 😁 για custom ,root , recovery, bootloader.

Αυτά είναι γιαυτους που ασχολούνται και πειραματίζονται.

Η απλά δεν παίρνεις Xiaomi.

Συμφωνώ , αλλά απο την επιλογή π μπορω να πληρώνω το hardware πιο φτηνό απο όλες τις αλλες εταιρίες κ μετά να γλυτωνω το ad-spam της Xiaomi (που έτσι πέρνει τα λεφτά πισω απο διαφημίσεις) , Xiaomi κ παλι Xiaomi . το πιο worth όσο αφορα  σχέση τιμής - hardware.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε

Συμφωνώ , αλλά απο την επιλογή π μπορω να πληρώνω το hardware πιο φτηνό απο όλες τις αλλες εταιρίες κ μετά να γλυτωνω το ad-spam της Xiaomi (που έτσι πέρνει τα λεφτά πισω απο διαφημίσεις) , Xiaomi κ παλι Xiaomi . το πιο worth όσο αφορα  σχέση τιμής - hardware.

Ο καθένας όπως βολεύεται.

Και εγώ είχα αρκετά χρόνια Xiaomi ,αλλά έχει γίνει ανυπόφορη.

Το να πάρω ένα καινούργιο κινητό και να αρχίσω να το ρουταρω για να μην έχω διαφημίσεις κλπ εεε άστο καλύτερα.

Οι περισσότεροι δεν θέλουν τέτοια ή δεν ξέρουν.

Θέλουν να πάρουν ένα κινητό που από την πρώτη στιγμή να είναι λειτουργικό και να κάνουν την δουλειά τους άμεσα.

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα κινητά με τράπεζες nfc κλπ, ούτε κατά διάνοια δεν θα έβαζα custom rom και ρουτ, πήγα σε realme και βρήκα την ησυχία μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2023 στις 7:35 ΜΜ, GATE123 είπε

Ο καθένας όπως βολεύεται.

Και εγώ είχα αρκετά χρόνια Xiaomi ,αλλά έχει γίνει ανυπόφορη.

Το να πάρω ένα καινούργιο κινητό και να αρχίσω να το ρουταρω για να μην έχω διαφημίσεις κλπ εεε άστο καλύτερα.

Οι περισσότεροι δεν θέλουν τέτοια ή δεν ξέρουν.

Θέλουν να πάρουν ένα κινητό που από την πρώτη στιγμή να είναι λειτουργικό και να κάνουν την δουλειά τους άμεσα.

Δεν ξέρω γιατί επιμενετε με Root .

Δεν απαιτείται.

23 ώρες πριν, chios είπε

Έτσι όπως έχουν γίνει τα κινητά με τράπεζες nfc κλπ, ούτε κατά διάνοια δεν θα έβαζα custom rom και ρουτ, πήγα σε realme και βρήκα την ησυχία μου. 

Custom ROMs , έχουν πιο συχνές ενημερώσεις ασφαλείας απο οτι τα μαμισια . Στο κεφάλι σου είναι η ασφάλεια.

edit: Το να ξεκλειδώνεις τον bootloader (που απαιτείται) δημιουργεί κάποια κενά ασφαλείας περισσότερα εδώ:

Επεξ/σία από Hasta La Vista
Δημοσ.
Στις 11/1/2023 στις 8:05 ΜΜ, chios είπε

Οι τράπεζες βαράνε κοκκινο αν δουνε πως εισαι rootαρισμενος, δε νοιαζονται για τον bootloader, το οποιο διορθωνεται αν προσθεσεις την ebanking εφαρμογη σου στο Magisk Hide. Και ναι μεν ενας ξεκλειδωμενος bootloader προσθετει κενα ασφαλειας, αλλα το rootαρισμα σου δινει περισσότερο ελεγχο στην ιδιωτικοτητα (πχ να παρακολουθεις και να αποτρεπεις το ποια εφαρμογη θα εχει προσβαση στο clipboard ή να απορριπτεις την προσβαση στο διαδικτυο σε καθε εφαρμογη εκτος των οσων οντως θες να την εχουν).

Εξαλλου οι 2 ασφαλεστερες custom rom που υπαρχουν (CalyxOS και GrapheneOS) δουλευουν μια χαρα με ebanking.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο δια ταύτα, δεν με βλέπω να βγάζω άκρη... Επιστροφή στα παλιά Olympus, μικρόφωνο στο αυτί, USBάκι και στον... υπολογιστή. 😐

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...