Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Προ ημερών, άφησα πίσω... 4 χρόνια συνύπαρξης με ένα Redmi και πήρα το OnePlus Nord CE 2. Δεν ζητώ «κουφά» από ένα κινητό. Όμως μια βασική λειτουργία που χρειάζομαι είναι το call recording (για λόγους δουλειάς). Διαπίστωσα λοιπόν ότι πλέον είναι... παράνομο το Call recording και ό,τι έχω δοκιμάσει έως τώρα δεν λειτουργεί. Έβαλα και το One Plus stock dialer που έλεγαν ότι «πιάνει» αλλά τίποτα. Χρειάζομαι manual recording, κατά τη διάρκεια κλήσης. 

Γνωρίζει κάποιος έναν τρόπο/app που να λειτουργεί; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Προ ημερών, άφησα πίσω... 4 χρόνια συνύπαρξης με ένα Redmi και πήρα το OnePlus Nord CE 2. Δεν ζητώ «κουφά» από ένα κινητό. Όμως μια βασική λειτουργία που χρειάζομαι είναι το call recording (για λόγους δουλειάς). Διαπίστωσα λοιπόν ότι πλέον είναι... παράνομο το Call recording και ό,τι έχω δοκιμάσει έως τώρα δεν λειτουργεί. Έβαλα και το One Plus stock dialer που έλεγαν ότι «πιάνει» αλλά τίποτα. Χρειάζομαι manual recording, κατά τη διάρκεια κλήσης. 

Γνωρίζει κάποιος έναν τρόπο/app που να λειτουργεί; 

Ευχαριστώ!

Χρόνια Πολλά

Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις το CSC με άλλης χώρας, μη ευρωπαικής, που επιτρέπεται το call recording.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αναλόγως μοντέλου που μπορείς να βρεις στο Google, XDA κτλ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα @UncleKim, ευχαριστώ. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά θα το ψάξω όπως είπες! Θέλει rootάρισμα; 😍

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Καλημέρα @UncleKim, ευχαριστώ. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά θα το ψάξω όπως είπες! Θέλει rootάρισμα; 😍

Σε κάποιες περιπτώσεις θέλει, σε άλλες όχι από οσο έψαχνα παλιότερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την δική σου συσκευή όμως.

Τσέκαρε και "διπλανά" φόρουμ, στο subsection του μοντέλου που έχεις. Ίσως κάποιος έχει ασχοληθεί.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Σε κάποιες περιπτώσεις θέλει, σε άλλες όχι από οσο έψαχνα παλιότερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την δική σου συσκευή όμως.

Τσέκαρε και "διπλανά" φόρουμ, στο subsection του μοντέλου που έχεις. Ίσως κάποιος έχει ασχοληθεί.

Θα κοιτάξω, ναι, σε ευχαριστώ ξανά. 👌

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2022 στις 6:46 ΜΜ, GATE123 είπε

Αν θες δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

Τη δοκίμασα, δυστυχώς δεν λειτουργεί... Γράφει μεν, αλλά δεν ακούγεται τίποτα απολύτως, μόνο «παράσιτα». Ευχαριστώ

Στις 30/12/2022 στις 3:30 ΜΜ, Hasta La Vista είπε

Σε Lineage OS custom ROM , δεν άλλαξε ποτε τίποτα . Κανονικά ηχογράφηση .

Μιλάμε για ρουτάρισμα όμως εδώ, σωστά;

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Τη δοκίμασα, δυστυχώς δεν λειτουργεί... Γράφει μεν, αλλά δεν ακούγεται τίποτα απολύτως, μόνο «παράσιτα». Ευχαριστώ

Μιλάμε για ρουτάρισμα όμως εδώ, σωστά;

Όχι ,κανένα root. Τρέχουν κανονικά ebanking κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε

Όχι ,κανένα root. Τρέχουν κανονικά ebanking κλπ.

Λες να υπάρχει... ελπίδα; Υπάρχει κάποιος οδηγός... βήμα βήμα (για αρχαρίους) ώστε να το προσπαθήσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...