Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια!

θελω να φτιαξω ενα pc gaming με την παραπανω καρτα γραφικων(MSI GeForce RTX 4080), ολα τα parts θα τα παρω απο το Skroutz. (ειμαι λιγο ασχετος με hardware οποτε ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες)

Ποσό που διαθέτουμε : 3500k

Χρήση υπολογιστή :gaming,browsing

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Αττικη Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? θα περιμενω μεχρι να ερθουν ολα και θα τα συναρμολογήσω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Windows 11 ? or Windows 10? δεν ξερω ποιο είναι καλύτερο για gaming.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Poloko987 είπε

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια!

θελω να φτιαξω ενα pc gaming με την παραπανω καρτα γραφικων(MSI GeForce RTX 4080), ολα τα parts θα τα παρω απο το Skroutz. (ειμαι λιγο ασχετος με hardware οποτε ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες)

Ποσό που διαθέτουμε : 3500k

Χρήση υπολογιστή :gaming,browsing

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: Αττικη Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? θα περιμενω μεχρι να ερθουν ολα και θα τα συναρμολογήσω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Windows 11 ? or Windows 10? δεν ξερω ποιο είναι καλύτερο για gaming.

2 θέματα έχεις ανοίξει και οι αντιφάσεις μεταξυ τους πανε κι έρχονται. 

Είσαι άσχετος από hardware και θα το συναρμολογησεις;Τον Σεπτέμβριο το ήθελες συναρμολογημενο γιατί δεν μπορουσες.

Αν ημουν αστυνομικός και σε ανεκρινα,θα σε είχα συλλάβει. 

Δημοσ.

Εντάξει, πριν απο 3 μήνες άνοιξε το προηγούμενο θέμα και απο οτι βλέπω δεν πήρε καν απάντηση τότε.
Οκ, μπορεί να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις όπως τα 3500Κ αλλά δεν είμαστε και ανακριτικό τμήμα εδω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3500κ αν μεταφράζω σωστά σημαίνει 3500000 οπότε μιλάμε για 3.5 εκατομμύρια. Νομίζω μπορείς να πας και να αγοράσεις τα ακριβότερα κομμάτια από όλες τις κατηγορίες και να έχεις ναι ρέστα για ουίσκι και πούρο να απολαύσεις το δημιούργημα σου.. 

Αν δεν είναι τρολ το θέμα, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. 4080 έχεις ή θα είναι μέσα και αυτή στα 3500 ευρώ; με 4080 μέσα στα 3500 βγαίνεις οριακά... Οθόνη; περιφερειακά; 

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bonorov είπε

Αν ημουν αστυνομικός και σε ανεκρινα,θα σε είχα συλλάβει. 

Με φώναξε κανείς ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...