Christos c_k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Χρονια Πολλά παίδες , Πριν ενα μήνα παραπάτησα απο ενα σκαλοπατι και επαθα διαστρεμμα. Πρηστηκε λιγο στην αρχή και σταδιακα με τις μερες υποχωρησε και ο πονος αλλα και μεγαλο μερος του οιδήματος. Ωστοσο παρατηρω οτι δεν εχει το πελμα ακομη την πληρη του ελαστικοτητα.. Δεν πηγα σε γιατρο λαθος μου ισως.. Γυμναστηριο παω κανονικα κλπ. Επισης δεν εχει φυγει και τελειως το πρηξιμο. Αυτη ειναι η τριτη φορα που μου συμβαινει στο συγκεκριμενο ποδι. Λετε να χρειαζομαι αρθροσκοπηση? Την βοηθεια σας παρακαλω...
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Κόψε το γυμναστήριο. Πήγαινε σε γιατρό να του πεις όλο το ιστορικό και να κάνεις εξετάσεις. Ακολουθείς ότι συμβουλή θα σου πει ανάλογα του τι θα προκύψει. Δεν αποκλείεται να έκανες μεγαλύτερη ζημιά από την αναμενόμενη με την μη αναζήτηση ιατρικής γνώμης και την συνέχιση του γυμναστηρίου
Dante80 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Christos c_k είπε Την βοηθεια σας παρακαλω... Να πας σε γιατρό.
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Christos c_k είπε Χρονια Πολλά παίδες , Πριν ενα μήνα παραπάτησα απο ενα σκαλοπατι και επαθα διαστρεμμα. Πρηστηκε λιγο στην αρχή και σταδιακα με τις μερες υποχωρησε και ο πονος αλλα και μεγαλο μερος του οιδήματος. Ωστοσο παρατηρω οτι δεν εχει το πελμα ακομη την πληρη του ελαστικοτητα.. Δεν πηγα σε γιατρο λαθος μου ισως.. Γυμναστηριο παω κανονικα κλπ. Επισης δεν εχει φυγει και τελειως το πρηξιμο. Αυτη ειναι η τριτη φορα που μου συμβαινει στο συγκεκριμενο ποδι. Λετε να χρειαζομαι αρθροσκοπηση? Την βοηθεια σας παρακαλω... Αποθεραπεία χρειάζεσαι, πιθανώς και φυσικοθεραπεία. Πήγαινε σε έναν ορθοπεδικό και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. 1
Lanike71 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Είχα πάθε πολύ βαρύ διάστρεμμα πριν πολλά χρόνια. Να σου πω ότι μου πήρε κάπου 3-4 μήνες να επανέλθω κανονικά;
james01gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 ανάλογα την ηλικία και το βαθμό του διαστρεμματος. Αλλά πιστεύω πως μάλλον το πιεσες παραπάνω από όσο έπρεπε πηγαίνοντας γυμναστήριο ενώ δεν είχε ξεπρηστει το πόδι ακόμη. Έπρεπε να περιμένεις και άλλο και να το ξεκουράζεις. Λογικά πας για φυσιοθεραπειες. Πας σε γιατρό και βλέπεις.
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Οταν το παθεις μια φορα,χωρις να κανεις αποθεραπεια-φυσιοθεραπεια , το ποδι θα ειναι πιο επιρρεπες σε μελλοντικα διαστρεμματα. Οπως σε κοβω,θα παλευεις τη μιση ζωη σου,οπως εκανα και εγω,επειδη ηξερα καλυτερα τοτε. Πας σε γιατρο.
JakeKaufman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Christos c_k είπε Χρονια Πολλά παίδες , Πριν ενα μήνα παραπάτησα απο ενα σκαλοπατι και επαθα διαστρεμμα. Πρηστηκε λιγο στην αρχή και σταδιακα με τις μερες υποχωρησε και ο πονος αλλα και μεγαλο μερος του οιδήματος. Ωστοσο παρατηρω οτι δεν εχει το πελμα ακομη την πληρη του ελαστικοτητα.. Δεν πηγα σε γιατρο λαθος μου ισως.. Γυμναστηριο παω κανονικα κλπ. Επισης δεν εχει φυγει και τελειως το πρηξιμο. Αυτη ειναι η τριτη φορα που μου συμβαινει στο συγκεκριμενο ποδι. Λετε να χρειαζομαι αρθροσκοπηση? Την βοηθεια σας παρακαλω... δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά έχει ήδη κάνει μεγάλη πατάτα. κόψε άμεσα το γυμναστήριο και πήγαινε σε γιατρό. εγώ φέτος έμεινα 3 μήνες εκτός άθλησης λόγω αντίστοιχου διαστρέμματος γιατί έκανα παρά παρά πολύ υπομονή για να περάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα