Προς το περιεχόμενο

Dell Alienware AW2723DF vs Samsung Odyssey G7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα! θα ηθελα την βοηθεια σας αναμεσα σε αυτα τα 2 μονιτορ. χρηση 80% gaming.

γνωριζω το dell δεν εχει σωστα μαυρα , και το G7 ξεκολλανε τα πανελς. 

αν εχετε κατι αλλο να προτείνεται καλοδεχουμενο απλος να ειναι 2κ 27αρα 240hertz.

Επεξ/σία από mousakac
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mousakac είπε

καλησπερα! θα ηθελα την βοηθεια σας αναμεσα σε αυτα τα 2 μονιτορ. χρηση 80% gaming.

γνωριζω το dell δεν εχει σωστα μαυρα , και το G7 ξεκολλανε τα πανελς. 

αν εχετε κατι αλλο να προτείνεται καλοδεχουμενο απλος να ειναι 2κ 27αρα 240hertz.

Καταρχην η μια ειναι IPS και η αλλη VA. Οποτε δες πρωτα αν εχεις θεμα με καποια αυτα για το υπολοιπο 20% της χρησης.

Αν υπαρχουν τετοια σοβαρα προβληματα με την G7 και ειναι συχνα, εγω θα την απεφευγα.

Αν η τιμη ειναι προβλημα για την Alienware, υπαρχει και η AW2721D που απο Γερμανο μεσω payzy θα σου βγει 500!!

Κι αν εχεις nVidia καρτα θα εισαι ακομα καλυτερα, λογω του GSync module που εχει.

Εγω δεν εχω δει κανενα προβλημα με τα μαυρα στην AW2721D, αλλος βεβαια ισως δει, ματι ειναι αυτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω για την AW2721D ότι είναι φοβερή all around οθόνη.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι με το local dimming. 

Όταν έχεις χρωματιστό σημείο στην εικόνα και το υπόλοιπο μαύρο  φωτίζει μία κάθετη λορίδα. Συνεπώς δεν έχει πολλά dimming Zones απλά εμένα δεν με επηρεάζει.

Κατά τα άλλα το G sync module δεν το έχω ακούσει καθόλου 3 μήνες τώρα και εάν έχεις Nvidia GPU πιστεύω αξίζει. 

Επεξ/σία από giannisskrp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...