Προς το περιεχόμενο

Αγορά Microsoft 365

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα 🌲🎅

Θέλω να προβώ στην αγορά του Microsoft 365 personal plan. Με μια γρήγορη αναζήτηση σε skroutz, Fb Marketplace, car είδα ότι διάφοροι πουλάνε το συγκεκριμένο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή. 

Έστειλα σε ένα eshop μήνυμα & ρώτησα γιατί μου παρέχουν αυτοί νέο λογαριασμό όπως αναφέρουν με bold γράμματα & μου είπαν πως ουσιαστικά αυτοί μου δημιουργούν τον λογαριασμό ανάλογα personal or business. 

Τι φαση; Γιατί οπωσδήποτε σου δημιουργούν αυτοί λογαριασμό; 

Επίσης, να βασιστώ αγορά από κάποιον που το πουλάει σε Marketplace, σφραγισμένο κτλ; Υπάρχει περίπτωση να είναι already assigned σε κάποιον το κλειδί; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Το Microsoft Office 365 είναι με συνδρομή και εκτός απ' τις εφαρμογές όπως Word, Excel κλπ, ανάλογα το πακέτο που παίρνεις σου παρέχει και άλλα πράγματα όπως Share Point, χώρο στο One Drive κλπ.

Αν θέλεις να αγοράσεις σουίτα του Office, θα σου πρότεινα Office 2019 ή 2021.Μπορείς να βρεις εκπτωτικό κωδικό από κάποιο site.

Έχω αγοράσει Office 2019 από κλειδάδικο στα ~25€ και παίζει μια χαρά εδώ και 2 χρόνια. Ακόμα και μετά από format μπόρεσα να το ενεργοποιήσω εκ νέου.

Δημοσ.
Στις 31/12/2022 στις 9:45 ΜΜ, agn0spt93 είπε

Το Microsoft Office 365 είναι με συνδρομή και εκτός απ' τις εφαρμογές όπως Word, Excel κλπ, ανάλογα το πακέτο που παίρνεις σου παρέχει και άλλα πράγματα όπως Share Point, χώρο στο One Drive κλπ.

Αν θέλεις να αγοράσεις σουίτα του Office, θα σου πρότεινα Office 2019 ή 2021.Μπορείς να βρεις εκπτωτικό κωδικό από κάποιο site.

Έχω αγοράσει Office 2019 από κλειδάδικο στα ~25€ και παίζει μια χαρά εδώ και 2 χρόνια. Ακόμα και μετά από format μπόρεσα να το ενεργοποιήσω εκ νέου.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλή χρονιά και ότι το καλύτερο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...