Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο μικρη ερεύνα που εκανα εχω καταλήξει σε αυτα τα δυο μοντελα,εσεις τι λετε??
Αποσταση θεασης γυρω στα 2 με 2.5 μετρα.
Η θεση θεασης θα ειναι απεναντι και το δωματιο δεν ειναι και το πιο φωτεινο.
Δεν ασχολουμαι με gaming
Παρακολούθηση netflix,amazon prime,disney+.
Τα ελληνικα καναλια θα τα βλεπω μεσω της εφαρμογης eon μεγαλη οθονη,επισης παρακολουθώ και αθλητικους αγωνες.
Θελω η Τν να εχει google Tv os οποτε ξεχναμε Lg-Samsung ισως καμια philips μονο.

Η tcl απο τον γερμανο θα βγει 610ευρω εαν την αγορασω τωρα αλλιως λεω να περιμενω τις εκπτωσεις τον Ιανουάριο,αλλωστε δεν τρεχει καμια προσφορα τωρα

Δημοσ.

χωρίς πλάκα τώρα δε συγκρίνεται η sony samsung LG με την tcl.

ότι πληρώνεις θα πάρεις. όσο για το google tv πόσα χρόνια θα το υποστηρίζει η κάθε εταιρεία εταιρεία. όπως με το smart tv πριν μερικά χρόνια που πλέον χωρίς box δε μπορείς να δεις Netflix κλπ.

οπότε κοιτάμε αξιόπιστο προϊόν και όχι φρουρού και αρώματα.

για tcl δεν ακούγονται και τα καλύτερα  όχι ότι είναι σκουπίδι αλλά μην αυταπατάσαι ότι αγοράζοντας την θα έχεις καλύτερη τηλεόραση από τις γνωστές μάρκες.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε μου λες φίλε μου να μην έχω σαν κύριο κριτήριο το λογισμικό που φοράει η κάθε TV. φαντάζομαι και η Samsung -LG το ίδιο θα κάνουν,πόσα χρόνια θα υποστηρίζουν το λειτουργικό τους??

Υπάρχει καμία καλή επιλογή από Sammy η LG σε αυτά τα χρήματα,ταβάνι 900 ευρω

Δημοσ.

Και η SONY και η TLC είναι android TV.
Το πρόβλημα με τις εφαρμογές πρακτικά δεν υφίσταται. Μπορεί μετά από 3 χρόνια να μην έχεις update στο OS αλλά οι εφαρμογές είναι στο Play store.

Εγώ έχω μια SONY του 15. Ηρθε με android 5 και έφτασε στο 7.
Έχω κανονικά οτι εφαρμογή θέλω, εκτός της cosmote. που η ίδια η cosmote επέλεξε να μην γίνετε εγκατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...