Papakaliati Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, moure είπε Κανένα λάθος δεν έκανα,όπως είπες είναι πολύ απλό εργαλείο υπολογισμού,όταν μιλάμε για ακριβά αυτοκίνητα φορτωμένα με πολλά έξτρα δεν μπορεί να τα υπολογίσει σωστά. Απλά δηλαδή έκανες λάθος στην τιμή του οχήματος μαζί με τα εξτρα, άρα το πρόβλημα ήτανε λάθος στοιχεία.
moure Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μα δεν μπορείς να ξέρεις την τιμή που έχει κάθε έξτρα.Οι εταιρίες έχουν αναρτημένους τους πίνακες για κάθε έκδοση της λιανικής τιμής προ φόρων.Απο εκεί και πέρα αν το αυτοκίνητο που βρήκες έχει έξτρα ηλιοροφή και δερμάτινα καθίσματα πως θα υπολογίσεις την τιμή;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, moure είπε Μα δεν μπορείς να ξέρεις την τιμή που έχει κάθε έξτρα.Οι εταιρίες έχουν αναρτημένους τους πίνακες για κάθε έκδοση της λιανικής τιμής προ φόρων.Απο εκεί και πέρα αν το αυτοκίνητο που βρήκες έχει έξτρα ηλιοροφή και δερμάτινα καθίσματα πως θα υπολογίσεις την τιμή; Έτσι από περιέργεια ποιο αμάξι στο έβγαλε ο εκτελωνιστής ΔΙΠΛΑΣΙΟ τέλος ταξινόμησης από το συγκεκριμένο site; Τα έξτρα επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό την τελική τιμή αλλά δεν είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια.
moure Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Mercedes GLC 250d του 2017 Εγώ πήρα την αξία από τον παρακάτω κατάλογο.Ο εκτελωνιστής μου ζήτησε το λινκ του αυτοκινήτου και έβγαλε ένα ΤΤ κάπου στα 9500 χιλιάρικα και στο Site έβγαιναν κάπου 5500.Χοντρικά στα λέω γιατί έχει περάσει λίγος καιρός και δεν τα έχω κρατήσει τα στοιχεία.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, moure είπε Mercedes GLC 250d του 2017 Εγώ πήρα την αξία από τον παρακάτω κατάλογο.Ο εκτελωνιστής μου ζήτησε το λινκ του αυτοκινήτου και έβγαλε ένα ΤΤ κάπου στα 9500 χιλιάρικα και στο Site έβγαιναν κάπου 5500.Χοντρικά στα λέω γιατί έχει περάσει λίγος καιρός και δεν τα έχω κρατήσει τα στοιχεία. Τα 9500 τα πλήρωσες στον εκτελωνιστή και τα πλήρωσε αυτός στο κράτος ή τα πλήρωσες εσυ μέσω τράπεζας απευθείας στο κράτος;
moure Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Τα 9500 τα πλήρωσες στον εκτελωνιστή και τα πλήρωσε αυτός στο κράτος ή τα πλήρωσες εσυ μέσω τράπεζας απευθείας στο κράτος; Δεν προχώρησα σε αγορά, έβγαινα εκτός budget και προτίμησα να μην αλλάξω το αυτοκίνητο μου.
Papakaliati Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, moure είπε Μα δεν μπορείς να ξέρεις την τιμή που έχει κάθε έξτρα.Οι εταιρίες έχουν αναρτημένους τους πίνακες για κάθε έκδοση της λιανικής τιμής προ φόρων.Απο εκεί και πέρα αν το αυτοκίνητο που βρήκες έχει έξτρα ηλιοροφή και δερμάτινα καθίσματα πως θα υπολογίσεις την τιμή; Πάνε στον κονφιγκουρατορα και δες ποσό κάνει για νέα GLC η ηλιοροφή και δερμάτινα, είναι μια καλή προσεγγυση. Μαξ 2.000 το καθένα, άρα 4.000 σύνολο μετά φόρων. Επειδή ένας παλίκαρος σου είπε μια τιμή, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι αυτό που θα πληρώσεις, και σε μένα έκανε λάθος και ου είπα τσέκαρε το ξανά, και είχα φυσικά δίκαιο. 11 ώρες πριν, jmmys είπε Τα 9500 τα πλήρωσες στον εκτελωνιστή και τα πλήρωσε αυτός στο κράτος ή τα πλήρωσες εσυ μέσω τράπεζας απευθείας στο κράτος; Παντα στο κράτος τα πληρώνεις. Επισης το ποσό στο βγάζεις ο εκτελωνιστής είναι μια προσέγγιση , στέλνετε ταυτόχρονα ένα Μάιλ στην αντιπροσωπία και σε κανένα μήνα + σου απαντάνε το ακριβές ποσό. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Papakaliati
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Παντα στο κράτος τα πληρώνεις. Επισης το ποσό στο βγάζεις ο εκτελωνιστής είναι μια προσέγγιση , στέλνετε ταυτόχρονα ένα Μάιλ στην αντιπροσωπία και σε κανένα μήνα + σου απαντάνε το ακριβές ποσό. Ε αυτό ακριβώς.Και εγώ όταν εκτελώνισα το δικό μου το 2017,clk230,περίμενα κάπου 25 μέρες για να μάθω το ακριβές ποσο.
peart Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/12/2022 στις 3:06 ΜΜ, jmmys είπε ektelenostiki.gr vontikakis.com Οι τιμές είναι στο περίπου ώστε να έχεις μια ιδέα.Για την ακριβή τιμή και για τον εκτελωνισμό θα πας σε εκτελωνιστή. Η εκτελωνιστική ,με βάση τα στοιχεία που έβαλα, μου βγάζει πιθανό τέλος ταξινόμησης 221,20 ευρώ, κάτι λάθος γίνεται....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, peart είπε Η εκτελωνιστική ,με βάση τα στοιχεία που έβαλα, μου βγάζει πιθανό τέλος ταξινόμησης 221,20 ευρώ, κάτι λάθος γίνεται.... Όχημα,κυβικά,χλμ,ρύποι
peart Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Όχημα,κυβικά,χλμ,ρύποι Mazda 6 Combi, 2014, Euro 6 2.2 diesel, co2 124 grams, 160000 χιλιόμετρα, Παίζουν ρόλο και οι εξοπλισμοί; Ηλιοροφή κτλ;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, peart είπε Mazda 6 Combi, 2014, Euro 6 2.2 diesel, co2 124 grams, 160000 χιλιόμετρα, Παίζουν ρόλο και οι εξοπλισμοί; Ηλιοροφή κτλ; Ο εξοπλισμός παίζει ρόλο,όσο πιο πολλά extra τόσο ανεβαίνει το τέλος ταξινόμησης.Τραγικό για χώρα Ε.Ε. Όπως και να έχει θα πρέπει να απευθυνθείς με αυτά τα στοιχεία σε εκτελωνιστή. Δυστηχως.
doctorkostis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2014 είναι σίγουρα euro 6? Αν δεν κάνω λάθος οι πρώτες ταξινομήσεις euro 6 ήταν Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2015. Κατά τα άλλα εξοπλισμός παίζει ρόλο, αλλά είναι 9 ετών, έχει μεγάλη απομειωση και χαμηλους σχετικά ρύπους, δε θα είναι περίεργο να πάει κάτω από 500. Αν είναι euro 5 υπολογίζεις αυτόματα +1000€ σαν περιβαλλοντικό πρόστιμο. 1
peart Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Στις 25/2/2023 στις 12:52 ΠΜ, doctorkostis είπε 2014 είναι σίγουρα euro 6? Αν δεν κάνω λάθος οι πρώτες ταξινομήσεις euro 6 ήταν Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2015. Κατά τα άλλα εξοπλισμός παίζει ρόλο, αλλά είναι 9 ετών, έχει μεγάλη απομειωση και χαμηλους σχετικά ρύπους, δε θα είναι περίεργο να πάει κάτω από 500. Αν είναι euro 5 υπολογίζεις αυτόματα +1000€ σαν περιβαλλοντικό πρόστιμο. Δεν γνωρίζω τι θα πεί σίγουρα, εγώ απλά εμπιστεύομαι τα στοιχεία που δίνει ο πωλητής . Από εκεί και πέρα σίγουρα θα γίνει ένας δεύτερος έλεγχος. ....μου διαφεύγει κάτι ; 500 ευρώ ο εκτελωνισμός, τι άλλα έξοδα έχει μια τέτοια ενέργεια ; Αν είναι μόνο 500 ευρώ για να φέρεις αυτοκίνητο από έξω, φεύγω τώρα ! Συγνώμη για την άγνοιά μου, για αυτό δεν είμαστε εδώ ;
doctorkostis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Εκτός από αυτά που λέει ο πωλητής, υπάρχουν και online στοιχεία με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας ή το VIN number. Εκεί αναγράφεται καθαρά αν πρόκειται για euro6 ή euro5. Τα επιπλέον έξοδα είναι μεταφορικά (καύσιμα, ξενοδοχεία, βινιέτες, διόδια, φαγητό), προσωρινή ασφάλεια ταξιδιού, έκδοση πινακίδων. Την τελευταία φορά που έφερα αυτοκίνητο για προσωπική χρήση πριν σχεδόν ένα χρόνο, το συνολικό όφελος σε σχέση με την χαμηλότερη τιμή στο car.gr ήταν περίπου 1500-2000€ για αυτοκίνητο 5 ετών. Τα 500€ τελωνείο δεν είναι στάνταρ προφανώς, η τελική τιμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, θέλει ψάξιμο για να δεις αν σε συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα