Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Τρεχω windows8.1 σε sony vaio δεκαετίας.Ξαφνικα με βγάζει ότι τα windows 7 και 8.1 θα σταματήσουν να λειτουργούν και να ενημερωνονται(έχουν σταματήσει ήδη οι ενημερώσεις) στις 7/1/23.Και να κάνω αναβάθμιση σε windows 10 η κάτι νεότερο.Μπορει κάποιος να μου πει τη διαδικασία με το κλειδί?Ήδη κάτι κατέχω αλλά θα ήθελα κάποιον που να γνωρίζει.Εκτος αν είναι δύσκολο και καλύτερα να δώσω 30€ να μου το κάνουν.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς το βίντεο ακολούθησα δύο φορές αλλά στο τέλος έλεγε δεν κατάφεραν να εγκατασταθούν τα windows 10 και μαύριζε τελείως η οθόνη λέγοντας δεν υπάρχει σήμα.Μαλιστα τη δεύτερη φορά για να το επαναφέρω να δουλεύει μου βγήκε η πίστη.alt control delete,windows button+control+ shift+escape.Και αλλά διάφορα τέτοια που διάβασα πάλι από το google σχετικά με την επαναφορά.Δε βαριέσαι αύριο το πρωί θα έρθει ο τεχνικός θα τον δώσω ένα 30αρι που θέλει και τέλος.Ευχαριστω πάντως για το ενδιαφέρον σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

δες αν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο δίσκο σου ώστε να τρέξει η αναβάθμιση.

εναλλακτικά:

α) από CMD τρέχεις με admin δικαιώματα την παρακάτω εντολή

wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey

και σου εμφανίζει το κλειδί των windows που έχεις, το βγάζεις καθαρή φωτό

β) δημιουργείς το usb stick, ώστε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση αντί για upgrade

γ) backup , backup, backup

δ) κοιτάς τι συσκευές έχει το laptop σου kai ti drivers χρειάζεσαι / τα κατεβάζεις σ ένα φάκελο στο usb stick

ε) ξεκινάς την καθαρή εγκατάσταση

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά τελικά φώναξα έναν τεχνικό,του έδωσα 30€ ,έκανε format μου πούλησε ένα γνήσιο κλειδί και τα εγκατέστησε.Δυστυχως οι γνώσεις μου δε φτάνουν για να κάνω αυτά που μου είπες.Και πάλι όμως ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...