Προς το περιεχόμενο

gaming mouse gia fps games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια στα αλανια 

θα ηθελα να μου προτεινεται gaming mouse gia fps games (κυριως παιζω valorant)

κοιταξα καποια της razer γυρω στα 30 ευρω αλλα ειδα στα σχολια πολλα προβληματα με την ροδελα κυριως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

G102/G203 από Logitech, έχω φίλο που φτάσαμε παρέα Global Elite και Faceit Level 6 στο CS:GO που χρησιμοποιεί αυτό το ποντίκι. Εγώ παίζω με Razer Viper Ultimate αλλά είναι ακριβό

Επεξ/σία από MrRush
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MrRush είπε

G102/G203 από Logitech, έχω φίλο που φτάσαμε παρέα Global Elite και Faceit Level 6 στο CS:GO που χρησιμοποιεί αυτό το ποντίκι. Εγώ παίζω με Razer Viper Ultimate αλλά είναι ακριβό

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου 

• Like 1
Δημοσ.

Στα FPS games για competitive gaming πας συνήθως απο 800 dpi και κάτω οπότε δεν έχει σημασία το να σου προτείνει κάποιος ένα gaming mouse... είναι ανάλογα με τα γούστα σου όσον αφορά το σχήμα του και τα κουμπιά που θέλεις να έχει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos032 είπε

Στα FPS games για competitive gaming πας συνήθως απο 800 dpi και κάτω οπότε δεν έχει σημασία το να σου προτείνει κάποιος ένα gaming mouse... είναι ανάλογα με τα γούστα σου όσον αφορά το σχήμα του και τα κουμπιά που θέλεις να έχει

εννοειται αυτο που λες  φιλε απλα περνεις γνωμες και απο αλλα ατομα 

ουσιαστικα αυτο θελω να το ρυθμισω 800 dpi και να μου παει σε βαθος χρονου γιατι τα προσεχω γενικα δεν τα χτυπαω κτλ κτλ

η επιλογη μου ηταν razer απλα ειδα πολλα προβληματα με την ροδελα και double cliks οποτε ειπα να γραψω εδω 

Δημοσ.

Τελευταίες παρτίδες Razer Viper Mini (αν έχεις μεσαία παλάμη)

ή 

CoolerMaster ΜΜ730 (palm) για μεσαία και κάνω παλάμη στα 9.90 (προσφορά) με χαρακτηριστικά που συνήθως βλέπεις σε 4πλασιας τιμής ποντίκια

Δημοσ.
19 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τελευταίες παρτίδες Razer Viper Mini (αν έχεις μεσαία παλάμη)

ή 

CoolerMaster ΜΜ730 (palm) για μεσαία και κάνω παλάμη στα 9.90 (προσφορά) με χαρακτηριστικά που συνήθως βλέπεις σε 4πλασιας τιμής ποντίκια

στο razer viper mini αυτο με προβληματιζει η παλαμη νομιζω θα με ενοχλει

στο απλο της microsoft που εχω το κλασσικο το χερι μου ακουμπαει κατω για να καταλαβεις 

Δημοσ.

Για εμένα το  καλύτερο value for money mouse για gaming είναι το hero της logitech αλλα είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις το μοντέλο με την σιδερενια ροδέλα φίλε μου έχοντας μέγιστο στα 16.000 dpi και βαρύδια για την ρύθμιση του βάρους του. 

Τσέκαρε εδώ 👇

https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Ποντίκι-16000-DPI-Μαύρο.html?product_id=132892002

Δημοσ.

και απο εμενα Logitech θα σου ελεγα. Αν μπορεις δοκιμασε τα σε καποιο Public ή Κοτσοβολο για να δεις τι ειναι καλυτερο για το χερι σου

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 4:42 ΜΜ, hobo98 είπε

Για εμένα το  καλύτερο value for money mouse για gaming είναι το hero της logitech αλλα είναι δύσκολο στις μέρες μας να βρεις το μοντέλο με την σιδερενια ροδέλα φίλε μου έχοντας μέγιστο στα 16.000 dpi και βαρύδια για την ρύθμιση του βάρους του. 

Τσέκαρε εδώ 👇

https://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Ποντίκι-16000-DPI-Μαύρο.html?product_id=132892002

ειναι ωραιο mouse αλλα επειδη εχω συγκεκριμενο budget γιατι θελω και keyboard κα mousepad μου πεφτει λιγο ακριβο 

Στις 6/1/2023 στις 12:23 ΜΜ, escada είπε

και απο εμενα Logitech θα σου ελεγα. Αν μπορεις δοκιμασε τα σε καποιο Public ή Κοτσοβολο για να δεις τι ειναι καλυτερο για το χερι σου

απο Logitech κοιταω και εγω ποιο πολυ αν και κοιταω και το viper mini της razer που εχω ακουσει καλα λογια 

Δημοσ.
Στις 26/12/2022 στις 7:15 ΠΜ, manos167 είπε

γεια στα αλανια 

θα ηθελα να μου προτεινεται gaming mouse gia fps games (κυριως παιζω valorant)

κοιταξα καποια της razer γυρω στα 30 ευρω αλλα ειδα στα σχολια πολλα προβληματα με την ροδελα κυριως

για budget fps mouse θα πρότεινα το razer deathadder v2 στο budget που ζητάς,απίστευτο mouse για τα λεφτά του με optical switches κ τούμπανο σενσορ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...