Makis_panamera Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα., δεν μου εμφανίζει στο App Store τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει και επομένως δεν κάνει και τις ενημερώσεις τους. Ξέρει κάποιος γιατί; Να διευκρινήσω ότι το είχα ή τουλάχιστον προσπάθησα να το κάνω jailbreak. Έπειτα όμως το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.
dr_papas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Κανε swipe down εδω όπως είσαι να κάνει ανανέωση η σελίδα και θα σου φέρει.
Makis_panamera Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Το έχω κάνει άπειρες φορές αλλά δεν τις φέρνει.
flyer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μήπως οι εφαρμογές έχουν αγοραστεί με διαφορετικό apple id; Αν δεν ισχύει το παραπάνω δοκίμασε επανεκκίνηση ή/και αποσύνδεση/σύνδεση από το apple id…
koutsis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, bezas είπε Καλησπέρα., δεν μου εμφανίζει στο App Store τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει και επομένως δεν κάνει και τις ενημερώσεις τους. Ξέρει κάποιος γιατί; Να διευκρινήσω ότι το είχα ή τουλάχιστον προσπάθησα να το κάνω jailbreak. Έπειτα όμως το έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Μήπως απλά δεν υπάρχουν ενημερώσεις τις τελευταίες 2 μέρες και λόγω Χριστουγέννων κτλ.; 🤔
Makis_panamera Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Μήπως απλά δεν υπάρχουν ενημερώσεις τις τελευταίες 2 μέρες και λόγω Χριστουγέννων κτλ.; 🤔 Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και εγώ. Αλλά λέω τόσο;;; Ούτε μια; Παλιά μου εμφάνιζε όλα τα app από κάτω, και όποτε είχαν έγραφε ενημέρωση. Τώρα δεν εμφανίζει ούτε αυτά.
koutsis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bezas είπε Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και εγώ. Αλλά λέω τόσο;;; Ούτε μια; Παλιά μου εμφάνιζε όλα τα app από κάτω, και όποτε είχαν έγραφε ενημέρωση. Τώρα δεν εμφανίζει ούτε αυτά. Αν κάνεις επαναφορά δεν σου τα εμφανίζει. Πρέπει να υπάρχει update. Το πιο πιθανο είναι να μην υπάρχουν ενημερώσεις λόγω αργιων. Αν το account σου δουλεύει κανονικά μην αγχώνεσαι. Λογικά αύριο θα σου εμφανίσει κάτι... Τώρα που το σκέφτομαι κι εμενα μου έβγαλε μόνο μια εφαρμογή για update τις τελευταίες 3 μέρες... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis 1
SaFiS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Ποτέ δεν κάνουμε επαναφορά σε JB συσκευή ή σε συσκευή που έχουν γίνει προσπάθειες JB. Κάνεις εκ νέου Restore και Set Up As New...
Makis_panamera Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν κανεις πρώτα ένα backup? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από bezas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα