Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έφτασε η ώρα να ψάξω για ασφάλεια αυτοκινήτου μικρού κυβισμού και ξεκίνησα την αναζήτηση από της διάφορες κατά καιρούς μεσολαβητές που ακούγονται σε διαφημίσεις - ενημερωτικά sms κτλπ  αλλά και από τον ασφαλιστή μου με την εταιρία που συνεργάζεται.

Παίρνω διάφορες τιμές και πάντα λίγο πιο φτηνές από να πάρεις ένα συμβόλαιο  απευθείας από το site της εταιρίας με της ίδιες προαιρετικές καλύψεις.

Η διαφορά τους είναι στο όριο κάλυψης και στην ποικιλία των εταιρών που έχεις μέσα σε ένα συμβόλαιο π.χ. ένα συμβόλαιο με νομική προστασία μέσω cosmote insurance έχει όριο 2.000 ευρώ ενώ μέσω της εταιρίας σου παρέχει απεριόριστη κάλυψη. 

Απ' ότι έχω καταλάβει έχουν κάνει διαφορετικά deals και με της ασφαλιστικές αλλά και για της επιπλέον παροχές οπότε σου προσφέρουν οδική βοήθεια από την Α εταιρία νομική από την Β θραύση από την Γ και βγαίνει πιο οικονομικό στο τέλος από να τα πάρεις από αυτήν  που κάνει το συμβόλαιο.

Έχει κάνει κανένας ασφάλεια μέσω αυτόν τον απρόσωπων μεσολαβητών; Βοήθησαν όταν ήρθε η κακιά ώρα και εξυπηρέτησαν; θα προτιμούσατε να γλυτώσετε αυτά τα 30-40 ευρώ τον χρόνο από να τα πάρετε πακέτο από την εταιρία και να έχετε και τον ασφαλιστή σας που μπορεί να σας εξυπηρετήσει απευθείας σε ότι χρειαστείτε; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Έφτασε η ώρα να ψάξω για ασφάλεια αυτοκινήτου μικρού κυβισμού και ξεκίνησα την αναζήτηση από της διάφορες κατά καιρούς μεσολαβητές που ακούγονται σε διαφημίσεις - ενημερωτικά sms κτλπ  αλλά και από τον ασφαλιστή μου με την εταιρία που συνεργάζεται.

Παίρνω διάφορες τιμές και πάντα λίγο πιο φτηνές από να πάρεις ένα συμβόλαιο  απευθείας από το site της εταιρίας με της ίδιες προαιρετικές καλύψεις.

Η διαφορά τους είναι στο όριο κάλυψης και στην ποικιλία των εταιρών που έχεις μέσα σε ένα συμβόλαιο π.χ. ένα συμβόλαιο με νομική προστασία μέσω cosmote insurance έχει όριο 2.000 ευρώ ενώ μέσω της εταιρίας σου παρέχει απεριόριστη κάλυψη. 

Απ' ότι έχω καταλάβει έχουν κάνει διαφορετικά deals και με της ασφαλιστικές αλλά και για της επιπλέον παροχές οπότε σου προσφέρουν οδική βοήθεια από την Α εταιρία νομική από την Β θραύση από την Γ και βγαίνει πιο οικονομικό στο τέλος από να τα πάρεις από αυτήν  που κάνει το συμβόλαιο.

Έχει κάνει κανένας ασφάλεια μέσω αυτόν τον απρόσωπων μεσολαβητών; Βοήθησαν όταν ήρθε η κακιά ώρα και εξυπηρέτησαν; θα προτιμούσατε να γλυτώσετε αυτά τα 30-40 ευρώ τον χρόνο από να τα πάρετε πακέτο από την εταιρία και να έχετε και τον ασφαλιστή σας που μπορεί να σας εξυπηρετήσει απευθείας σε ότι χρειαστείτε; 

Η ασφάλεια που θα έχεις συμβόλαιο σε καλύπτει. Όλοι υπόλοιποι είναι απλοί μεσάζοντες - πωλητές!

Από ότι γνωρίζω πάντως τα καλύτερα πακέτα ασφαλίσεων τα έχουν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων,μαντραδες και οι τράπεζες που πουλάνε ασφάλειες από συνεργαζόμενες ασφαλιστικές που έχουν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Η ασφάλεια που θα έχεις συμβόλαιο σε καλύπτει. Όλοι υπόλοιποι είναι απλοί μεσάζοντες - πωλητές!

Από ότι γνωρίζω πάντως τα καλύτερα πακέτα ασφαλίσεων τα έχουν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων,μαντραδες και οι τράπεζες που πουλάνε ασφάλειες από συνεργαζόμενες ασφαλιστικές που έχουν.

Πολύ σωστα. Παιρνουν απλα το 20αρικο για να το παιξουν νταβατζηδες.

Το καλυτερο ασφαλιστηριο θα το παρεις απο τον Κωτσοβολο. Ασφαλιζεις το σπιτι σου με 15€ τον χρόνο. Για ασφαλιστηριο αυτοκινητου, στο ΚΤΕΟ θα βρεις τις καλυτερες προσφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι όμως τόσο αξιόπιστες οι εταιρίες που συνεργάζονται οι μεσολαβητές για της επιπλέον παροχές απ'ότι αυτές των ασφαλιστικών;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Είναι όμως τόσο αξιόπιστες οι εταιρίες που συνεργάζονται οι μεσολαβητές για της επιπλέον παροχές απ'ότι αυτές των ασφαλιστικών;

Κοιτα... καλή η πλάκα αλλα να μιλήσουμε σοβαρά.
Μπορεις να πας σε εναν επαγγελματια αδειουχο ασφαλιστικο διαμεσολαβητη να ψωνίσεις ασφάλεια και να παρεις την συμβουλη του. Μιλαω για τον μοναδικο επαγγελματια σημερα που εχει υποχρεωτικα απο την νομοθεσια συμβολαιο Αστικης Ευθυνης για τις υπηρεσιες που προσφέρει και περνάει υποχρεωτικά επανεκπαίδευση κάθε χρόνο. Ο Γιατρός δεν εχει τίποτα απο τα δύο!

ή μπορεις να πας οπου αλλου θέλεις. Στην cosmote, στον ΑΝΤ1, στον Κωτσοβολο, στο ΚΤΕΟ, στον μαντρά που πουλάει αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα, στην ξανθιά ταμία της τράπεζας, στο περίπτερο, στο praktiker, στον φουρνο της γειτονιάς, να αρχισεις να ρωτας διαφορους τυχαιους ασχετους στο καφενειο, στο πεζοδρομιο, στα forum , στο fb ή οπου αλλου θέλεις. Οι ταξιτζήδες να ξέρεις γνωρίζουν πολλά!

Εσυ αποφασίζεις το πόσο σοβαρά βλέπεις την ασφάλιση στην ζωή σου, όπως και οτιδήποτε άλλο βέβαια στην ζωή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μένω ΗΒ και όσες φορές χρειάστηκε να αγοράσω ασφάλεια το έκανα μέσω websites όπως compare the market, moneysupermarket κλπ παρεμφερή που συγκρίνουν τιμές μεταξύ των ασφαλιστικών. Και μάλιστα το έχω ψάξει και όντως δίνουν τις φθηνότερες τιμές, πιο φθηνά ακόμα και από το ίδιο το σάιτ της κάθε ασφαλιστικής.

Οι μ&λ#κ&ιες που διαβάζω το ποσό σοβαρά είναι, προφανώς το ξέρουν καλύτερα όσοι μένουν Ελλάδα αλλά ξέρω ότι στο τέλος ένα συμβόλαιο αγοράζεις που πρέπει να διαβάσεις τα μικρά γράμματα και να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. Την δουλειά αυτή αντί για σένα την κάνει ο ασφαλιστής και την πληρώνεται.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, mary είπε

Μένω ΗΒ και όσες φορές χρειάστηκε να αγοράσω ασφάλεια το έκανα μέσω websites όπως compare the market, moneysupermarket κλπ παρεμφερή που συγκρίνουν τιμές μεταξύ των ασφαλιστικών. Και μάλιστα το έχω ψάξει και όντως δίνουν τις φθηνότερες τιμές, πιο φθηνά ακόμα και από το ίδιο το σάιτ της κάθε ασφαλιστικής.

Οι μ&λ#κ&ιες που διαβάζω το ποσό σοβαρά είναι, προφανώς το ξέρουν καλύτερα όσοι μένουν Ελλάδα αλλά ξέρω ότι στο τέλος ένα συμβόλαιο αγοράζεις που πρέπει να διαβάσεις τα μικρά γράμματα και να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι. Την δουλειά αυτή αντί για σένα την κάνει ο ασφαλιστής και την πληρώνεται.

Εάν θέλεις απλά ένα συμβόλαιο να είσαι νομιμος, τότε δεν σε ενδιαφέρει τι θα αγοράσεις. Όταν έχεις μικτή, τότε σε ενδιαφέρει. Και βέβαια, όταν στην κακια στιγμή μπλεχτείς σε τροχαίο που θα πρέπει να κυνηγάς αποζημιώσεις, θα εύχεσαι η ασφάλεια σου να ειναι εντάξει γιατί στον φιλικό διακανονισμό θα σε καλύψει η δική σου ασφάλεια. Και εκεί ψάξε να βρεις άκρη με την online ασφάλεια, να κυνηγας πραγματογνωμονες κτλ. Δεν λέω πως δεν θα σε καλύψουν αλλά όμως είναι δυσκινητες. Εγώ προτιμώ κάποιο γραφείο από την πόλη μου που ξέρω πως θα με προσέξει ως πελάτη για έναν και μόνον λόγο. Θα του πειράξει την τσέπη εάν χάσει το δικό μου συμβόλαιο και 3-4 ακόμη εάν έχω παράπονο από αυτόν. Στην online ασφάλεια, αμφιβάλλω πόσο θα ασχοληθούν εάν σε χάσουν από πελατη

• Confused 1
Δημοσ.

Τον ασφαλιστή μια φορά θα τον χρειαστείς να τρέξει να σε βοηθήσει. Ελπίζω αυτή τη μία φορά να μην πέσεις σε συμβόλαιο online γιατί θα κάνεις το τηλ σκουλαρίκι για να βγάλεις άκρη. Κ το λέω εκ πείρας. Όταν με τράκαραν πήγα στον ασφαλιστή έκανα μια εξουσιοδότηση κ δεν ασχολήθηκα ξανά. Με το online άλλη φορά είχα θέμα. Δεν ξέρω αν αξίζει τα 30-40 ευρώ που θα γλιτώσεις από το online η ταλαιπωρία κ το άγχος που τραβήξεις. Επίσης παίζει ρόλο και ο ασφαλιστής. Δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά. 

Με τα πολλά εμπειρία θα αποκτήσεις μόνο όταν δυστυχώς τους χρειαστείς 

Δημοσ.

Για σοβαρές ασφάλειες καλό είναι να υπάρχει επαγγελματίας, διότι θα διαβάσει, θα εξηγήγει, κ.λπ. Τώρα για την υποχρεωτική ασφάλεια ΙΧ, κάντη και μόνος, σιγά. 

Έτσι κι αλλιώς πάλι εσύ θα πεθάνεις στο τρέξιμο αν και όταν γίνει κάτι :P

Δημοσ.

Θα πάω τελικά προς την επιλογή του ασφαλιστή όπου την κοστολογεί +35 ευρώ από της διάφορες πλατφόρμες αλλά έχω πολύ καλή επικοινωνία και με έχει εξυπηρετήσει πολύ γρήγορα και σε άλλα 2 συμβόλαια υγείας που έχω μαζί του με άμεση καταβολή της αποζημίωσης.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, james01gr είπε

Εάν θέλεις απλά ένα συμβόλαιο να είσαι νομιμος, τότε δεν σε ενδιαφέρει τι θα αγοράσεις. 

Αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου, το ασφαλιστηριο ΑΕ του αυτοκινητου μου το αγοραζω πρωτα για να πληρωσει αυτον που θα σκοτωσω και μετά για να ειμαι νόμιμος. Αν δεν πληρώσει το ασφαλιστηριο μου τον θάνατο, θα τον πληρώσω εγώ.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου, το ασφαλιστηριο ΑΕ του αυτοκινητου μου το αγοραζω πρωτα για να πληρωσει αυτον που θα σκοτωσω και μετά για να ειμαι νόμιμος. Αν δεν πληρώσει το ασφαλιστηριο μου τον θάνατο, θα τον πληρώσω εγώ.

Ό,τι ασφάλεια και να έχεις, θα πληρώσει στο τέλος. Το θέμα είναι πόσο θα μπλέξεις μέχρι να γίνει αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Ό,τι ασφάλεια και να έχεις, θα πληρώσει στο τέλος. Το θέμα είναι πόσο θα μπλέξεις μέχρι να γίνει αυτό.

Οχι! δεν θα πληρωσει στο τέλος. οι εταιριες πτωχευουν λόγω των απαιτησεων. Τα επικουρικα στην ΕΕ καλυπτουν μεχρι 100κ. Ακομα και πριν τα 100κ, εγω θα ερθω να σου παρω το σπιτι και πηγαινε να μαθεις εσυ ρουμανικα, βουλγαρικα και σουαχίλι.

Αλληλεγγυα και εις ολόκληρον θα ειναι η απόφαση. 

Συνεπως ως ώριμοι πολιτες πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε. Σε ποια ασφαλιστικη εταιρια θα ασφαλιστουμε και μέσω ποιου καναλιού πωλήσεων.
Δικηγόρος, Ασφαλιστής και Λογιστής θέλουν μεγάλη προσοχή στην επιλογή μας. Μην αντιγράφουμε μόνο τα iphone απο τους Αμερικάνους...

Εδω μεσα στους εναγόμενους ήταν μια απο τις μεγαλύτερες ασφαλιστικες εταιριες στην Ελλάδα. Δεν χρειαζόταν ο Δημητρης, η Ελευθερια και ο Γρηγόρης να πάνε μακριά. Μεχρι την Συγγρου που πηγαν έφτασε.
Αν ηταν η Βουλγαρια, η Μάλτα, η Ρουμανια και το Γιβραλτάρ το αεροπλάνο θα το έπαιρνε ο ασφαλισμένος, και όχι ο Δημήτρης, η Ελευθερία και ο Γρηγόρης. Αυτοί θα πηγαίναν μέχρι το σπίτι του ασφαλισμένου - υπαίτιου του ατυχήματος για να το βγάλουν στο σφυρί.

Οπότε πρόσεχε που ασφαλίζεσαι. Η φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρίας που διαλέγεις είναι ευθύνη σου. (κακώς βέβαια! αλλα είναι).

ΑΠΟΦΑΣΗ-1.png

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreaspA είπε

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και για αυτόν τον λόγο εξηγώ πως εγώ τουλάχιστον δεν κάνω ασφάλεια online. Για να είμαι σίγουρος σε κάθε ενδεχόμενο πως θα είμαι ασφαλής σε όλες τις πλευρές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...