Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 στην αρχή εντυπωσιάστηκα και γω με το συγκεκριμένο παιχνίδι , φοβερή μουσική ,ατμόσφαιρα , γραφικά , ακόμα και το gameplay μου φάνηκε ενδιαφέρον στην αρχή .........έως ότου βαρεθω φρικτά χαχχαχαχααα κάτα τα άλλα τα έχω ξαναπεί προτιμω αμερικανικά corporate spyware από κινέζικα κρατικά spyware οπότε ότι και να βάλουν τσάμπα στο μαγαζάκι τους.....θέμα ιδεολογίας είναι χαχαχχαχαχα
Chocobo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Plebas86 είπε Παλι καλα που ενας απο εμας(που το θεωρουν μετριο game στην καλυτερη) καταφερε και το τερματισε (πραγαμτικα συγχαρητήρια γιαυτό!! Που αντεξες 💪👌💯) και εχει επιχειρηματολογια εναντι σε οσους αρεσε.. Αποψη μου ειναι οτι θα αρεσε σε πιο casual gamers ο συγκεκριμένος τιτλος. Κοίτα ένα run θεωρώ πως απο την ώρα που το αγόρασα έπρεπε σε εισαγωγικά να το κάνω.Μου αρέσει ο Kojima και μου άρεσε και το cast αλλά και το plot.Αυτά συν οτι δεν μου αρέσει να έχω πολλά στο library μου να “σκονίζονται” με έκαναν να παίξω. Η βαθμολογία υποθετικά θα είναι ψηλά λόγω Kojima.
caveneo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Είχα χρόνια να κολλήσω με παιχνίδι! Και πολύ ωραία μουσική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα