newlynx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Με 7.8 βαθμολογία από τους παίκτες στο metacritic και very positive στο Steam, ακόμα αναρωτιόμαστε για το αν το παιχνίδι είναι καλό ή κακό.
dextergsxr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Chris Black είπε ρε μάγκες, δεν νομίζω οτι σας ανάγκασε κανείς να παίξετε το παιχνίδι. δεν χρειάζεται τοσο κόμπλεξ για κατι που δεν σας αρεσε. ουτε μας ενδιαφέρει τι κάνατε πριν 25 χρονια στην πρεσβεία, ουτε αν δεν έχετε χρονο μετα τα 30 και ολα αυτα και ουτε ολα αυτα αποτελούν κριτήριο για την ανάλυση και την κριτική ενός παιχνιδιού. και σε καμιά περίπτωση δεν μπορείτε να κρίνετε ενα παιχνίδι χωρις να το παίξετε και να το τελειώσετε. ΑΛΛΟ να πείτε την γνώμη σας, και ΑΛΛΟ να πείτε ειναι κακο παιχνίδι γιατι αυτο κι εκείνο, η γιατι δεν είστε σε θέση να καταλάβετε την ιστορία η αυτό που θέλει να πει ως παιχνίδι. αν εγω δεν καταλάβω ενα ποίημα πχ δεν σημαίνει πως το ποίημα ειναι κακο, αλλα ο καθένας απο εμας εχει διαφορετική αντίληψη πανω στα ιδια θέματα. και έμενα δεν μου αρέσουν τα halo αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι δεν μπορω να αντιληφθώ το ποσο σημαντικά ειναι ως παιχνίδια. και οχι δεν το παίζω καμία διάνυα, αλλά δεν ειναι τοσο δύσκολο η περίπλοκο να καταλάβεις τι θελει να πει το παιχνίδι. ναι, σε κάποια σημεία σε μπερδεύει αλλα και αυτο ειναι μέρος του παιχνιδιού μια που ο κοντζιμα ειναι γνωστό πως θέλει οι gamers να συνεχίζουν να παίζουν τα παιχνίδια του και εκτός την κονσόλας- pc , στα forums η στις συζητήσεις με φίλους. αν λοιπόν για σας ειναι απλα βαρετό , η απλά προχωράς ( ποσο λάθος σε αυτο ) η αν σας κουράζει η πολυπλοκότητα (?) τότε μην ασχολείστε. ρε μαγκα οντως κανεις δεν με αναγκασε να το παιξω οπως και εσενα πχ δεν φανταζομαι να σε αναγκαζουν να δεις μια ταινια που διαπιστωνεις οτι δεν σου αρεσει...... οσο για το κομπλεξ που το ειδες??? δηλαδη οσοι γραφουν οτι ειναι παιχνιδαρα (χωρις καποια εξηγηση μπορουν να το λενε γιατι συμφωνουν μαζι σου αλλα οσοι κανουν αρνητικη κριτικη (και μαλιστα με τους λογους που το δικαιολογουν) δεν μπορουν και εχουν και κομπλεξ???? ναι οκ μπορει να εχει ωραια ιστορια αλλα δεν μιλαμε για ταινια μιλαμε για παιχνιδι οποτε αυτο απο μονο του δεν φτανει.... πρωτη φορα ακουω οτι δεν μπορει καποιος να κανει αρνητικη κριτικη και οτι αν κανει - το λαθος- και κανει μια εχει κομπλεξ... με την σειρα μου αν λες οτι εγω εχω κομπλεξ θα πω οτι εσυ εισαι ενα fanboy του παιχνιδιου απλα... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από dextergsxr 4 2
RazielKvlt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Το δώρο είναι σε συνεργασία με το efood;
alexioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί κουβαλάει ένα μοτέρ στην πλάτη του???? Η λατέρνα είναι???? 1
Engimek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Να πω και εγώ την ιστορία μου ή θα με πείτε κακό? Γενικά ακόμα και αν είμαι λίγο νυσταγμένος δεν έχω πρόβλημα να παίζω games. Ίσα ίσα που εαν είναι ενδιαφέρον το παιχνίδι, αυτό με ξυπνάει και παίζω αρκετά. Σαν να πίνω καφέ ένα πράγμα, δίχως την καφείνη. Πάμε τώρα στην ημέρα των Χριστουγέννων. Εντάξει, είμαι λίγο κουρασμένος να πω την αλήθεια. Λίγο το φαγητό, λίγο το κρασί, είμαι χαλαρότατος. Βλέπω τι παιχνίδι παίζει στο Επικό και λέω "εδώ είμαστε"! Έλα όμως που έφτασα στο πρώτο sequence που ανεβαίνει ο ήρωάς μας στο καμιόνι... εκεί ρε παιδιά κράτησε τόσο πολύ η cutscene που με πήρε ο ύπνος στην καρέκλα μου. Και μιλάμε για υπνάκο πολύ γλυκό... μια ώρα αργότερα ξύπνησα! Συμπέρασμα: σε πρώτη φάση κρατώ το παιχνιδάκι στον σκληρό για όταν έχω αυπνίες. Από εκεί και πέρα θα κάνω και άλλη μια προσπάθεια όταν το αποφασίσω.
KilliK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Στις 26/12/2022 στις 11:44 ΠΜ, epicouros είπε Όποιος πάρει το Death stranding θα μπορει με κάποιο τρόπο να πληρώσει κατι και να αναβαθμιστεί στην εκδοση director's cut; Η πρέπει να αγοράσει κανονικά το παιχνίδι; 6ε κοστιζει η αναβαθμιση. δεν ξαναγοραζεις το παιχνιδι. Στις 25/12/2022 στις 10:54 ΜΜ, Le Perv είπε Oι αλλοι εβραιοι - κατι Steam, EA, Sonαρα κτλ - θα κερασουνε τιποτα? Κατι πουθεναδες.... 😆 H ανοιχτο-χερα Epic μας εκανε καλο δωρο. Την ευχαριστουμε γι' αυτο κι ευχομαστε υγεια, ομορφια, τουβλο να μη ραΐσει. δινει το GOG καθε βδομαδα δωρεαν παιχνιδι αυτο τον μηνα. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Με ολα αυτα που ακουω ,αρχιζω και πιστευω οτι εχω πολυ κακο γουστο τελικα και μου αρεσε το παιχνιδι και το λατρεψα... 1 2
CthulhuDawn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, dextergsxr είπε ρε μαγκα οντως κανεις δεν με αναγκασε να το παιξω οπως και εσενα πχ δεν φανταζομαι να σε αναγκαζουν να δεις μια ταινια που διαπιστωνεις οτι δεν σου αρεσει...... οσο για το κομπλεξ που το ειδες??? δηλαδη οσοι γραφουν οτι ειναι παιχνιδαρα (χωρις καποια εξηγηση μπορουν να το λενε γιατι συμφωνουν μαζι σου αλλα οσοι κανουν αρνητικη κριτικη (και μαλιστα με τους λογους που το δικαιολογουν) δεν μπορουν και εχουν και κομπλεξ???? ναι οκ μπορει να εχει ωραια ιστορια αλλα δεν μιλαμε για ταινια μιλαμε για παιχνιδι οποτε αυτο απο μονο του δεν φτανει.... πρωτη φορα ακουω οτι δεν μπορει καποιος να κανει αρνητικη κριτικη και οτι αν κανει - το λαθος- και κανει μια εχει κομπλεξ... με την σειρα μου αν λες οτι εγω εχω κομπλεξ θα πω οτι εσυ εισαι ενα fanboy του παιχνιδιου απλα... Ναι ελα ντε σιγα μην ρωτησουμε την γνωμη του καθενος, για να γραψουμε αν ενα game ειναι καλο η' οχι 1
Chocobo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Με ολα αυτα που ακουω ,αρχιζω και πιστευω οτι εχω πολυ κακο γουστο τελικα και μου αρεσε το παιχνιδι και το λατρεψα... Απο όλα αυτά που διάβασες , θεωρείς κάτι ψευδές ; Δεν έχεις κακό γούστο , έχεις διαφορετικό. Εμένα μου αρέσουν τα souls αλλά καταλαβαίνω απόλυτα κάποιον που μου λέει πως δεν του αρέσουν.Πρόσεξε για τους ίδιους λόγους μπορεί σε αυτόν να μην αρέσει και εμένα να αρέσει. Βέβαια υπάρχουν και μερικά αντικειμενικά κριτήρια.Να δεχτώ πως το λάτρεψες , όλα τα προβλήματα που ειπώθηκαν όμως δεν μπορείς να τα παραβλέψεις(άσκοπα cut scene , άχρηστα items και κατασκευές , ρηχό gameplay , μονότονο map , περίπλοκα menu κλπ.) Δεν είναι θέμα γούστου δηλαδή το να μου ζητάει 4 φορές να κάνω skip το video που κάνει μπάνιο ή να δείχνει κάθε φορά που μπαίνεις - βγαίνεις απο το private room ή γενικά βίντεο στα πάντα….αυτό είναι ξεκάθαρα κακό mechanic το οποίο μπήκε ξεκάθαρα για να γράψει ώρες το κοντέρ.. Αντικειμενικά πάλι τα 9/10 items δεν χρειάζονται..smoke grenades , ex grenades , hematic κλπ upgraded rifles , σχοινιά , σκάλες , γέφυρες , δρόμοι κλπ. 1 μόλις main delivery απαιτεί όχημα λόγου βάρους και πρακτικά το κάνεις γρηγορότερα αν ΔΕΝ χτίσεις δρόμους.Ο μόνος λόγος να χτίσεις είναι να μη χάσεις το αστείο ποσοστό μπαταρίας - αυτονομίας στα άχρηστα οχήματα. Το παιχνίδι έχει πολλά σοβαρά προβλήματα.Το πολύ ιδιαίτερο story είναι που το κρατάει. 2
Le Perv Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KilliK είπε δινει το GOG καθε βδομαδα δωρεαν παιχνιδι αυτο τον μηνα. Εισαι Θεος. Και θελω παιχνιδια δωρεαν απο ολες τις πλατφορμες. Κανω κατι πειραματα σε λινουξ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Le Perv
leros2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια διεύκρινηση για τον τίτλο του θέματος. Το "εντελώς" δωρεάν δεν ξέρω αν στέκει, γιατί το δωρεάν είναι δωρεάν, δεν υπάρχει βαθμίδα του δωρεάν (Λίγο η πολύ ή εντελώς)... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από leros2004
whiteman7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 καθομαι και παιζω το παιχνιδακι οκ λεω , ξεκιναει φοβερα.... εδω και ενα διωρο μονο βιντεο βλεπω...απιστευτο, το παρατησα
Plebas86 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, alexioannou είπε Γιατί κουβαλάει ένα μοτέρ στην πλάτη του???? Η λατέρνα είναι???? Εδω κουβαλαει πτωμα, αυτο σε πείραξε;; 3 ώρες πριν, whiteman7 είπε καθομαι και παιζω το παιχνιδακι οκ λεω , ξεκιναει φοβερα.... εδω και ενα διωρο μονο βιντεο βλεπω...απιστευτο, το παρατησα Χαιρομαι που ειμαστε πολλοι... Καλα απορρω πως παιρνει 8 αυτο στο metacritic... Επειδη μαλλον δεν ψηφιζουμε... 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Απο όλα αυτά που διάβασες , θεωρείς κάτι ψευδές ; Δεν έχεις κακό γούστο , έχεις διαφορετικό. Εμένα μου αρέσουν τα souls αλλά καταλαβαίνω απόλυτα κάποιον που μου λέει πως δεν του αρέσουν.Πρόσεξε για τους ίδιους λόγους μπορεί σε αυτόν να μην αρέσει και εμένα να αρέσει. Βέβαια υπάρχουν και μερικά αντικειμενικά κριτήρια.Να δεχτώ πως το λάτρεψες , όλα τα προβλήματα που ειπώθηκαν όμως δεν μπορείς να τα παραβλέψεις(άσκοπα cut scene , άχρηστα items και κατασκευές , ρηχό gameplay , μονότονο map , περίπλοκα menu κλπ.) Δεν είναι θέμα γούστου δηλαδή το να μου ζητάει 4 φορές να κάνω skip το video που κάνει μπάνιο ή να δείχνει κάθε φορά που μπαίνεις - βγαίνεις απο το private room ή γενικά βίντεο στα πάντα….αυτό είναι ξεκάθαρα κακό mechanic το οποίο μπήκε ξεκάθαρα για να γράψει ώρες το κοντέρ.. Αντικειμενικά πάλι τα 9/10 items δεν χρειάζονται..smoke grenades , ex grenades , hematic κλπ upgraded rifles , σχοινιά , σκάλες , γέφυρες , δρόμοι κλπ. 1 μόλις main delivery απαιτεί όχημα λόγου βάρους και πρακτικά το κάνεις γρηγορότερα αν ΔΕΝ χτίσεις δρόμους.Ο μόνος λόγος να χτίσεις είναι να μη χάσεις το αστείο ποσοστό μπαταρίας - αυτονομίας στα άχρηστα οχήματα. Το παιχνίδι έχει πολλά σοβαρά προβλήματα.Το πολύ ιδιαίτερο story είναι που το κρατάει. Παλι καλα που ενας απο εμας(που το θεωρουν μετριο game στην καλυτερη) καταφερε και το τερματισε (πραγαμτικα συγχαρητήρια γιαυτό!! Που αντεξες 💪👌💯) και εχει επιχειρηματολογια εναντι σε οσους αρεσε.. Αποψη μου ειναι οτι θα αρεσε σε πιο casual gamers ο συγκεκριμένος τιτλος. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Plebas86 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα