SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Μου αρέσει που λέει στο άρθρο να βιαστείτε γιατί είναι για 24 ώρες Λες και αν δε προλάβουμε δε ξέρουμε που θα το βρούμε..... Παρόλα αυτά πολύ καλό δώρο από epic η Κινέζοι έχουν χρήμα και φαίνεται όχι σαν το steam που δε δίνει ούτε 16bito ΒΟηθαει πολυ το online του να ξερεις ,,εχει την φαση του οπως το elden ring με τα μηνυματα και αξιζει..Σε βοηθαει φουλ
Plebas86 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε ΒΟηθαει πολυ το online του να ξερεις ,,εχει την φαση του οπως το elden ring με τα μηνυματα και αξιζει..Σε βοηθαει φουλ Ναι ναι... Ειδικα το συστημα με τα likes ε;;; Νιωθω λες και ανοιγω το instagram... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από Plebas86 1
gnoe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Ο Τζάμπας δεν πέθανε τελικά. Το κατέβασα και θα ασχοληθώ μαζί εν καιρώ..
vastegial_74 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Αν δεν έπαιζε από πίσω το όνομα Kojima θα ήταν ένα του σωρού. Εντυπωσιακό μεν αλλά.... 3
epicouros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Όποιος πάρει το Death stranding θα μπορει με κάποιο τρόπο να πληρώσει κατι και να αναβαθμιστεί στην εκδοση director's cut; Η πρέπει να αγοράσει κανονικά το παιχνίδι;
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε Δεν εχω διασκεδάσει με video game περισσότερο από το MGS V. Τι nickname είναι αυτό. Μου εσκασες από το πουθενά παιδικές μου αναμνήσεις,ώρες ατελείωτες να προσπαθώ με φίλο να τα τερματίσουμε όλα στο coop. Τι παιχνιδαρες ήταν αυτές. 1
Devil9697 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Βαρετο παιχνίδι, ωραια μουσικη ωραία σκηνικά αλλά μετα απο 5 ωρες το έσβησα. Game play αδιάφορο. Να το εκανε ταινία καλύτερα να τελειωναμε, πιο πολυ βλέπεις παρά παίζεις 3 1
music_lover Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ορισμένοι πρόλαβαν και έκαναν claim την directors cut μέχρι η epic να καταλάβει το λάθος που έκανε και να το αλλάξει. Έτσι κατέληξαν να έχουν στην βιβλιοθήκη τους και την απλή και την directors cut έκδοση. Έτσι εξηγείται ότι σε ορισμένους όπως εγώ έβγαινε για μικρό διάστημα τιμή 23,99€ όταν το βάζαμε στο καλάθι. Ήταν όταν η epic κατάλαβε τι παίζει. Απορία το έχω αν τελικά τους αφήσει να την κρατήσουν. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από music_lover
Arkin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, epicouros είπε Όποιος πάρει το Death stranding θα μπορει με κάποιο τρόπο να πληρώσει κατι και να αναβαθμιστεί στην εκδοση director's cut; Η πρέπει να αγοράσει κανονικά το παιχνίδι; Με 5.99 μπορεις να παρεις την upgrade εκδοση σε DC μεσω του epic κανονικα. Για μενα παιξτε την DC εκδοση μην δειτε καθολου την απλη. 1
Twisted_Metal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Μα δεν έχει κάποια σχέση σαν παιχνίδι με mgs. Στις 65 ώρες που έπαιξα death stranding κατέληξα πως είναι κακό παιχνίδι.Μέχρι τις πρώτες 20 ώρες ήμουν μεταξύ κακού και μέτριου. Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον story και ωραία γραφικά και μουσική.Στα γραφικά βέβαια όταν το 90% του τοπίου είναι ίδιο και flat το να έχεις καλά γραφικά δεν είναι κατόρθωμα. Όσο και να προσπάθησαν μερικοί φανατικοί να το παρουσιάσουν ως κάτι άλλο πέραν delivery δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Σκάλες , δρόμοι , ορειβατικά σχοινιά , οχήματα είναι ΟΛΑ optional και δεν έχει νόημα να κάθεσαι να φτιάχνεις πχ δρόμους όπως έκανα στο μισό map. Όλα εξάλλου χαλάνε με τη βροχή οπότε είσαι σε ένα διαρκές loop grinding materials - repair.Η ιδέα απο πίσω βέβαια να δίνεις likes σε κατασκευές άλλων και να “ενώνεστε” με άλλους παίκτες , όπως κάνει και ο πρωταγωνιστής είναι ενδιαφέρον αλλά ως εκεί. Κατά τα άλλα στο μισό game απλά προχωράς και πατάς κουμπιά να μη χάσεις την ισορροπία σου.Στο άλλο μισό βλέπεις cut scene να μιλάνε και cut scenes ρουτίνας όπως τον sam να μπαίνει - βγαίνει στη τουαλέτα , να ανεβαίνει με το ασανσέρ , να κατεβαίνει με το ασανσέρ , να παραδίδει δέματα κλπ…Γιατί πάλι έπρεπε να δείχνει cut scene για αυτά ; Πρέπει να πατήσεις 4 φορές skip μόνο για ένα ντούζ του Sam και πάλι το skip εμφανίζετε 3-4 δεύτερα απο κάθε σκηνή οπότε θα χάσεις ακόμα και με skip 15“ σε κάθε ντούζ και αυτό ισχύει για κάθε τι που κάνεις….Τουλάχιστον 60% του game είναι cut scenes. Τέλος επειδή έγραψα μπόλικα , το story είναι όσο μπερδεμένο όσο φαντάζεται κανείς και μερικά πράγματα πρέπει απλά να πείς ε Kojima είναι αυτός… Απορώ με το θράσος να βγάλει 2ο. Για τον "υπέρ εκτιμημενο Kojima" το έγραψα. 43 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε Τι nickname είναι αυτό. Μου εσκασες από το πουθενά παιδικές μου αναμνήσεις,ώρες ατελείωτες να προσπαθώ με φίλο να τα τερματίσουμε όλα στο coop. Τι παιχνιδαρες ήταν αυτές. Ναι ρε συ! Κρίμα που εχει να βγει νεο TM απο το 2012. 1
NEKROMA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 δεν υπαρχει χρονος για delivery παιδες καλο μεν αλλα ,ας βγαλει καμια ταινια ο αρρωστος
soter79 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 ευχαριστω για την ενημερωση δεν θα το χασω χρονια πολλα 1
blacckvodka Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, panoskatos είπε Χίλιες φορές το "horizon chase turbo " που είχε βγάλει η epic δωρεάν πριν 10 μέρες , διασκεδαστικό , arcade που παίζεις είτε μόνος σου είτε με την παρέα σου και περνάς καλά. Το συγκεκριμένο είναι σκέτη μαυρίλα , τίγκα στα βίντεο με σκληρές και αρρωστημένες σκηνές . Εχει χαθεί η μπάλα και στα παιχνίδια , αν έχεις μαζοχιστικές τάσεις και γουστάρεις την απομόνωση κατέβασέ το , τι να πω ! Είμαι απο τους λίγους που θα πω οτι δεν είναι παιχνιδάρα και βρίσκω και λίγο fail το γεγονος οτι το έβγαλε την ημέρα των Χριστουγέννων . Παρόλα αυτα μπράβο και ευχαριστώ την epic που δίνει τις γιορτινές μέρες και οχι μόνο δωρεάν εμπορικά παιχνίδια. Συμφωνώ απόλυτα και θέλω να συμπληρώσω εκτός από τη διαστροφή και την κουλτούρα του σατανισμού που έχει γίνει must... 2 5 2
koutsis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, blacckvodka είπε Συμφωνώ απόλυτα και θέλω να συμπληρώσω εκτός από τη διαστροφή και την κουλτούρα του σατανισμού που έχει γίνει must... Την ποιά; 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα