Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τακτικός "πελάτης" της Epic Games. Έχω 50 παιχνίδια και δεν έχω κατεβάσει ούτε ένα ακόμα.

• Like 14
  • Thanks 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Δεν είναι δωρεάν, μόλις το βάλεις στο καλάθι σου ζητάει 24 ευρώ... άκυρο, ήταν bug, το έφτιαξαν.

Εγω το πήρα δωρεάν πάντως..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oι αλλοι εβραιοι - κατι Steam, EA, Sonαρα κτλ - θα κερασουνε τιποτα?
Κατι πουθεναδες.... 😆

H ανοιχτο-χερα Epic μας εκανε καλο δωρο.
Την ευχαριστουμε γι' αυτο κι ευχομαστε υγεια, ομορφια,
τουβλο να μη ραΐσει.

Επεξ/σία από Le Perv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαααα θα ηθελα να εβλεπα στατιστικες ποια χωρα εχει τις περισσοτερες ψαρουκλες κ σε ποια μερη υπηρξαν οι περισσοτεροι που κοιμηθηκαν !!!

image.jpeg.d7ab6b2931aec8e71c859ac5216427e3.jpeg

Επεξ/σία από SilverMachine
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Le Perv είπε

Oι αλλοι εβραιοι - κατι Steam, EA, Sonαρα κτλ - θα κερασουνε τιποτα?
Κατι πουθεναδες.... 😆

H ανοιχτο-χερα Epic μας εκανε καλο δωρο.
Την ευχαριστουμε γι' αυτο κι ευχομαστε υγεια, ομορφια,
τουβλο να μη ραΐσει.

Η Sony το κέρασε πριν κάτι μήνες και μάλιστα και την απλή έκδοση για PS4 και την Directors Cut που είναι για PS5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, music_lover είπε

Η Sony το κέρασε πριν κάτι μήνες και μάλιστα και την απλή έκδοση για PS4 και την Directors Cut που είναι για PS5.

Aν θυμαμαι καλα ηταν για οσους εχουν Pass. Με οτι συνεπαγεται αυτο.
Eδω η Επικ το χαριζει πραγματικα δωρεαν.
Ακομα και σ' αυτους που κανουν τωρα εγγραφη στην Επικ.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, miltostammy είπε

Το είχα διαβάσει εχθές το μεσημέρι ότι μάλλον θα έβγαινε δωρεάν. 

Δυστυχώς όμως εχθές βράδυ φάγαμε αλλά κυρίως ήπιαμε με αποτέλεσμα.... Να το αγοράσω σε CD για ps4 στα 9.99 από πλαίσιο. Σήμερα που ξεσουρωσα το θυμήθηκα ότι θα το έπαιρνα δωρεάν για pc.... Πάλι καλά που δεν αγόρασα και κάνα μάξι εχθές το βράδυ... 

Καλά βγες εσυ διπλό τσέκαρε καλού κακού…

Επεξ/σία από killerx3
Δημοσ.

Πριν απο πολλά χρόνια, πριν πάω φαντάρος, ειχα μια περιστασιακή δουλειά ως security. Με είχανε βάλει στην πρεσβεία της Ιαπωνίας, νυχτερινές βάρδιες. Τότε δεν είχαμε απεριοριστα data και smartphones. Οποτε τα βράδια περναγαν με βολτες στον χώρο της πρεσβείας και να κοιταω τον τοιχο προσπαθώντας να μην κοιμηθω. Ενα βράδυ λοιπον, ο πρέσβης ειχε διοργανωσει ενα gala. Επειδή ημουν ο νεοπας, στον μπροστινο χώρο της πρεσβείας, ηταν ολοι οι "εμπειροι" και εμενα με ειχανε στην πισω "αυλή". Οπότε πέρασα περίπου 9 ώρες όρθιος, στο ίδιο σημείο, να κοιτάω ενα τοίχο. Ηταν μια πάρα πολύ βαρετή νύχτα. Την οποία αναπολώ και θα ξαναέκανα ώς μονιμη εργασία με μεγάλη ευχαρίστηση αν η εναλλακτική μου ήταν να παίξω το Death Stranding, το πιο ΒΑΡΕΤΟ, δήθεν art και κουραστικό παιχνίδι στην ιστορία του gaming. Επίσης για οσους δεν ξερουν, το 1964 ο Αντι Γουορχολ γύρισε την ταινία Empire. Είναι μια ταινία συνολικής διάρκειας 8 ωρών, που δειχνει ενα ασπρομαυρο πλάνο του Empire State Building. Αυτο. Για 8 ώρες μια καμερα δειχνει εναν ουρανοξυστη. Χωρίς ήχο, χωρίς αλλαγές. Και είναι 10 φορές πιο διασκεδαστική απο το βαρετό πράγμα που μας ξερασε ο πλεον υπερεκτιμημενος developer στην ιστορια του gaming

• Like 6
  • Thanks 3
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Δεν είναι δωρεάν, μόλις το βάλεις στο καλάθι σου ζητάει 24 ευρώ... άκυρο, ήταν bug, το έφτιαξαν.

Σε κλέψαν εσένα ;)

Δημοσ.

Καποιοι προλαβαμε και τις δυο εκδοσης, οχι οτι κερδισαμε κατι, ειναι απλα ενα καλο φλεξ. Παντως λιγο που τι εψαξα, ισως ακυρωθει η directors cut καθως μπηκε απο λαθος και να αφαιρεθει απο τον λογαριασμο. Θα μαθουμε αυριο μετα τις 18:00. 

Screenshot (144).png

Δημοσ.
1 hour ago, SilverMachine said:

χαχαχαααα θα ηθελα να εβλεπα στατιστικες ποια χωρα εχει τις περισσοτερες ψαρουκλες κ σε ποια μερη υπηρξαν οι περισσοτεροι που κοιμηθηκαν !!!

image.jpeg.d7ab6b2931aec8e71c859ac5216427e3.jpeg

Έχει κάποια σχέση το μήνυμα με το θέμα? 🤔

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, verylife78 είπε

Ετσι ακριβως !!!
Απο την epic εχω 93 παιχνιδια στην Library μου, οταν εχω πληρωσει ΕΝΑ !!!
και στο steam εχω ΕΝΑ παιχνιδι και εχω πληρωσει ΕΝΑ !!! απιστευτο.

Εγω έχω 195 και δεν εχώ πληρώσει ΚΑΝΕΝΑ!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...