Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Epic Games είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα που θα πάρετε αυτή τη χρονιά, με την εταιρεία να κάνει δώρο για 1 ημέρα το Death Stranding του Hideo Kojima. 

Η είδηση διέρρευσε νωρίτερα σήμερα μέσα από μια σειρά από εικόνες οι οποίες εμφανίστηκαν στο Reddit και το Resetera πριν κάνουν το γύρο άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά του Twitter. Πλέον το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για download εντελώς δωρεάν μέσα από το Epic Games Store χωρίς να λείπουν τα προβλήματα. Εκτός από μερικά μηνύματα σφάλματος που εμφανίστηκαν σε αρκετούς χρήστες, αρχικά η Epic Games είχε διαθέσει την έκδοση director’s cut του παιχνιδιού, αλλάζοντάς την όμως μετά από λίγα λεπτά, με την αρχική έκδοση.

Το εν λόγω παιχνίδι περιγράφεται ως "μια εμπειρία που αψηφά το είδος" από τον θρυλικό σχεδιαστή Hideo Kojima. «Ως Sam Bridges, η αποστολή σας είναι να δώσετε ελπίδα στην ανθρωπότητα συνδέοντας τους τελευταίους επιζώντες μιας αποδεκατισμένης Αμερικής», εξηγεί η επίσημη περιγραφή. «Μπορείς να επανενώσεις τον διαλυμένο κόσμο, ένα βήμα τη φορά;»

Το Death Stranding κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου 2019 για PS4/PS5 και στις 14 Ιουλίου 2020 έκανε την εμφάνισή του στα PC. Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη έκδοση του Death Stranding κυκλοφόρησε την Ημέρα της Βαστίλης, πιθανότατα μια απλή σύμπτωση, αλλά όταν πρόκειται για τον Kojima, ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά. Η υποδοχή ήταν ανάμεικτη, με θετικά στοιχεία και στις δύο πλατφόρμες.

Το Death Stranding αποτελεί μόνο την τελευταία σε μια μακρά σειρά μεγάλων κυκλοφοριών που διέθεσε δωρεάν η Epic. Το XCOM 2, για παράδειγμα, δόθηκε δωρεάν τον Απρίλιο. «Η Γη έχει αλλάξει και βρίσκεται πλέον υπό την κυριαρχία εξωγήινων», ξεκινάει η επίσημη περιγραφή. «Αντιμετωπίζοντας απίθανες πιθανότητες, πρέπει να ξαναχτίσετε το XCOM και να πυροδοτήσετε μια παγκόσμια αντίσταση για να διεκδικήσετε τον κόσμο μας και να σώσετε την ανθρωπότητα». Επίσης η Epic έδωσε δωρεάν φέτος ίσως το καλύτερο παιχνίδι Star Wars όλων των εποχών, το Squadrons. 

Όσοι επιθυμούν να κατεβάσουν την PC έκδοση του Death Stranding εντελώς δωρεάν, θα πρέπει να βιαστούν αφού θα είναι διαθέσιμο μέσα από το Epic Games Store μέχρι αύριο, 26 Δεκεμβρίου και 18:00 ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ δυνατό story το παιχνίδι, κάποιοι δεν ψήνονται λόγω του gameplay αλλά σε επιβραβεύει με το story του. 

Μην το χάσετε. 

Καλά Χριστούγεννα! 

• Like 17
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που λέει στο άρθρο να βιαστείτε γιατί είναι για 24 ώρες 

Λες και αν δε προλάβουμε δε ξέρουμε που θα το βρούμε..... 

Παρόλα αυτά πολύ καλό δώρο από epic η Κινέζοι έχουν χρήμα και φαίνεται όχι σαν το steam που δε δίνει ούτε 16bito

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 18
Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Δεν είναι δωρεάν, μόλις το βάλεις στο καλάθι σου ζητάει 24 ευρώ...

Κάτι κάνεις λάθος 

• Like 11
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 6xXx6 είπε

Κάτι κάνεις λάθος 

Ναι ήταν bug, το έβαζες στο καλάθι και εξακολούθησε να σου ζητάει 24 ευρώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε

Μου αρέσει που λέει στο άρθρο να βιαστείτε γιατί είναι για 24 ώρες 

Λες και αν δε προλάβουμε δε ξέρουμε που θα το βρούμε..... 

Παρόλα αυτά πολύ καλό δώρο από epic η Κινέζοι έχουν χρήμα και φαίνεται όχι σαν το steam που δε δίνει ούτε 16bito

Ετσι ακριβως !!!
Απο την epic εχω 93 παιχνιδια στην Library μου, οταν εχω πληρωσει ΕΝΑ !!!
και στο steam εχω ΕΝΑ παιχνιδι και εχω πληρωσει ΕΝΑ !!! απιστευτο.

• Like 5
Δημοσ.

Το είχα διαβάσει εχθές το μεσημέρι ότι μάλλον θα έβγαινε δωρεάν. 

Δυστυχώς όμως εχθές βράδυ φάγαμε αλλά κυρίως ήπιαμε με αποτέλεσμα.... Να το αγοράσω σε CD για ps4 στα 9.99 από πλαίσιο. Σήμερα που ξεσουρωσα το θυμήθηκα ότι θα το έπαιρνα δωρεάν για pc.... Πάλι καλά που δεν αγόρασα και κάνα μάξι εχθές το βράδυ... 

Δημοσ.

Courier Simulator by hideo 

**

Περα απο την πλακα , αξιολογο , διαφορετικο , και ιδιαιτερο παιχνιδι ! 

Καλα Χριστουγεννα σε ολους 

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο , εώς πολύ , άκυρη η είδηση , κάθε μέρα δίνει ένα παιχνίδι μέχρι της 30 Δεκ. από 15 Δεκ. που ξεκίνησε.

54 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν είναι δωρεάν, μόλις το βάλεις στο καλάθι σου ζητάει 24 ευρώ... άκυρο, ήταν bug, το έφτιαξαν.

Κάτι κάνεις λάθος , από περιέργεια και μόνο το πήρα και είναι δωρεάν , όπως και τα προηγούμενα .

Δημοσ.

Το πρωί το λίνκ σε πήγαινε στο complete edition που είχε 23,99. Τωρα παει στο κανονικό. 

Εμένα φαίνεται κολλημένο. Ενώ έκανα αγορά δεν έρχεται receipt και οταν παω να το αγοράσω πάλι μου βγάζει:

Sorry, you already own this item, or it's still being processed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...