Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Θέλω μια wifi πρίζα να ρυθμίζω την σόμπα να κλείνει η εγώ οπότε θέλω να την ανοίγω και να την κλείνω από μακριά .

Πρέπει να βρεις ενα wifi socket το οποιο να αντεχει τα watt της σόμπας σου κ λιγο παραπάνω,π.χ. εαν η σομπα σου ειναι 2500w θα πρέπει να βρεις κατι σε 2700-2800.

Δημοσ.
1 hour ago, Gatilaras said:

Πρέπει να βρεις ενα wifi socket το οποιο να αντεχει τα watt της σόμπας σου κ λιγο παραπάνω,π.χ. εαν η σομπα σου ειναι 2500w θα πρέπει να βρεις κατι σε 2700-2800.

η σομπα εχει 4 ματια συνολο παντα βαζω ενα αλλα για πολλες ωρες

αυτη κανει? Tapo P110 | Mini Smart Wi-Fi Socket, Energy Monitoring | TP-Link Greece

Δημοσ.
19 ώρες πριν, speedman_26 είπε

η σομπα εχει 4 ματια συνολο παντα βαζω ενα αλλα για πολλες ωρες

αυτη κανει? Tapo P110 | Mini Smart Wi-Fi Socket, Energy Monitoring | TP-Link Greece

Υποθετικα ναι,απ'οτι φαίνεται εχει μεγιστο φορτιο 3680w(16 αμπερ στα 230βολτ). Θεωρητικά η δικη σου στο μέγιστο είναι μεταξυ 2600-3000w αρα σε καλύπτει.

Δημοσ.
6 hours ago, Gatilaras said:

Υποθετικα ναι,απ'οτι φαίνεται εχει μεγιστο φορτιο 3680w(16 αμπερ στα 230βολτ). Θεωρητικά η δικη σου στο μέγιστο είναι μεταξυ 2600-3000w αρα σε καλύπτει.

Μια λαμπα ανάβω πάντα όχι παραπάνω γιατί ζεστενετε εύκολα το δωμάτιο και την αφήνω ώρες 

• Λύση
Δημοσ.
10 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Μια λαμπα ανάβω πάντα όχι παραπάνω γιατί ζεστενετε εύκολα το δωμάτιο και την αφήνω ώρες 

Τοτε σε καλυπτει κ με το παραπανω,για 100% σιγουρια μπορεις να κανεις το εξης,παρε το πριζακι,ρυθμισε το κανονικα κ βαλε να δουλεψει η σομπα οσο εισαι στο χωρο,εαν οτιδηποτε δεν ειναι σωστο θα το δεις επι τοπου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω εχω μια σομπα χαλαζία με σενσορ για θερμοκρασία οταν πιάνει την επιθυμητή κλείνει μολις πέφτει η θερμοκρασία ανάβει.. Αλλα δεν εχει delay και μπορεί να ανάβει κλίνει 5-6 ξερω γω το 5 λεπτό που δεν μου αρέσει.. 

Σίγουρα θα υπάρχει καποια με delay και τηλεχειριστήριο για να την λειτουργείς απομακρισμενα αλλα θα ανέβει το κόστος. 

Υπάρχει και η λύση με τo socket που λες αλλα να βρεις καλής ποιότητας με σωστό app και λιγο παραπανω απο την συνολική ισχύς της σόμπας να μην έχεις προβλήματα. (βάζεις την μια αντίσταση καπου 400watt μην πάρεις τοσο μικρο σοκετ!! στο full θα δεις ποσο ισχύς εχει η σομπα και θα πάρεις λιγο παραπανω .. και επίσης αν την βάλεις στο full πρέπει να ειναι καλής ποιότητας το socket) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και λίγο αργά, και στις 2 μπορείς να φτιάξεις σενάρια και να το συνδυάσεις με άλλες smart συσκευές

1) Sonoff S26

2) Blitzwolf BW-SHP2 (αυτό το μοντέλο, τα υπόλοιπα είναι πιο σάπια) - έχει και live κατανάλωση ενέργειας, κρατάει ιστορικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...