Basilhs23___ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, random_dude είπε Δεν είναι απόλυτα ακριβή αυτά. Μπορεί να έχεις covid και να μην το πιάσουν. Οκ. Εγώ ήξερα ότι το PCR το κάνεις αν βγεις πρώτα θετικός και μετά σε βγάλει αρνητικό δεύτερο rapid test. Το έκανα και σε εμένα και στην μητέρα μου με τεστ διαφορετικών εταιρειών. 21 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε πολυ θα ηθελα να μαθω την εμβολιαστικη κατασταση των παθοντων, με γριποειδες, αν ισχυει τελικα οτι οι εμβολιασμενοι πασης φυσεως εχουν πτωση ανασοποιητικου, γιατι εγω κανονικα επρεπε να τα εχω τιναξει προ πολλου με κανενα εμβολιο και με χωρις βαρια νοσο σε οποιαδηποτε αναπνευστικη ιωση Δεν ρίχνουν το ανοσοποιητικό κάθε άλλο. Μπορεί όμως να έχεις συμπτώματα και να μεταδοσεις μια ίωση. Το βαριά η μη είναι υποκειμενικό. Κάποιοι απλά έχουν καλύτερο ανοσοποιητικό και παθαίνουν ιώσεις με ελαφρύτερα σημάδια.
Fir3fly Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Επειδή και εμείς αρρωστήσαμε οικογενειακώς αυτές τις μέρες, και ότι τεστ κάναμε στο σπίτι βγήκε αρνητικό, αν θες να μάθεις αν έχεις κολλήσει κοβιντ όπως μας είπε ο ιατρός που καλέσαμε στο σπίτι, είναι να κάνεις το Τεστ Ανίχνευσης Αντιγόνων.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Πριν 3 εβδομάδες κολησαμε οικογενιακως κόβιντ. ( 2η φορα στο ιδιο ετος ) Λογικα ξεκίνησε απο το παιδι απο το σχολείο ( δεν του καναμε τεστ ) το οποίο το περασε πολυ απλα σαν μια τυπική ίωση. Μετα κολησε η γυναίκα μου στις 5-6 μερες , εμβολιασμενη με 3 δοσεις , για 5-6 μερες ειχε ήπιο πυρετό ελεγχόμενο και πόνους στο σώμα. Στις 7 ημερες κολησα εγω , πλήρως ανεμβολιαστος , ελεγχομενο ήπιο πυρετο για 1.5 μέρα οριακά και πολυ πονο στην μεση. Κανενα άλλο σύμπτωμα. Στην 4η μερα με εβγαζαν αρνητικό τα rapid ( εοδυ και φαρμακείων) Επειδή όμως το άγχος μου με οτι έχουμε ακούσει και ακούμε με έτρωγε σε βαθμο ταχυκαρδίας, αϋπνίας κλπ , αποφάσισα να το ψαξω σε ένα εφημερεύον νοσοκομείο. Την 5η μέρα που πήγα στο νοσοκομείο μου εκαναν 2 pcr που το αποτέλεσμα τους ήταν αμφίβολο οπως μου είπαν ( πιθανώς λογο χαμηλου ιικου φορτιου ) Ολες οι εξετάσεις που μου έκαναν εκει ( καρδιογράφημα, θώρακος αίματος κλπ ) ηταν στα φυσιολογικά προς αριστα αποτελέσματα. Σήμερα λοιπον που μιλαμε , 15 μερες μετα το πρωτο μου θετικό covid test, η θερμοκρασία του σώματος μου παιζει μεταξυ 35.4 και 36.3 και υπαρχει μια γενικη ατονία και ταλαιπωρία. Μου εχει δημιουργηθεί βηχας ελαφρύς, οπως και πονόλαιμος σχεδόν αδιάφορος. Ρωτησα γιατρους κπλ , ξαναέκανα έλεγχο και μου ειπαν όλα βαίνουν καλώς. Αντιθέτως απο ατομα του στενου μου φιλικου κύκλου που κόλλησαν γριπη τυπου Α / Η1Ν1 , τους ριμαξε . Σχεδον 6 μέρες με 39.5 πυρετο , υγρο σε πνεύμονες, βροχιτιδα και απίστευτη ταλαιπωρία . Εμπλεξαν με tamiflu , και αντιβιωση παιδια και γονείς. Αυτο που καταλαβαίνω και εγω στα 38 μου χρονια , ειναι πως πλεον οι ιώσεις εχουν γινει πολυ ζορικες !! Εχουν αναμιχθεί ένα κάρω κέρατα που κανεις δεν γνωρίζει. Θυμάμαι παλια οταν πηγαίναμε σχολείο λεγαμε σιγα σε 3 μερες θα είμαστε καλα και κάναμε και κανενα 39 πυρετό, και οντως ετσι ηταν . Δεν νομιζω οτι μπορουμε να γλυτώσουμε απο όλα αυτά, εκτός και αν μπούμε σε κανένα καταφύγιο υπόγειο . Καλα Χριστούγεννα σε όλους , με υγεία . γιατι και η ψυχολογία μας δεν είναι στα καλύτερά της ... Περαστικά στην οικογένεια σας, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. Ο Η1Ν1 προκαλεί δύσκολα συμπτώματα αν είσαι ανεμβολιαστος, το κόλλησε μια γνωστή πρόπερσι και ήταν πολλές μέρες με πυρετό.
The_Judas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στον κορωνοιο. Εγω με 3 δοσεις το περασα χαλαρα 3-4 μερες πυρετο και λιγο πονοκεφαλο. Γνωστος μου εχει καταθλιψη λογω κοβιντ . Ενας φιλος μου ειχε θεμα στον θυροειδη λογω covid (ευτυχως προσωρινα και ελεγχομενο) Αλλος βροχιτιδα για κανα μηνα, ηπια ευτυχως. 1 1 1
vins Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στον κορωνοιο. Εγω με 3 δοσεις το περασα χαλαρα 3-4 μερες πυρετο και λιγο πονοκεφαλο. Γνωστος μου εχει καταθλιψη λογω κοβιντ . Ενας φιλος μου ειχε θεμα στον θυροειδη λογω covid (ευτυχως προσωρινα και ελεγχομενο) Αλλος βροχιτιδα για κανα μηνα, ηπια ευτυχως. Γμς τα αυτό ακριβώς… Όπου σε βρει. Εμενα ενώ με έπιανε ο αυχένας μια φορά το χρόνο και αν, από τότε που κόλλησα με πιάνει ανά 3 βδομάδες και έχω και άλλα νευρολογικά… Ο πατέρας μου θέμα τύπου αλλεργικό άσθμα ενώ δεν είχε ποτε τπτ, αλλον γνωστό μου επίσης τον χτύπησε στην ψυχολογία. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από vins
epp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, michael92 είπε Είναι πολύ πιθανό η χρήση μασκών τα προηγούμενα χρόνια να μας έριξε την ανοσία σε άλλες ασθένειες, τις οποίες θα τις περνούσαμε πιο ελαφριά αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός. Ακόμα και για αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας, η προληπτική χρήση μάσκας και η απόλυτη αποστείρωση δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό για το ανοσοποιητικό. γινεται να σταματησουμε λιγο με αυτη τη μπουρδα; υπαρχουν κυριολεκτικα εκατονταδες ερευνες (απο δειγμα εκατομμυριων ασθενων) που αποδεικνυουν οτι ο κορονοιος αφηνει ζημια στο ανοσοποιητικο συστημα (τουλαχιστον προσωρινη) και παρολαυτα υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι το ανοσοποιητικο ειναι ομαδα ποδοσφαιρου που εχασε προπονησεις και δεν παιζει καλα πλεον επειδη φορεσαν μασκα Εντωμεταξυ αναρωτιεμαι που ζειτε μερικοι α)το φαινομενο αυτη την εποχη υπαρχει σε ολη την ευρωπη, ακομα και στις χωρες που ειχαν ελαχιστα μετρα β)οσοι ειχαν παιδια ολα αυτα τα χρονια των μετρων ξερουν πολυ καλα οτι τα παιδια φερανε στο σπιτι οτι κυκλοφορουσε στον παιδικο σταθμο (κοβιντ, γαστρεντεριτιδες, αλλες ιωσεις κλπ) γ) οτι δηλαδη ησασταν 2 χρονια κλεισμενοι σε θαλαμο αρνητικης πιεσης και δεν ειχε προσβαση ο οργανισμος σας σε κανενα παθογονο; με την μασκα στο πιγουνι η μιση ελλαδα; λιγο ωπα. Κατα τα αλλα , να προσεχετε και να προσεχουμε γιατι ουτε η γριπη ειναι αστειο, πεθαινει κοσμος καθε χρονο. Βλεπω ατομα να βηχουν να βγαζουν τα πνευμονια τους στο βηχα, να ειναι με συμπτωματα ξεκαθαρης πνευμονιας και να λενε "δεν ειναι κοβιντ το τσεκαρα" (με ενα σελφ τεστ) , οκ γιατι μαλλον μονο ο κοβιντ κολλαει/αφηνει βλαβη/σε στελνει νοσοκομειο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από epp 4
Black Demis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 απο αυτα οτι θέλετε πηρα σερί 4 covid και τώρα πρόσφατα μια καλεί γρηππη (2 βδομάδες) και τα 4 covid πέρασα σε 3 4 μέρες (μόνο το 3 με βάρεσε λιγο στα πνευμονία (είχα στίγματα) η γρηππη με πήρε λίγο ας το πούμε χωρις βαζελίνη... 2 βδομάδες με μια μέρα πυρετό αλλά 2 βδομάδες σερνόμουν ποιο βαριά απο παλιά δεν θα έλεγα...... απλά τελευταια εχει πολύ παραπάνω πράγμα εκεί έξω σε σχέση με παλιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις