Kwnstantinos123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, TopCLR είπε Αν και λίγο καθυστερημένα (φαίνεται πλέον πως πάει σωστά ο φίλος). @Kwnstantinos123 Έχεις ήδη τον Ryzen 5 1600, μπορείς να πάρεις την Asrock A320 του φίλου σου (υποθέτω δωρεάν) και σκεφτόσουν να αναβαθμίσεις τον FX6300 με FX 8350; Είναι κάπως λάθος! Για τις μητρικές ΑΜ4 έχεις δίκιο, τελειώνει το στοκ και εκτοξεύθηκαν οι τιμές! Και φτάνεις πλέον στο σημείο να λες πως καλή είναι και η Gigabyte B450M DS3H V2 από Plaisio στα 75€ και οι G.Skill Aegis 16GB (2x8GB) 3200 στα 40+ από skroutz. Σκεφτόμουν λίγο παράλογα το κατάλαβα... Απλώς με είχαν ξαφνιάσει οι fx και γενικά το παλιό hardware και πήρα λάθος δρόμο...
TopCLR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα σου δείξω ένα μικρό παράδειγμα με δύο δικά μου screenshot από CPU-Z. Στο ένα είναι ένας Ryzen 3 1200 που ανέβηκε στα 3.6Ghz (με στοκ ψήκτρα και στοκ ρεύμα) και στο άλλο ένας FX 8350 εντελώς στοκ. Δεν λέω πως είναι σοβαρό κριτήριο το bench του CPU-Z αλλά μια απλή ένδειξη. Φαίνεται όμως τι κάνουν τα μερικά χρόνια διαφορά τους (σε τεχνολογία). Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από TopCLR 1
Kwnstantinos123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, TopCLR είπε Θα σου δείξω ένα μικρό παράδειγμα με δύο δικά μου screenshot από CPU-Z. Στο ένα είναι ένας Ryzen 3 1200 που ανέβηκε στα 3.6Ghz (με στοκ ψήκτρα και στοκ ρεύμα) και στο άλλο ένας FX 8350 εντελώς στοκ. Δεν λέω πως είναι σοβαρό κριτήριο το bench του CPU-Z αλλά μια απλή ένδειξη. Φαίνεται όμως τι κάνουν τα μερικά χρόνια διαφορά τους (σε τεχνολογία). Είδα και γω κατι παρόμοια, τα όνειρα με καταπάτησαν αυτό έχω να πώ😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα