Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TopCLR είπε

Αν και λίγο καθυστερημένα (φαίνεται πλέον πως πάει σωστά ο φίλος).

@Kwnstantinos123

Έχεις ήδη τον Ryzen 5 1600, μπορείς να πάρεις την Asrock A320 του φίλου σου (υποθέτω δωρεάν) και σκεφτόσουν να αναβαθμίσεις τον FX6300 με FX 8350; Είναι κάπως λάθος!

Για τις μητρικές ΑΜ4 έχεις δίκιο, τελειώνει το στοκ και εκτοξεύθηκαν οι τιμές! Και φτάνεις πλέον στο σημείο να λες πως καλή είναι και η Gigabyte B450M DS3H V2 από Plaisio στα 75€ και οι G.Skill Aegis 16GB (2x8GB) 3200 στα 40+ από skroutz.

Σκεφτόμουν λίγο παράλογα το κατάλαβα... Απλώς με είχαν ξαφνιάσει οι fx και γενικά το παλιό hardware και πήρα λάθος δρόμο...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου δείξω ένα μικρό παράδειγμα με δύο δικά μου screenshot από CPU-Z.

Στο ένα είναι ένας Ryzen 3 1200 που ανέβηκε στα 3.6Ghz (με στοκ ψήκτρα και στοκ ρεύμα) και στο άλλο ένας FX 8350 εντελώς στοκ.

CPU-Z R3 1200@3.6.jpgCPU-Z FX 8350.jpg

Δεν λέω πως είναι σοβαρό κριτήριο το bench του CPU-Z αλλά μια απλή ένδειξη. Φαίνεται όμως τι κάνουν τα μερικά χρόνια διαφορά τους (σε τεχνολογία).

Επεξ/σία από TopCLR
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Θα σου δείξω ένα μικρό παράδειγμα με δύο δικά μου screenshot από CPU-Z.

Στο ένα είναι ένας Ryzen 3 1200 που ανέβηκε στα 3.6Ghz (με στοκ ψήκτρα και στοκ ρεύμα) και στο άλλο ένας FX 8350 εντελώς στοκ.

CPU-Z R3 1200@3.6.jpgCPU-Z FX 8350.jpg

Δεν λέω πως είναι σοβαρό κριτήριο το bench του CPU-Z αλλά μια απλή ένδειξη. Φαίνεται όμως τι κάνουν τα μερικά χρόνια διαφορά τους (σε τεχνολογία).

Είδα και γω κατι παρόμοια, τα όνειρα με καταπάτησαν αυτό έχω να πώ😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...