Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να έχεις στο νου σου πως στις DDR3 έπαιρνες ρίσκο αν θα δουλέψουν σωστά οι μνήμες στην μητρική σου εαν δεν τις υποστήριζε. Καλές φαίνονται.

Εάν ψάξεις αρκετά εδώ μέσα υπάρχουν και ολόκληρα σετάκια που αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε τα παιδιά.

Μέχρι πόσα θα έδινες για ένα ελαφρύ upgrade?

Επεξ/σία από STORM1978
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Να έχεις στο νου σου πως στις DDR3 έπαιρνες ρίσκο αν θα δουλέψουν σωστά οι μνήμες στην μητρική σου εαν δεν τις υποστήριζε. Καλές φαίνονται.

Εάν ψάξεις αρκετά εδώ μέσα υπάρχουν και ολόκληρα σετάκια που αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε τα παιδιά.

Μέχρι πόσα θα έδινες για ένα ελαφρύ upgrade?

Κοίταξε, όπως είπα παραπάνω, για να μην μπλέκω με oc και τέτοια μια καλή επιλογή θα ήταν ο 8350 για παράδειγμα λόγω τα 4ghz που προσφέρει. Πήρα εχθές μια gtx 960 διότι με rx 550 που είχα δουλειά δεν μπορούσα να κάνω και ένα coolermaster 550w 80plus για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άμα βρώ ευκαιρία θα πάρω έναν 8350 να τελειώνω διότι μου τρέχει μια αγάπη με το παλιό hardare ειδικά με τους fx...

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος μπορεί να μην διαθέτει χρήματα και για αυτό θεωρώ πως αυτός που δεν τα διαθέτει πρέπει να τα τιμάει στο μέγιστο βαθμό. Αν το am3 είναι λειτουργικό το αφήνεις ως έχει μέχρι να αποδημήσει. Αν θες κάτι καλύτερο μαζεύεις 170 ευρώ για a520 + r5 4500 + 16gb ddr4, αν θες pc οπωσδήποτε. Αν το θες για gaming τσέκαρε και μτχ xbox s.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Πεταμένα λεφτά. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος μπορεί να μην διαθέτει χρήματα και για αυτό θεωρώ πως αυτός που δεν τα διαθέτει πρέπει να τα τιμάει στο μέγιστο βαθμό. Αν το am3 είναι λειτουργικό το αφήνεις ως έχει μέχρι να αποδημήσει. Αν θες κάτι καλύτερο μαζεύεις 170 ευρώ για a520 + r5 4500 + 16gb ddr4, αν θες pc οπωσδήποτε. Αν το θες για gaming τσέκαρε και μτχ xbox s.

Φίλε μου έχω στην άκρη έναν r5 1600 ο οποίος ήταν ο μόνος που έζησε μετά από την έκρηξη ενώς πολύ καλου τροφοδοτικού be quiet και έχω απελπιστεί δεν βρίσκω motherboard κάτω απο κατοστάρικο και το έχω παρατήσει δεν ασχολούμαι, μην σου πω πως την ίδια δουλειά που έκανα με τον 1600 την κάνω στον fx μια χαρά π.χ. gaming και browsing χωρίς μισό κόλλημα...

Επίσης για κονσόλες που είπες έχω ps4 το οποίο το χει ρημάξει η σκόνη😂

Επεξ/σία από Kwnstantinos123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kwnstantinos123 είπε

Φίλε μου έχω στην άκρη έναν r5 1600 ο οποίος ήταν ο μόνος που έζησε μετά από την έκρηξη ενώς πολύ καλου τροφοδοτικού be quiet και έχω απελπιστεί δεν βρίσκω motherboard κάτω απο κατοστάρικο και το έχω παρατήσει δεν ασχολούμαι, μην σου πω πως την ίδια δουλειά που έκανα με τον 1600 την κάνω στον fx μια χαρά π.χ. gaming και browsing χωρίς μισό κόλλημα...

Κάτι δεν καταλαβαίνω. Βλέπω a520 στα 55 ευρώ και b450 στα 65 καινούρια. Δεν ξέρω τη χρήση που κάνεις, προφανώς είναι πολύ ελαφριά, δεν συγκρίνονται τα δύο cpu μεταξύ τους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Κάτι δεν καταλαβαίνω. Βλέπω a520 στα 55 ευρώ και b450 στα 65 καινούρια. Δεν ξέρω τη χρήση που κάνεις, προφανώς είναι πολύ ελαφριά, δεν συγκρίνονται τα δύο cpu μεταξύ τους.

Άν είναι να πάω απο a320 σε a520 δεν θέλω και μια καλή b450 για παράδειγμα η Msi tomahawk την οποία την είχανε 75 ευρώ απλά έφυγε... Και τώρα μία καλή b450 τη βρίσκω 100 ευρώ και βάλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωνσταντίνε πες μας πόσα θα ήθελες να διαθέσεις για να φτιάξουμε ενα καλό σύστημα για τις ανάγκες σου. Και όχι ο 6300 σε σχέση με τον 1600 δεν έιναι τα ίδια σε gaming/δύναμη.

Πήγα από 8350 σε 1700 non X και ήταν μέρα με την νύχτα. Εάν είναι να επενδύσεις κάποια χρήματα, μάζεψε λίγα περισσότερα και πάνε σε κάτι νέο.

Επίσης ο 8350 θα την ζωρίσει άσχημα την μητρική σου. Θέλει σωστή τροφοδοσία.

Επεξ/σία από STORM1978
  • Like 2
Δημοσ.

όχι εντάξει, ας πουμε πως έχω μια μητρική και τον 1600 πανω με την 960 που εχω, τι ραμ θα μπορουσα να πάρω όσο πιο φθηνά γινεται και used να είναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, STORM1978 είπε

Ποια είναι η μητρική να τσεκάρω κάτι.

Με asrock a320 dvs r4 διότ έχει ενας φίλος μου μια και δεν την χρειάζεται 

Δημοσ.

Αν και λίγο καθυστερημένα (φαίνεται πλέον πως πάει σωστά ο φίλος).

@Kwnstantinos123

Έχεις ήδη τον Ryzen 5 1600, μπορείς να πάρεις την Asrock A320 του φίλου σου (υποθέτω δωρεάν) και σκεφτόσουν να αναβαθμίσεις τον FX6300 με FX 8350; Είναι κάπως λάθος!

Για τις μητρικές ΑΜ4 έχεις δίκιο, τελειώνει το στοκ και εκτοξεύθηκαν οι τιμές! Και φτάνεις πλέον στο σημείο να λες πως καλή είναι και η Gigabyte B450M DS3H V2 από Plaisio στα 75€ και οι G.Skill Aegis 16GB (2x8GB) 3200 στα 40+ από skroutz.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...