maltron66 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και καιρό έχω βάλει στο μάτι μια μπλούζα Red Dead Redemption που υπάρχει στην Amazon. Έκατσα και έφτιαξα λογαριασμό, μπήκα στη σελίδα, προσπάθησα να πάρω τη μπλούζα αλλά για κάποιο λόγο η Amazon μου λέει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, αφού στο παρελθόν έχω παραγγείλει πράγματα από ΗΠΑ (βέβαια όχι από Amazon) χωρίς πρόβλημα, ενώ δοκίμασα διάφορες άλλες γειτονικές χώρες (Ιταλία, Τουρκία) και εκεί τις στέλνουν κανονικά. Δοκίμασα επίσης να μπω μέσω του αγγλικού παραρτήματος και δεν κατάφερα κάτι ούτε από εκεί. Στο τέλος μίλησα με αντιπρόσωπο και μου είπε ότι αν δε μπορώ να το βρω μέσα από το Global Store, δε γίνεται κάτι. Και φυσικά, δεν υπάρχει εκεί μέσα. Υπάρχει κάποιο κόλπο ώστε να μου το φέρουν εδώ ή τα παρατάω και ψάχνω σε άλλα καταστήματα και ο Θεός βοηθός; Επίσης, για ποιο λόγο δεν το φέρνουν εδώ; Είπαμε, Ελλαδιστάν, αλλά όχι κι έτσι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Petros Electron Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μηπως να μίλαγες με τον πωλητή μηπως μπορει να βαλει και την επιλογή αποστολης στην Ελλάδα, εναλλακτικά αν εχεις καποιον απο αγγλια την παιρνει αυτος και στην στελνει μετα σε εσενα, αν και δεν ξερω αν συμφέρει η αποστολη απο θεμα ταχυδρομικών εξόδων. Αλλη λυση ειναι να βρεις το logo που θελεις και να το δώσεις σε καποια εταιρία εκτυπωσης να στο φτιαξει στο μπλουζάκι, ισως ακριβη λυση αλλα γινεται και αυτο το εχει κανει γνωστή μου. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Petros Electron
maltron66 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπέρα, Μηπως να μίλαγες με τον πωλητή μηπως μπορει να βαλει και την επιλογή αποστολης στην Ελλάδα, εναλλακτικά αν εχεις καποιον απο αγγλια την παιρνει αυτος και στην στελνει μετα σε εσενα, αν και δεν ξερω αν συμφέρει η αποστολη απο θεμα ταχυδρομικών εξόδων. Αλλη λυση ειναι να βρεις το logo που θελεις και να το δώσεις σε καποια εταιρία εκτυπωσης να στο φτιαξει στο μπλουζάκι, ισως ακριβη λυση αλλα γινεται και αυτο το εχει κανει γνωστή μου. Αυτό που λες, το έχω κάνει στο eBay. Αλλά δυστυχώς η Amazon δεν είναι eBay. Δε φαντάζεσαι πόση ώρα σπατάλησα προσπαθώντας να βρω το κουμπί "contact seller". Και αφού είδα και απόδεια, τα παράτησα και στο τέλος ανακάλυψα ότι πωλητής είναι η Amazon US. Δεν είναι κάποιος ιδιώτης, είναι η ίδια η εταιρεία. Και αφού επικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών, μου είπαν αυτά που γράφω πιο πάνω, να ψάξω στο Global Store. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί η Ελλάδα είναι στην απ'έξω. Ούτε πόλεμο έχουμε ούτε εμπάργκο. Γιατί δεν έρχονται εδώ; Τουλάχιστον στην περίπτωση του eBay δικαιολογείται, αφού ο ιδιώτης πωλητής δεν είχε σκεφτεί ότι θα εμφανιστεί κάποιος από Ελλάδα που θα θέλει να αγοράσει αυτό που πουλάει. Εδώ όμως μιλάμε για το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στον πλανήτη. Πώς είναι δυνατόν να έχουν κάνει τέτοιο λάθος; Το καλό είναι πως υπάρχουν κι άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν τη συγκεκριμένη μπλούζα και δε βλέπω να αρνούνται να στείλουν στην Ελλάδα. Θα το ψάξω κι άλλο ώστε να μη παραγγείλω από τίποτα scammers (όχι ότι θα έχανα τα λεφτά μου-ό,τι και να γίνει θα πληρώσω με PayPal, οπότε είμαι καλυμμένος). 2
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γι αυτό κρατάμε επαφές με συγγενείς σε καμιά Γερμανία. Δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα υπάρχει.
maltron66 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γι αυτό κρατάμε επαφές με συγγενείς σε καμιά Γερμανία. Δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα υπάρχει. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας. Και αλίμονό μας αν πρέπει να κάνουμε τις δουλειές μας έτσι. Αυτή τη στιγμή περιμένω άλλα 4 πράγματα από 3 χώρες (δύο από ΗΠΑ, ένα από Αγγλία και ένα από Κίνα) τα οποία παράγγειλα από 3 διαφορετικά sites (eBay, AliExpress, Etsy). Πουθενά δεν είδα να έχουν πρόβλημα αποστολής στην Ελλάδα. Γιατί απλά η Amazon δε σταματά να γ@μιέται και δε βάζει την Ελλάδα στους προορισμούς αποστολής; Σοβαρά, θέλω να μάθω γιατί δεν έρχονται εδώ. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από maltron66
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δεν είναι σε όλα τα προϊόντα έτσι και στέλνουν αρκετά. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω για ποιον λόγο άλλα τα στέλνουν και άλλα όχι ενώ είναι από το ίδιο το Amazon. 1
maltron66 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν είναι σε όλα τα προϊόντα έτσι και στέλνουν αρκετά. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω για ποιον λόγο άλλα τα στέλνουν και άλλα όχι ενώ είναι από το ίδιο το Amazon. Άμα το βρεις, πες μου και μένα. Πολύ θα ήθελα να το μάθω. Μπήκα πάλι απο περιέργεια και δοκίμασα όλες τις γειτονικές μας χώρες. Οι μόνες στις οποίες δε στέλνουν είμαστε εμείς, τα Σκόπια και η Λιβύη. Σε Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και Αίγυπτο στέλνουν κανονικά (δε μπήκα καν στο κόπο να βάλω την Ιταλία, αποκλείεται να μη στέλνουν εκεί). Έτσι μου 'ρχεται να το στείλω στα σύνορα με την Τουρκία, να κάνω ντου για να το πάρω και να προκαλέσω διπλωματικό επεισόδιο. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από maltron66
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, maltron66 είπε Άμα το βρεις, πες μου και μένα. Πολύ θα ήθελα να το μάθω. Μπήκα πάλι απο περιέργεια και δοκίμασα όλες τις γειτονικές μας χώρες. Οι μόνες στις οποίες δε στέλνουν είμαστε εμείς, τα Σκόπια και η Λιβύη. Σε Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και Αίγυπτο στέλνουν κανονικά (δε μπήκα καν στο κόπο να ψάξω την Ιταλία, αποκλείεται να μη στέλνουν εκέι). Έτσι μου 'ρχεται να το στείλω στα σύνορα με την Τουρκία, να κάνω ντου για να το πάρω και να προκαλέσω διπλωματικό επεισόδιο. Υπάρχουν και άλλες λύσεις. https://demagr.com/#/aboutUs/
maltron66 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχουν και άλλες λύσεις. https://demagr.com/#/aboutUs/ Αποθήκη που δρα ως ενδιάμεσος σταθμός ώστε να το φέρουν αυτοί εδώ; Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά δεν είμαι τόσο απελπισμένος ώστε να ανοίξω τέτοιες ιστορίες. Απλά θα το πάρω από αλλού και η Amazon θα πάρει τα τέτοια μου.
Λύση maltron66 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε https://www.eshopwedrop.gr Παιδιά, το είπα και πιο πάνω: ΔΕΝ πρόκειται να ανοίξω τέτοιες ιστορίες. Να τσακιστούν στην Amazon να βάλουν την Ελλάδα στους προορισμούς αποστολής. Δεν είμαστε Ζιμπάμπουε για να μην κάνουν παραδόσεις εδώ. Το να μπλέκουμε επιπλέον μεταφορικές στη διαδικασία δεν είναι λύση, πόσο μάλλον όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Το πήρα από αλλού. Τέλος. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από maltron66
SabotazNic Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, maltron66 είπε Να τσακιστούν στην Amazon να βάλουν την Ελλάδα στους προορισμούς αποστολής. Ωραια η επανασταση σου (και αστοχο το haha σου), αλλα δεν φταιει το αμαζον. Την επομενη φορα, ψαξε καλυτερα 2
maltron66 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φαντάσου να σε ενοχλούν τόσο τα reactions στα σχόλια. Πάρε άλλο ένα λοιπόν. Και μόνο άστοχα δεν είναι. Γράφω στο ακριβώς προηγούμενο σχόλιο ότι ΔΕΝ με ενδιαφέρει να ανοίξω ιστορίες με επιλέον μεταφορικές, εσύ το αγνοείς και πετάς μια άλλη τέτοια εταιρεία που χρεώνει ό,τι θέλει και παρεξηγείσαι όταν ο άλλος δε θεωρεί το σχόλιό σου χρήσιμο. Όσο για το ποιος είναι υπεύθυνος για την αδυναμία παράδοσης, αφενός δε πρόκειται να σπαταλήσω άλλο χρόνο προσπαθώντας να βγάλω άκρη με το ελεεινό UI της Amazon, αφετέρου δεν αλλάζει κάτι. Άμα έβρισκες τρόπο ώστε να το φέρουν εδώ χωρίς μεσάζοντες θα σου έβγαζα το καπέλο, αλλά η διεύθυνση που έχεις βάλει δεν είναι Ελληνική. Δε μου έκανες τα μούτρα κρέας. Αλλά ακόμα και να έβρισκες τέτοιο τρόπο, εγώ το παράγγειλα ήδη από αλλού, οπότε δε ξέρω γιατί το συζητάμε ακόμα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από maltron66
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Ο Μπέζος έχει βάλει τα κλάματα .......... Δεν μπορούμε να τον κάνουμε να ηρεμήσει!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα