lele322 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Εχω ενα w203 mercedes με εργοστασιακα ξενον φωτα. Το αγορασα μεταχειρισμενο πριν 6 μηνες. Στου συνοδηγου το φαναρι ,μου καιει τον λαμπτηρα. Τον αλλαζω ,και μου τον ξανακαιει σε 3 μηνες. Παω να βαλω τον 3ον , και δεν μου αναβε καν. Εκαψε ballast. Παω αλλαζω το ballast με εναν μεταχειρισμενο, και μου τον ξανακαψε χτες, μεσα σε εναν μήνα δλδ. Ελενξα ασφαλειες,ολες οκ. Ελενξα τον λαμπτηρα τον εβαλα απτου οδηγου το φαναρι ,δουλευει. Ελενξα με πολυμετρο το igniter,δεν δινει ρευμα. Άρα ballast παλι φαντάζομαι. Θεματα νερού, δεν εχω . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Σκεπτομαι να αλλαξω ολο το φαναρι με απλο συμβατικό, θα δουλεψει? Να χω δλδ ενα xenon στου οδηγου, και ενα αλογόνου στου συνοδηγού? Ξερω θα μου βγαλει σφαλματα στο καντραν ,αλλα θα τα σβησω με κομπιουτερ,εχω ανθρωπο. Σκεπτομαι αν γινεται,να παρακαμψω με πατεντα ,το ballast και να βρω μια βαση απο αλογονου λαμπτηρα, και να τη βαλω στο ιδιο το φαναρι. Τι αλλο με συμβουλευετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Να βάλεις καινούριο (κι όχι μεταχειρισμένο) ballast παίζει; 😛 Ένα μεταχειρισμένο εξάρτημα έχει πάντα το ρίσκο ότι μπορεί να 'ναι και στα τελευταία του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δεν θα κανείς δουλειά άμα βάλεις ένα xenon και ένα κανονικό φανάρι Ειτε το ένα μπορείς να δηλώσεις από τον εγκέφαλο είτε το άλλο Επισης αν δεν έχεις κάπου στα καλώδια κάποιο πρόβλημα τότε πρέπει να βάλεις ένα νέο ballast Αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Δεν θα κανείς δουλειά άμα βάλεις ένα xenon και ένα κανονικό φανάρι Ειτε το ένα μπορείς να δηλώσεις από τον εγκέφαλο είτε το άλλο Επισης αν δεν έχεις κάπου στα καλώδια κάποιο πρόβλημα τότε πρέπει να βάλεις ένα νέο ballast Αυτα Αν αλλαξω και τα 2 φανάρια,με απλου τυπου, αυτο γινεται? Επισης το ballast αν ανοιχτει, πλακετα ειναι, δεν φτιαχνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, lele322 είπε Επισης το ballast αν ανοιχτει, πλακετα ειναι, δεν φτιαχνεται? Συνήθως είναι πακτωμένα σε κάποια ρητίνη, οπότε δεν ανοίγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, lele322 είπε Αν αλλαξω και τα 2 φανάρια,με απλου τυπου, αυτο γινεται? Επισης το ballast αν ανοιχτει, πλακετα ειναι, δεν φτιαχνεται? Όχι δεν νομίζω μόνο με αυτό να γίνει η δουλειά σου Βαλε ένα νέο ballast δεν υπάρχει κάτι άλλο να κανείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 για ανέβασε φώτο από εργοστασιακά xenon....εννοείται με ανοιχτό καπάκι να βλέπουμε το πίσω μέρος του λαμπτήρα καθώς και τα ballasts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Πατέντα να βάλεις εξωτερικό ballast δεν παίζει; Μιλάμε για κόστος πέρι το 30ρικο. Για βρές κάνα μάγκα λεντάκια ή ηλεκτρολόγο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Στις 27/12/2022 στις 7:55 ΜΜ, lordvec είπε Πατέντα να βάλεις εξωτερικό ballast δεν παίζει; Μιλάμε για κόστος πέρι το 30ρικο. Για βρές κάνα μάγκα λεντάκια ή ηλεκτρολόγο.... Πηγα σε 3 ηλεκτρολογους. Ολοι μου ειπανε οτι φταιει το μπαλαστ,και οχι καποια καλωδιωση ή λαμπα.Εχει οριο ζωης τα 15-18 χρονια. Δεν γινεται πατεντα. Το μπαλαστ θηληκωνει στο φαναρι απο κατω. Εχει βυσμα και βιδωνει επανω στο φαναρι. Τεσπα μου το αλλαξε τζαμπα με ενα ααλλο εξισου μεταχειρισμενο. Οσο αντεξει. Εχω βρει και αφτερμαρκετ με 40€ με εγγυηση . Και κινεζικα υπαρχουν στα 25€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, lele322 είπε Τεσπα μου το αλλαξε τζαμπα με ενα ααλλο εξισου μεταχειρισμενο. Οσο αντεξει. Εχω βρει και αφτερμαρκετ με 40€ με εγγυηση . Και κινεζικα υπαρχουν στα 25€ Κουμπάρε, γιατί δε βάζεις ένα καινούριο & καλό να ηρεμήσεις; Στο'πα και πριν. Σε βάθος χρόνου πιο πολλά θα δώσεις σε μεταχειρισμένα ή/και πατέντες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Κουμπάρε, γιατί δε βάζεις ένα καινούριο & καλό να ηρεμήσεις; Στο'πα και πριν. Σε βάθος χρόνου πιο πολλά θα δώσεις σε μεταχειρισμένα ή/και πατέντες Γτ το καινουριο αυθεντικο εχει 200+ ευρω. Ουτε κατα διαννοια δεν δινω τοσα για ενα μπαλαστ. Με 300€ αλλαζω τα φαναρια ολα με απλα αλογονου. Γινεται μου ειπανε. Μόλις τώρα, lele322 είπε Γτ το καινουριο αυθεντικο εχει 200+ ευρω. Ουτε κατα διαννοια δεν δινω τοσα για ενα μπαλαστ. Με 300€ αλλαζω τα φαναρια ολα με απλα αλογονου. Γινεται μου ειπανε. Εξαλου το αφτερμαρκετ ειπαμε θα χει εγγυηση 2 ετη. Οποτε ειμαι ησυχος για 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, lele322 είπε Γτ το καινουριο αυθεντικο εχει 200+ ευρω. Ουτε κατα διαννοια δεν δινω τοσα για ενα μπαλαστ. Ώπα, πάσο. Ανακαλώ Χαχα. Δεν ήξερα ότι έχει τόσο πολύ ένα ballast. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Όταν λέμε εργοστασιακό xenon, εννοούμε ότι απλά έχει projectors με λάμπες Xenon? Αν όντως είναι έτσι, αγόρασε λάμπες Led να δεις αν δουλευουν οκ. Τέλος για να έχει σταθερή παροχή στα xenon πρέπει να παίρνουν απευθείας ρευμα απο την μπαταρία και να ανάβουν με ρελέ που παίρνει εντολή απο το διακόπτη φώτων. (HID Relay Harness) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Όταν λέμε εργοστασιακό xenon, εννοούμε ότι απλά έχει projectors με λάμπες Xenon? Αν όντως είναι έτσι, αγόρασε λάμπες Led να δεις αν δουλευουν οκ. Τέλος για να έχει σταθερή παροχή στα xenon πρέπει να παίρνουν απευθείας ρευμα απο την μπαταρία και να ανάβουν με ρελέ που παίρνει εντολή απο το διακόπτη φώτων. (HID Relay Harness) Δεν είναι aftermarket Είπε ότι είναι μαμά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Με τα μεταχειρισμένα δουλειά δε γίνεται… όποτε θα τα σκάσεις και θα πάρεις καινούργιο έστω και ιμιτασιόν με την εγγύηση του κ τα όλα του… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα