Προς το περιεχόμενο

Ποιον File Manager χρησιμοποιείτε; (ως εναλλακτικό του File Explorer)

9-11
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 6/1/2023 στις 6:35 ΜΜ, athkatla78 είπε

Total commander, τοσα χρονια που νιωθω ασχημα που δεν το εχω αγορασει.

Same here. Το είχα αρκετό καιρό free αλλά πλέον την έχω κάνει την κίνηση εδώ και πολλά χρόνια. Θυμάμαι ότι τότε περισσότερο ήταν θέμα βαρεμάρας να ασχοληθώ. Όλο "για αργότερα" πήγαινε. Πληρώνουμε για βλακείες καθημερινά ένα σωρό, αυτό τουλάχιστον αξίζει γιατί ο τύπος σου δίνει ένα πολυεργαλείο με ~35-40€ for life (και free ουσιαστικά, μια shareware screen που έχει στην αρχή δεν σε εμποδίζει να το χρησιμοποιείς κανονικά). Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο, ο τρόπος που χειρίστηκε το licensing. Δεν σου κόβω κάτι, χρησιμοποίησέ το κανονικά και περιμένω να αποφασίσεις. Πραγματικά τσάμπα. Και αν θεωρείς ότι είναι όντως λίγα τα λεφτά for life, παίρνεις αργότερα και άλλη μια άδεια, έτσι για να αισθανθείς ότι έδωσες κάτι σαν donation για τα τόσα χρόνια free updates.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2022 στις 10:05 ΜΜ, accipio είπε

Εδώ και κάποια χρόνια, χρησιμοποιώ το XYplorer.

Χτες εγκατέστησα την trial version και με έχει ήδη κερδίσει η απλότητα της οθόνης, τα όμορφα εικονίδια και διάφορες λεπτομέρειες που δείχνουν μεράκι.

Απλά όταν το αγοράσω δεν ξέρω αν αξίζει η lifetime άδεια ή η ετήσια με την προοπτική να μην την ανανεώνω.

Επεξ/σία από nik5163
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...