PavelPulvo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Έχω ένα Panasonic RX-CT810 παλιό, το οποίο το έχω συνδέσει με τα ηχεία από το LG mini Hifi μου και παίζω από εκεί τις κασέτες μουσικής που έχω. Το κασετόφωνο αυτό έχει και equaliser και είναι καλουτσικο αλλά έχει αρχίσει λόγω παλαιότητας να έχει διάφορα θέματα. Θα ήθελα λοιπόν να ψάξω να βρω κάτι καλύτερο. Δε θέλω φορητό ραδιοκασετοφωνο οπότε κοιτάω σε αγγελίες και βλέπω διάφορα tape cassette decks αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι καλά ή όχι. Καταρχήν όλα αυτά έχουν ενσωματωμένα ηχεία ή είναι μόνο σαν κεφαλές; Επειδή στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάτι. Κατά δεύτερον παρατηρώ ότι πλέον δεν βγαίνουν καινούριες συσκευές για κασέτες, συνεπώς τι είδους συσκευές θα ήταν καλό να κοιτάω στις αγγελίες; Αυτά τα παλιά decks που βλέπω θα μου κάνουν; Οποιαδήποτε γνώμη και βοήθεια είναι δεκτή για να καταλήξω. Ξαναλέω δεν θέλω φορητο. Θέλω κάτι πιο σταθερό και στιβαρό που να παίζω τις κασέτες μου με ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Κάτι απλό και αξιοπρεπές και ας είναι παλιό. Αν πάλι υπάρχουν καινούρια - επειδή δεν έχω βρει κάτι - μπορεί όποιος ξέρει να μου προτείνει.
gorge18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 ψαξε να βρεις κατι που να τις μετατρέψεις σε mp3 ή σε κατι ψηφιακο. Δε νομιζω να βγαζει καποια εταιρια κασετόφωνο πια...
lneam Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Marantz PMD-300CP Teac W-1200 TASCAM 202MKVII μια χαρα υπαρχουν ......λιγα και καλα 1
PavelPulvo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Φίλε gorge18 είμαι συλλέκτης. Δεν ακούω mp3. Έγραψα την ερώτηση γιατί ακούω από κασετες, έχω συλλογή και αγοράζω συνέχεια κασέτες 2
nkarama Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Οταν βλέπεις Deck σημαίνει ότι είναι μόνο η πηγή. Θα χρειαστείς να το συνδέσεις σε έναν ενισχυτή, στον οποίο θα συνδεθούν τα ηχεία για να μπορείς να ακούσεις. Μπορεί και το LG να έχει κάποιο line in ώστε να χησιμοποιήσεις αυτό σαν ενισχυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα