atheatos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, wolfmandim είπε Το έκανα κι έφαγα άκυρο. Aν και είναι NTFS δεν φαίνεται στο Magician. Φαίνεται πως δεν είμαι ο μόνος με το πρόβλημα αυτό. Αν δεις στο screenshot και κάποιος άλλος έχει ποστάρει στη Samsung με το ίδιο πρόβλημα. Το ξερω ότι είναι πρόβλημα του controler για αυτό κοιτάω πως να μαζέψεις στοιχεία και να τα στείλεις στην samsung να σου κάνουν refund ή αντικατάσταση. Ενα screenshot του magician και ενα του system devices νομίζω ότι είναι αρκετά. Κοίταξε στο magician κάπου πρέπει να έχει κάποιο email ή κάτι τέτοιο για support. Στείλτε εκεί και νομίζω θα σε εξυπηρετήσει κάποιος από την samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, atheatos είπε Το ξερω ότι είναι πρόβλημα του controler για αυτό κοιτάω πως να μαζέψεις στοιχεία και να τα στείλεις στην samsung να σου κάνουν refund ή αντικατάσταση. Ενα screenshot του magician και ενα του system devices νομίζω ότι είναι αρκετά. Κοίταξε στο magician κάπου πρέπει να έχει κάποιο email ή κάτι τέτοιο για support. Στείλτε εκεί και νομίζω θα σε εξυπηρετήσει κάποιος από την samsung. Θα το ψάξω... δεν ξέρω αν διαβάζουν τα μηνύματα από το Community. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μια και δεν είχα τι να κάνω έβγαλα τον 970 κι άφησα μόνο του τον 990 - κάνοντας κατόπιν εγκατάσταση των Windows 11 στον 990. Τζίφος... ο υπολογιστής δεν έκανε booting, αλλά ξαναγύριζε στο αρχικό setup από το USB. Μπήκα στο Bios και διαπίστωσα ότι ο 990 δεν υπάρχει στα Boot Priorities. Αναγκάσθηκα να ξαναβάλω τον 970 σαν δίσκο συστήματος! Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 https://www.samsung.com/gr/support/contact/#onlinesupport πέρα από το community υπάρχουν και άλλες επιλογές να επικοινωνήσεις με την Samsung ή να επικοινωνήσεις με τον πωλητή από όπου τον αγόρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 15 ώρες πριν, atheatos είπε https://www.samsung.com/gr/support/contact/#onlinesupport πέρα από το community υπάρχουν και άλλες επιλογές να επικοινωνήσεις με την Samsung ή να επικοινωνήσεις με τον πωλητή από όπου τον αγόρασες. Μόνο το ράβε-ξήλωνε τόσες φορές με κούρασε. Θα δω τι θα κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Έχω κάποια νεότερα. Άλλαξα στο Bios το CSM Support se Enable. Τότε εμφανίσθηκαν ως δια μαγείας ο 990 στα Boot Priorities. Προσπάθησα με διάφορους τρόπους να εγκαταστήσω τα Windows 11 στον 990, αλλά η εγκατάσταση σταματούσε στη μέση κι επέστρεφε στην αρχική οθόνη του setup. Προσπάθησα επίσης να κάνω Migrate OS από τον 970 στον 900 μέσω EaseUS Partition Master. Μόλις δήλωνα τον 990 σαν Boot#1 δίσκο μου έβγαινε μήνυμα ότι είναι αδύνατο να μπουτάρει κι ότι έπρεπε να δηλώσω άλλο δίσκο. Ιδέες και γνώμες καλοδεχούμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Τελικά βρήκα τη λύση! Επέλεξα New κατά τη διάρκεια του setup των Windows 11 και δημιουργήθηκαν τα απαραίτητα partitions για να λειτουργήσει το σύστημα. Ο Samsung 990 Pro είναι τώρα ο System Disk! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Για να γίνει ο οποιοσδήποτε σκληρός bootable πρέπει να έχει το Boot partition. Ο δίσκος σου ανέκαθεν υπήρχε στο BIOS αλλά δεν υπήρχε στα Boot priorities γιατί δεν είχε το Boot partition. Από την στιγμή που ήταν MBR χωρίς το csm on δεν θα μπορούσε να μπουταρει. Το csm δίνει την επιλογή να μπουταρει από MBR σκληρό. Τέλος πάντων συγνώμη.,αλλά μπερδεύτηκα που έλεγες δεν το βλέπει το bios αλλά μάλλον εννοουσες δεν το έβλεπε σαν Boot priority. Γιατί αν δεν το βλέπει καθόλου το bios, τότε ο δίσκος έχει πρόβλημα. Τουλάχιστον φρεσκαραμε, τις γνώσεις μας για το csm και uefi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα