BasilisLepiroglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μπορει καποιος να μου πει τι Εγγραφα μπορω να στειλω για να κανω verify την ταυτοτητα μου
corsair04 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BasilisLepiroglou είπε Μπορει καποιος να μου πει τι Εγγραφα μπορω να στειλω για να κανω verify την ταυτοτητα μου Καλησπέρα και χρόνια πολλά !! Απλά την ταυτότητα ζητάει, αφμ και μια selfie... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από corsair04
BasilisLepiroglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Την αστυνομικη μου Ταυτοτητα?
corsair04 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BasilisLepiroglou είπε Την αστυνομικη μου Ταυτοτητα? Ναι, αλλά έχεις ανοίξει και παλιότερα κάποιο θέμα, ακόμα δεν το έλυσες το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ;
BasilisLepiroglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 απο τοτε δεν ειχα ξανα προσπαθησει και ειπα μπας και αλλαξει τωρα κατι
corsair04 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, BasilisLepiroglou είπε απο τοτε δεν ειχα ξανα προσπαθησει και ειπα μπας και αλλαξει τωρα κατι Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας εντός της εφαρμογής, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, προτιμήστε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω της δυνατότητας συνομιλίας.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BasilisLepiroglou είπε απο τοτε δεν ειχα ξανα προσπαθησει και ειπα μπας και αλλαξει τωρα κατι Για κάποιο λόγο δεν σε δέχονται.Δοκίμασε αλλού όπως έγραψα και άλλη φορά.
BasilisLepiroglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δεν υπαρχει λογος να μην με δεχτουνε δηλαδη ελεος δεν βρισκω καλυτερη τραπεζα για να κανω την δουλεια μου με αυτα που δινει η revolut
corsair04 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, BasilisLepiroglou είπε Δεν υπαρχει λογος να μην με δεχτουνε δηλαδη ελεος δεν βρισκω καλυτερη τραπεζα για να κανω την δουλεια μου με αυτα που δινει η revolut Ωραία στο email που σου έδωσα, στείλε και ρώτησέ τους …Θα σου απαντήσουν
BasilisLepiroglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 εκτος απο ταυτοτητα τι αλλο μπορω να στειλω?
corsair04 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 https://help.revolut.com/el-GR/help/profile-and-plan/security-and-personal-data/my-account-is-locked/why-was-my-account-closed
BasilisLepiroglou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 τα εχω δει αυτα ναι δεν εχω κανει κατι απο αυτα απλα ενα λογαριασμο προσπαθω να ανοιξω
corsair04 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους αν και το Γράφει "Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο του λογαριασμού. Οι εν λόγω αποφάσεις είναι οριστικές και δεν υπάρχουν επιπρόσθετα μέτρα τα οποία μπορείτε να λάβετε, προκειμένου να αποτρέψετε την εκτέλεση κλεισίματος ή αναστολής ενός λογαριασμού."…Στην ερώτησή σου Μονό διαβατήριο εκτός από ταυτότητα ....
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, BasilisLepiroglou είπε Δεν υπαρχει λογος να μην με δεχτουνε δηλαδη ελεος δεν βρισκω καλυτερη τραπεζα για να κανω την δουλεια μου με αυτα που δινει η revolut Ξέρεις δεν είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτουν για πελάτη.Δεν είναι δημόσια υπηρεσία .
Προτεινόμενες αναρτήσεις