Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -dL- είπε

Ναι, δεν σώζει τις ρυθμίσεις. Είχα κάνει το ίδιο και είχα κλείσει τα ανιματιονς αλλά κατάλαβα οτι όταν κάνω επανεκκίνηση ή βγάζω την πρίζα δεν κρατάει τις αλλαγές. Απο ΄τι είχα διαβάσει είναι στάνταρ ρύθμιση σε όλες τις ανδροιδ τηλεοράσεις γιατι αμα κάνεις κάποια κακή ρύθμιση δεν έχεις έλεγχο με το τηλεκοντρόλ για να επαναφέρεις οπότε κάνουν όλες αυτό ενω κάποιες έχουν μπλοκάρει την δυνατότητα developer..

Σε εμενα τα animations και το cpu log buffer τα εχει κρατησει, τα αλλα δε κραταει.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Πήρε ο πατέρας μου λίγο μετά το καλοκαίρι την tcl 40s5400a. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, τηλεόραση και μπορεί κάνα νετφλιξ. Από την αρχή η τηλεόραση λειτουργεί μια χαρά, χωρίς προβλήματα

Εδώ και λίγο καιρό η τηλεόραση κολλάει/καθυστερεί πολύ. Την έχω βγάλει απο το ρεύμα και την ξανάβαλα, αλλά γενικά αργεί να αποκριθεί, κάποιες φορές πατάς κάποιο κουμπί και δεν ανταποκρίνεται και νομίζοντας ότι δεν πήρε την εντολή, το ξαναπατάς και μετά απο λίγο η τηλεόραση εκτελεί 2 πατήματα/εντολές.

Έχει κανείς κάποια συμβουλή για φρεσκάρισμα; (όχι επαναφορά εργοστασιακών, please)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς τηλεόρασης. Επειδή έχω απογοητευτεί από μια samsung που είχα, κοιτάω τις επιλογές της tcl. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, καμία ταινία και μπάλα μέσω της εφαρμογής της cosmote. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν θέματα στις τηλεοράσεις αυτές κυρίως στις εφαρμογές streaming. 

Ενδιαφέρομαι για το C655 μοντέλο είτε 55 είτε 65 ίντσες. Επίσης μια απορία, το C655 και το T7B είναι ίδια, σωστά ?

*Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ήχος καθώς έχω soundbar.

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Snip said:

Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Πήρε ο πατέρας μου λίγο μετά το καλοκαίρι την tcl 40s5400a. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, τηλεόραση και μπορεί κάνα νετφλιξ. Από την αρχή η τηλεόραση λειτουργεί μια χαρά, χωρίς προβλήματα

Εδώ και λίγο καιρό η τηλεόραση κολλάει/καθυστερεί πολύ. Την έχω βγάλει απο το ρεύμα και την ξανάβαλα, αλλά γενικά αργεί να αποκριθεί, κάποιες φορές πατάς κάποιο κουμπί και δεν ανταποκρίνεται και νομίζοντας ότι δεν πήρε την εντολή, το ξαναπατάς και μετά απο λίγο η τηλεόραση εκτελεί 2 πατήματα/εντολές.

Έχει κανείς κάποια συμβουλή για φρεσκάρισμα; (όχι επαναφορά εργοστασιακών, please)

Άλλαξε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ και βγάλε την πρίζα της τηλεόρασης για 5-10 λεπτά. Ρίξε μια ματιά εάν έχει εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχει μείνει απο μνήμη καθώς η συγκεκριμένη έχει 1.5GB μνήμη και 16GB χώρο.

1 hour ago, stathakis9 said:

Καλησπέρα σε όλους, 

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς τηλεόρασης. Επειδή έχω απογοητευτεί από μια samsung που είχα, κοιτάω τις επιλογές της tcl. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, καμία ταινία και μπάλα μέσω της εφαρμογής της cosmote. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν θέματα στις τηλεοράσεις αυτές κυρίως στις εφαρμογές streaming. 

Ενδιαφέρομαι για το C655 μοντέλο είτε 55 είτε 65 ίντσες. Επίσης μια απορία, το C655 και το T7B είναι ίδια, σωστά ?

*Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ήχος καθώς έχω soundbar.

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Vodafone TV, EON, KODI δουλεύουν μια χαρά. Όταν πότε πότε ψιλοκολάει κάνω restart και όλα καλά. Ναι, η C655 είναι η Τ7Β. Η επόμενη μου τηλεόραση μετά την 50P635 είναι μια απο την σειρά C στις 65''. VFM.

Επεξ/σία από -dL-
  • Like 2
Δημοσ.

3 ώρες πριν, -dL- είπε

Άλλαξε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ και βγάλε την πρίζα της τηλεόρασης για 5-10 λεπτά. Ρίξε μια ματιά εάν έχει εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχει μείνει απο μνήμη καθώς η συγκεκριμένη έχει 1.5GB μνήμη και 16GB χώρο.

Vodafone TV, EON, KODI δουλεύουν μια χαρά. Όταν πότε πότε ψιλοκολάει κάνω restart και όλα καλά. Ναι, η C655 είναι η Τ7Β. Η επόμενη μου τηλεόραση μετά την 50P635 είναι μια απο την σειρά C στις 65''. VFM.

Αν ενδιαφερεσαι για κατι "αμεσα" κι σχετικα φθηνο πας στην C655

Αν δεν "καιγεσε" αμεσα περιμενε την C6K (αντικαταστατη της C655)που θα ερθει Μαιο στην Ελλαδα που σε σχεση με την C655 ειναι πολυ πιο βελτιωμενη .

C6K                                        vs                                             C655

Mini led                                                           qled

Βελτιωμενες γωνιες θεασης           στενες γωνιες θεασης

Καλυτερο μαυρο και αισθητο περιορισμο του φαινομενου φωτοστεφανου.

Περιορισμος των αντανακλασεων 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...