Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -dL- είπε

Ναι, δεν σώζει τις ρυθμίσεις. Είχα κάνει το ίδιο και είχα κλείσει τα ανιματιονς αλλά κατάλαβα οτι όταν κάνω επανεκκίνηση ή βγάζω την πρίζα δεν κρατάει τις αλλαγές. Απο ΄τι είχα διαβάσει είναι στάνταρ ρύθμιση σε όλες τις ανδροιδ τηλεοράσεις γιατι αμα κάνεις κάποια κακή ρύθμιση δεν έχεις έλεγχο με το τηλεκοντρόλ για να επαναφέρεις οπότε κάνουν όλες αυτό ενω κάποιες έχουν μπλοκάρει την δυνατότητα developer..

Σε εμενα τα animations και το cpu log buffer τα εχει κρατησει, τα αλλα δε κραταει.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Πήρε ο πατέρας μου λίγο μετά το καλοκαίρι την tcl 40s5400a. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, τηλεόραση και μπορεί κάνα νετφλιξ. Από την αρχή η τηλεόραση λειτουργεί μια χαρά, χωρίς προβλήματα

Εδώ και λίγο καιρό η τηλεόραση κολλάει/καθυστερεί πολύ. Την έχω βγάλει απο το ρεύμα και την ξανάβαλα, αλλά γενικά αργεί να αποκριθεί, κάποιες φορές πατάς κάποιο κουμπί και δεν ανταποκρίνεται και νομίζοντας ότι δεν πήρε την εντολή, το ξαναπατάς και μετά απο λίγο η τηλεόραση εκτελεί 2 πατήματα/εντολές.

Έχει κανείς κάποια συμβουλή για φρεσκάρισμα; (όχι επαναφορά εργοστασιακών, please)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς τηλεόρασης. Επειδή έχω απογοητευτεί από μια samsung που είχα, κοιτάω τις επιλογές της tcl. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, καμία ταινία και μπάλα μέσω της εφαρμογής της cosmote. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν θέματα στις τηλεοράσεις αυτές κυρίως στις εφαρμογές streaming. 

Ενδιαφέρομαι για το C655 μοντέλο είτε 55 είτε 65 ίντσες. Επίσης μια απορία, το C655 και το T7B είναι ίδια, σωστά ?

*Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ήχος καθώς έχω soundbar.

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Snip said:

Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Πήρε ο πατέρας μου λίγο μετά το καλοκαίρι την tcl 40s5400a. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, τηλεόραση και μπορεί κάνα νετφλιξ. Από την αρχή η τηλεόραση λειτουργεί μια χαρά, χωρίς προβλήματα

Εδώ και λίγο καιρό η τηλεόραση κολλάει/καθυστερεί πολύ. Την έχω βγάλει απο το ρεύμα και την ξανάβαλα, αλλά γενικά αργεί να αποκριθεί, κάποιες φορές πατάς κάποιο κουμπί και δεν ανταποκρίνεται και νομίζοντας ότι δεν πήρε την εντολή, το ξαναπατάς και μετά απο λίγο η τηλεόραση εκτελεί 2 πατήματα/εντολές.

Έχει κανείς κάποια συμβουλή για φρεσκάρισμα; (όχι επαναφορά εργοστασιακών, please)

Άλλαξε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ και βγάλε την πρίζα της τηλεόρασης για 5-10 λεπτά. Ρίξε μια ματιά εάν έχει εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχει μείνει απο μνήμη καθώς η συγκεκριμένη έχει 1.5GB μνήμη και 16GB χώρο.

1 hour ago, stathakis9 said:

Καλησπέρα σε όλους, 

Είμαι σε αναζήτηση αγοράς τηλεόρασης. Επειδή έχω απογοητευτεί από μια samsung που είχα, κοιτάω τις επιλογές της tcl. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, καμία ταινία και μπάλα μέσω της εφαρμογής της cosmote. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν θέματα στις τηλεοράσεις αυτές κυρίως στις εφαρμογές streaming. 

Ενδιαφέρομαι για το C655 μοντέλο είτε 55 είτε 65 ίντσες. Επίσης μια απορία, το C655 και το T7B είναι ίδια, σωστά ?

*Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ήχος καθώς έχω soundbar.

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Vodafone TV, EON, KODI δουλεύουν μια χαρά. Όταν πότε πότε ψιλοκολάει κάνω restart και όλα καλά. Ναι, η C655 είναι η Τ7Β. Η επόμενη μου τηλεόραση μετά την 50P635 είναι μια απο την σειρά C στις 65''. VFM.

Επεξ/σία από -dL-
  • Like 2
Δημοσ.

3 ώρες πριν, -dL- είπε

Άλλαξε μπαταρίες στο τηλεκοντρόλ και βγάλε την πρίζα της τηλεόρασης για 5-10 λεπτά. Ρίξε μια ματιά εάν έχει εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχει μείνει απο μνήμη καθώς η συγκεκριμένη έχει 1.5GB μνήμη και 16GB χώρο.

Vodafone TV, EON, KODI δουλεύουν μια χαρά. Όταν πότε πότε ψιλοκολάει κάνω restart και όλα καλά. Ναι, η C655 είναι η Τ7Β. Η επόμενη μου τηλεόραση μετά την 50P635 είναι μια απο την σειρά C στις 65''. VFM.

Αν ενδιαφερεσαι για κατι "αμεσα" κι σχετικα φθηνο πας στην C655

Αν δεν "καιγεσε" αμεσα περιμενε την C6K (αντικαταστατη της C655)που θα ερθει Μαιο στην Ελλαδα που σε σχεση με την C655 ειναι πολυ πιο βελτιωμενη .

C6K                                        vs                                             C655

Mini led                                                           qled

Βελτιωμενες γωνιες θεασης           στενες γωνιες θεασης

Καλυτερο μαυρο και αισθητο περιορισμο του φαινομενου φωτοστεφανου.

Περιορισμος των αντανακλασεων 

• Like 1
Δημοσ.

Mια βοηθεια σε καποιον που δεν εχει tv εδω και 10 χρονια 😄........... θελω να παρω μια 43αρα για ps5 πρωτιστως και για να βλεπω και καμια σειρα το βραδυ .

χωρις να ψαξω πολυ εχω καταλήξει στην tcl μιας και θεωρειτε vfm  , βλεπω αυτες αυτες τις 3 αλλα δεν καταλαβαινω τις διαφορες, στο σκρουτζ μονο η 43C61B αναφέρεται σαν vrr αλλα νομιζω οτι ολες ειναι , μπορει να με διαφώτισει καποιος σε τι διαφέρουν η αν εχει καποια αλλη πρόταση ?

https://www.skroutz.gr/s/52032860/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C61B-HDR-2024.html

https://www.skroutz.gr/s/53924144/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43T7B-HDR-2024.html

https://www.skroutz.gr/s/52831026/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C655-HDR-2024.html

Δημοσ.

Και οι 3 ανέφερες είναι η ίδια τηλεόραση με διαφορετικούς κωδικούς για κάθε γεωγραφική περιοχή. Για την δική μας είναι C655 (πάνω πάνω γράφει και τους υπόλοιπους κωδικούς ως "model Alias": https://www.displayspecifications.com/en/model/bf7a3b1d

Μια χαρά είναι και κάτι παραπάνω για 43άρα QLed.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, -dL- είπε

Και οι 3 ανέφερες είναι η ίδια τηλεόραση με διαφορετικούς κωδικούς για κάθε γεωγραφική περιοχή. Για την δική μας είναι C655 (πάνω πάνω γράφει και τους υπόλοιπους κωδικούς ως "model Alias": https://www.displayspecifications.com/en/model/bf7a3b1d

Μια χαρά είναι και κάτι παραπάνω για 43άρα QLed.

ναι μετα το καταλαβα αυτο , ψαχνω να δω τι αναβάθμιση θα εχει για το 25 και περα απο τα μεγαλύτερα μοντελα δεν βρίσκω κατι για τις 43 ιντσες αλλα δεν νόμιζω να βγαλει μινι λεντ σε αυτα . 

Το μονο αρνητικο που λενε οτι δεν εχει τα 120hz αυτη σε σχεση με την 55αρα αλλα και εκει ριχνει την ανάλυση οποτε λενε οτι δεν ειναι κατι που αξιζει πολυ, αλλα σίγουρα η 55αρα στα 400Ε ειναι vfm 

• Like 1
Δημοσ.

εχω την 43C645 εδω και ενα χρονο για ps5 και ps4, ολα καλα και ροδινα, μου την σπαει ομως που καθε φορα που ενεργοποιω το ps5 πρεπει χειροκινητα να το βαλω στην πηγη για να δω εικονα ενω με το ρημαδι το ps4 μπαινει αυτοματα.... τι να αλλο πω....

Δημοσ.

Εγώ πάλι το έχω κλείσει το CEC γιατί μία γύριζε η TV στο PS5 χωρίς να το θέλω, μια άνοιγε το PS5 μόνο του, τώρα σκέφτομαι να το κλείσω και από τον ενισχυτή γιατί το βράδυ που ανοίγω την τηλεόραση ανοίγει και μετά τον κλείνω και μετα ξανα ανοίγει μόνος του. Κάθομαι και πολεμάω με τις συσκευές χωρίς λόγο 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, επειδη εχω μπερδευτει λιγο με την μαυρη λιστα κλπ που καπου διαβαζα για την εγγυηση.

https://www.skroutz.gr/s/52831422/TCL-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-QLED-65C655-HDR-2024.html

καποια καταστηματα λενε επισημος μεταπωλητης αλλα δεν ειναι στους συνεργατες στο tclgreece. 

οπως επισης στους συνεργατες ειναι καποια καταστηματα electronet οχι ολα...

εχω καταλαβει κατι λαθος; να δω απο τους συνεργατες μονο;

ευχαριστω

Επεξ/σία από kongeo
Δημοσ.

Καλησπέρα, σας κάνει στο Σταρ σε κάποιες ταινίες τρεμοπαιγμα η εικόνα; 

Κάποιες φορές το έχω δει και στον Άλφα.

Έχω την c805 αλλά το έχω δει και σε c845.

Δημοσ.
10 hours ago, Tribal21 said:

Καλησπέρα, σας κάνει στο Σταρ σε κάποιες ταινίες τρεμοπαιγμα η εικόνα; 

Κάποιες φορές το έχω δει και στον Άλφα.

Έχω την c805 αλλά το έχω δει και σε c845.

Κάνει συνέχεια εδω και 2-3 μήνες, φταίει η οικοδομή απέναντι και τα εργαλεία τους όπως και οι σκαλωσιές...

Η Digea έχει μειώσει το σήμα σε κάποιες περιοχές, ρίξε μια ματιά στο ρυθμίσεις/κανάλια/διαγνωστικό σήματος ή κάτι τέτοιο να δείς πόσο % είσαι σε ποιότητα και πόσο % σε ισχύ σε περίπτωση που φταίει η κεραία σου.

Εναλλακτικά ενεργοποίησε στις ρυθμίσεις εικόνας/προχωρημένες/διαύγεια/τις επιλογές για μείωση του θόρυβου καθώς και της συμπίεσης, δοκίμασε στο χαμηλό και βλέπεις.

υγ. μέχρι να τελειώσει η οικοδομή η λύση είναι εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/play store/Greek tv lite και όλα καμπάνα απο ίντερνετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, -dL- είπε

Κάνει συνέχεια εδω και 2-3 μήνες, φταίει η οικοδομή απέναντι και τα εργαλεία τους όπως και οι σκαλωσιές...

Η Digea έχει μειώσει το σήμα σε κάποιες περιοχές, ρίξε μια ματιά στο ρυθμίσεις/κανάλια/διαγνωστικό σήματος ή κάτι τέτοιο να δείς πόσο % είσαι σε ποιότητα και πόσο % σε ισχύ σε περίπτωση που φταίει η κεραία σου.

Εναλλακτικά ενεργοποίησε στις ρυθμίσεις εικόνας/προχωρημένες/διαύγεια/τις επιλογές για μείωση του θόρυβου καθώς και της συμπίεσης, δοκίμασε στο χαμηλό και βλέπεις.

υγ. μέχρι να τελειώσει η οικοδομή η λύση είναι εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/play store/Greek tv lite και όλα καμπάνα απο ίντερνετ.

Ποια οικοδομή και ποιες σκαλωσιές? :P 

Δεν έχω θέμα με την ποιότητα του σήματος, όλα τέρμα είναι στο διαγνωστικό σήματος. Κάτι άλλο παίζει.

Αν ήταν θέμα κεραίας/σήματος θα το έκανε σε όλα τα κανάλια. Επίσης θα το έκανε σε όλες τις ταινίες προγράμματα κτλπ που δείχνει πχ το Σταρ. Δεν το κάνει παντού! Και είναι πάνω από χρόνο που το έχω παρατηρήσει!

Επεξ/σία από Tribal21
Δημοσ.
3 minutes ago, Tribal21 said:

Ποια οικοδομή και ποιες σκαλωσιές? :P 

Δεν έχω θέμα με την ποιότητα του σήματος, όλα τέρμα είναι στο διαγνωστικό σήματος. Κάτι άλλο παίζει.

Αν ήταν θέμα κεραίας/σήματος θα το έκανε σε όλα τα κανάλια. Επίσης θα το έκανε σε όλες τις ταινίες προγράμματα κτλπ που δείχνει πχ το Σταρ. Δεν το κάνει παντού! Και είναι πάνω από χρόνο που το έχω παρατηρήσει!

Βιάζεσαι. Απο την στιγμή που στο κάνει σε κάποια κανάλια και οχι σε όλα δεν είναι η τηλεόραση αλλά το σήμα. Εάν δείς στο διαγνωστικό σήματος θα παρατηρήσεις οτι πχ στην ΕΡΤ το σήμα είναι 100% ενω στο ΣΤΑΡ είναι 40%. Όταν λοιπόν το σήμα δεν είναι πολύ δυνατό στα κανάλια που έχω δεί είναι το ΟΠΕΝ, ΣΤΑΡ και ΑΛΦΑ, τότε όταν παίζει κάτι που έχει γρήγορες εναλλαγές όπως σε ταινίες δράσης, τρώει σκαλώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...