-dL- Δημοσ. Δευτέρα στις 04:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:33 μμ 2 hours ago, Apostolos83 said: Αφού λοιπόν είναι γενικό θέμα για τις TCL θα ζητήσω τι δική σας συνδρομή. Πέρυσι πήρα στον αδελφό μου μια 75αρα τηλεόραση για το σπίτι του και έπειτα από αναζήτηση και βοήθεια φίλων τότε κατέληξα στην LG 75QNED866RE (καλή τιμή, αποφορολόγηση κλπ κλπ). Φέτος ψάχνω για το δικό μου σπίτι πάλι στις 75' και η αλήθεια είναι πως έχω ερωτευθεί την LG του αδελφού μου (το παραδέχομαι) Έχω δει περιπτώσεις σε προσφορά κάποιες TCL σε QNED, miniLED κλπ που θεωρώ πως είναι τα χαρακτηριστικά που ψάχνω. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για την περαιτέρω απόδοση, ισχύς επεξεργαστή, smoothness στο menu κλπ. Το ταβάνι μου είναι στα 1000 με 1100 ευρώ. Θα μου προτείνατε λοιπόν την TCL QLED 75C805 ή κάποια άλλη? Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Σύγκριση της LG με 805 & 845 TCL: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ee132f6872 Η TCL δεν γνωρίζω εαν έχει IPS panels όπως η LG, οι περισσότερες που ξέρω είναι VA. H LG που έβαλες έχει περίπου 960 dimming zones στις 75'' οπότε είναι σχεδόν αντίστοιχη της 845 TCL(1350€) που έχει 720 zones όταν η 805 έχει μόνο 640zones (1100€). Επεξεργαστής και ομαλότητα ευθύνεται η έκδοση Android στην TCL και δεν έχω κανένα θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα