optostyle Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Πως βγαινει η μπαρα οταν παιζεις παιχνιδι για να δεις τις ρυθμισεις vrr frames κτλ?
spirosR7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, optostyle είπε Πως βγαινει η μπαρα οταν παιζεις παιχνιδι για να δεις τις ρυθμισεις vrr frames κτλ? Κρατάς το πλήκτρο με τις τρεις γραμμές πατημένο. Καλησπέρα συμφορουμιτες. Έχω την tcl 55 c805 μέχρι στιγμής καλά τα πάει δόξα τον Θεό. Ψάχνω όμως εδώ και πολύ καιρό κάποια θήκη σιλικόνης για το τηλεκοντρόλ και δεν έχω βρει τίποτα ούτε σε ebay, aliexpress, temu κλπ. Υπάρχει τίποτα για αυτό τηλεκοντρόλ; γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην έχω βρει τίποτα ενώ για άλλες τηλεοράσεις να υπάρχει πληθώρα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από spirosR7 1
-dL- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 13 hours ago, spirosR7 said: Κρατάς το πλήκτρο με τις τρεις γραμμές πατημένο. Καλησπέρα συμφορουμιτες. Έχω την tcl 55 c805 μέχρι στιγμής καλά τα πάει δόξα τον Θεό. Ψάχνω όμως εδώ και πολύ καιρό κάποια θήκη σιλικόνης για το τηλεκοντρόλ και δεν έχω βρει τίποτα ούτε σε ebay, aliexpress, temu κλπ. Υπάρχει τίποτα για αυτό τηλεκοντρόλ; γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην έχω βρει τίποτα ενώ για άλλες τηλεοράσεις να υπάρχει πληθώρα. https://www.amazon.com/SIKAI-Silicone-Shockproof-Skin-Friendly-Anti-Lost/dp/B0BGXX975W?th=1 https://www.aliexpress.com/w/wholesale-tcl-remote-cover.html https://www.ebay.com/shop/tcl-remote-cover?_nkw=tcl+remote+cover Στο Ελλάδα ντεν εχω βρεί κάτι, μόνον ώξω ή στα μαγαζιά στο μοναστηράκι που πουλάνε θήκες για 1 μύριο κινητά...
spirosR7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, -dL- είπε https://www.amazon.com/SIKAI-Silicone-Shockproof-Skin-Friendly-Anti-Lost/dp/B0BGXX975W?th=1 https://www.aliexpress.com/w/wholesale-tcl-remote-cover.html https://www.ebay.com/shop/tcl-remote-cover?_nkw=tcl+remote+cover Στο Ελλάδα ντεν εχω βρεί κάτι, μόνον ώξω ή στα μαγαζιά στο μοναστηράκι που πουλάνε θήκες για 1 μύριο κινητά... Και στα λινκ που έστειλες δε βγάζει κάτι για το συγκεκριμένο τηλεκοντρόλ. Αυτά που δείχνει είναι για τηλεκοντρόλ χωρίς αριθμητικά πλήκτρα. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει τίποτα.
power_1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2025 στις 12:46 ΠΜ, Kimipao13 είπε Καλησπέρα στην ομάδα επειδή ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη τηλεόραση αξίζει ψάχνω μέχρι 1200 ευρώ 75 άρα η να περιμένω της καινούργιες από Μάρτιο Οι τηλεορασεις tcl του 2025 ειναι σαφως ποιο βελτιωμενες απο τις περσινες (c765) κι προπερσινες (c805) και σε ευκρινεια κι σε χρωματα κι γωνιες θεασης αλλα ... α) θα ειναι πιο ακριβες (το αντιστοιχο 65 c655 το φετινο θα στοιχιζει οσο το 75c765 το περσινο) β) θα αργησουν να ερθουν ελλαδα γιατι εχει αλλαξει το χρονοδιαγραμμα παραγωγης τους πρωτα θα κυκλοφωρησει η σειρα 6 (Μαιο-Ιουνιο ) μετα η σειρα 7 κι τελος αυγουστο η 8 (αν δεν αλλαξει παλη η σειρα κι γινε 6-8-7 ) περιση πρωτα βγηκε η σειρα 8 μετα απο λιγο η 6 κι τον Αυγουστο η 7 . Αρα πριν το black friday δεν βλεπω τιμες μεχρι 1200 για 75 .Ισος να μην δουμε ποτε τετοιες τιμες για τα φετινα μοντελα το 2025. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από power_1 1
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Να πω εγώ κάτι; Πριν λίγο καιρό ενώ έλειπα μου είπε η γυναίκα ότι άνοιξε την τηλεόραση (TCL) και ίσα που φαινόταν ελάχιστα η εικόνα όπως μου περιέγραψε. Πήγε να το βγάλει φωτογραφία αλλά για κάποιο λόγο δεν αποθηκεύτηκε, οπότε δεν ξέρω τι είναι αυτό που είδε. Της είπα να βγάλει το καλώδιο του ρεύματος για λίγη ώρα και ήταν το μόνο που δούλεψε γιατί δοκίμασε να την κλείσει και να την ανοίξει εις μάτην. Από τότε δεν το έχει ξανακάνει, αλλά αναρωτιέμαι τι μπορεί να έγινε.
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Ναι ΟΚ, απλά δεν καταλαβαίνω τι είδους σκάλωμα έφαγε, softwarικό ή hardwarικό. Υποτίθεται ότι δε φαινόταν σχεδόν τίποτα ενώ νομίζω ακουγόταν ήχος.
Gogotsa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Κακο τροφοδοτικο, ισως στο βγαλει ισως οχι. Σε εμενα μια μερα εκλεινε μονη της και ανοιγε. Ρεμπουτς δλδ ετρωγε. Με τα πολλα power drains τη συνεφερα και δε το ξαναεκανε ποτε μετα απο εκεινη τη μερα. 1
Fatu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μπορώ να ρωτήσω πότε αναμένεται η νέα πτώση τιμών - εκπτώσεις; Έχει νόημα να περιμένω 1-2 μήνες ή να προχωρήσω σε αγορά άμεσα;
Tony2025 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Καλησπέρα.εχω την tcl 50ρα c805.το appgallery ενώ μου βγάζει αναβάθμιση όταν την κάνω δεν την κάνει install και μου πετάει μήνυμα να μεταβώ στο google play store κάποια βοήθεια?
-dL- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 4 hours ago, Tony2025 said: Καλησπέρα.εχω την tcl 50ρα c805.το appgallery ενώ μου βγάζει αναβάθμιση όταν την κάνω δεν την κάνει install και μου πετάει μήνυμα να μεταβώ στο google play store κάποια βοήθεια? Ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλες οι εφαρμογές/εφαρμογές συστήματος/google play store Πήγαινε απο εκεί και μετά πάτα πάνω δεξιά και εγκατάσταση ενημερώσεων. Επίσης εκεί θα βρείς και οτι εφαρμογή δεν υπάρχει στην αναζήτηση εφαρμογών στην αρχική σελίδα της τηλεόρασης. Δυστυχώς δεν υπάρχει shortcut.
Tony2025 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δεν το κάνει ούτε από εκεί και δεν έχει την επιλογή uninstall η εφαρμογή.απλα βλέπεις ενα διαρκές pending update.μολις το κάνω μου λέει unable to install και να επικοινωνήσω με την google...μιλάω για το appgallery της tcl
power_1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2025 στις 2:17 ΜΜ, Fatu είπε Μπορώ να ρωτήσω πότε αναμένεται η νέα πτώση τιμών - εκπτώσεις; Έχει νόημα να περιμένω 1-2 μήνες ή να προχωρήσω σε αγορά άμεσα; Συνηθως με την κυκλοφορια των νεων μοντελων (Μαιο με Ιουνιο) εχουμε πτωση τιμων των περσινων μοντελων. Φετος η νεα σειρα mini led της Tcl θα ειναι ιδιαιτερα αναβαθμσμενη . Ειδη το modelo Qm6k (αντιστοιχο του περσινου c655) κυκλοφορησε στην αμερικη κι τα πρωτα review ειναι ιδιαιτερα εγκωμιαστικα . Μιλανε για πραγματικα μαυρες μπαρες,εξαλειψη φαινομενου bloming (φωτοστεφανο),καλυτερα και πιο ζωντανα χρωματα ,καλυτερο ηχο, πολυ καλυτερες γωνιες θεασης και καλυτερη κινηση (και ολα αυτα αφορουν μονο το εισαγωγικο μοντελο mini-led ) Για περισσοτερες πληροφοριες δειτε το review του stop the fomo για την qm6k οπου την συγκρινει με την sony bravia 9 την καλυτερη mini led tv περιση. Το φετινο μοντελο qm7k (στην ευρωπη αντιστοιχο του c765) θα κυκλωφορηση τελος Φεβρουαριου αρχες Μαρτιου στις HΠΑ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από power_1 1
Apostolos83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Αφού λοιπόν είναι γενικό θέμα για τις TCL θα ζητήσω τι δική σας συνδρομή. Πέρυσι πήρα στον αδελφό μου μια 75αρα τηλεόραση για το σπίτι του και έπειτα από αναζήτηση και βοήθεια φίλων τότε κατέληξα στην LG 75QNED866RE (καλή τιμή, αποφορολόγηση κλπ κλπ). Φέτος ψάχνω για το δικό μου σπίτι πάλι στις 75' και η αλήθεια είναι πως έχω ερωτευθεί την LG του αδελφού μου (το παραδέχομαι) Έχω δει περιπτώσεις σε προσφορά κάποιες TCL σε QNED, miniLED κλπ που θεωρώ πως είναι τα χαρακτηριστικά που ψάχνω. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για την περαιτέρω απόδοση, ισχύς επεξεργαστή, smoothness στο menu κλπ. Το ταβάνι μου είναι στα 1000 με 1100 ευρώ. Θα μου προτείνατε λοιπόν την TCL QLED 75C805 ή κάποια άλλη? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα