Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, phanispal said:

Και σε μένα δε δούλεψε ποτέ σωστά, αν και η δική μου παίζει κανάλια μέσω COSMOTE TV app.

Πάντα με βγάζει στο Google TV home.

Aν παιζεις με cosmote tv app και σε βγαζει στο Google TV Home, ψιλοφυσιολογικο μου φαινεται. Εγω την αφηνω στα καναλια και με βγαλει στο Home. Tι να πω, δεν ξερω.

Αν την χρησιμοποιουσα εγω δεν θα με ενοιαζε καθολου. Τωρα μαλλον πρεπει να το συνηθισουν οι γονεις μου, αλλα γκρινιαζουν.

Επεξ/σία από ardi21
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, phanispal said:

Γκρινιάζουν, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες κάπως έτσι είναι πλέον.

Σιγουρα ολες εχουν λειτουργικο και το ηθελα και γω γιατι τους βαζω κανενα ertflix και βλεπουν. Το θεμα ειναι οτι την ρυθμιση την εχει, δεν λειτουργει ομως.

Δημοσ.

δυστυχως ο τροπος λειτουργιας των νεων τηλεορασεων δεν ειναι φιλικος στους ηλικιωμενους, ειναι αναγκαστικη προσαρμογη η αγορα παλιοτερης τιβι

Δημοσ.
13 minutes ago, koproli8os said:

δυστυχως ο τροπος λειτουργιας των νεων τηλεορασεων δεν ειναι φιλικος στους ηλικιωμενους, ειναι αναγκαστικη προσαρμογη η αγορα παλιοτερης τιβι

Iσχυει αυτο οπως και σε ολες τις συσκευες πλεον. Απο τηλεορασεις μεχρι πλυντηρια. Αν ομως λειτουργουσε η σχετικη ρυθμιση θα ηταν οκ.

Περα απο αυτο ομως δεν νομιζω οτι υπαρχουν πλεον τηλεορασεις που δεν ειναι smart. Τουλαχιστον αξιοπρεπεις απο 43 ιντσες και πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Κάτοχος tcl 65p635.

Έχω χάσει τα ποδαράκια της(την έχω σε βάση και θέλω να την στήσω κάτω) και ψάχνω τα βρω.

Έχετε εικόνα που μπορώ να απευθυνθώ;

Επίσης αν θέλει κάποιος κάτοχος να βοηθήσει, επειδή βρίσκω κάποια ποδαράκια από ali, θα μπορούσε να ανεβάσει φωτό για σύγκριση;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Καλησπέρα σας.

Κάτοχος tcl 65p635.

Έχω χάσει τα ποδαράκια της(την έχω σε βάση και θέλω να την στήσω κάτω) και ψάχνω τα βρω.

Επίσης αν θέλει κάποιος κάτοχος να βοηθήσει, επειδή βρίσκω κάποια ποδαράκια από ali, θα μπορούσε να ανεβάσει φωτό για σύγκριση;

Ευχαριστώ

Αυτα ειναι τα ποδαρακια απο αυτη την τηλεοραση σου https://fixpart.gr/proion/tcl-30899000088-vasi

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, nickol-us said:

Καλησπέρα σας.

Κάτοχος tcl 65p635.

Ευχαριστώ

Εαν δεν θέλεις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, 44€ για ... 2 πλαστικά ποδαράκια, αλλά θέλεις κάτι που να κάνει δουλειά και να σου μείνει και για μελοντικές τηλεοράσεις, μπορείς να δείς και κάτι τέτοιο:

https://www.skroutz.gr/s/31084663/Brateck-LDT03-23MA-Epitrapezia-Vasi-Tileorasis-eos-55-kai-40kg.html

https://www.skroutz.gr/s/39478854/ATC-ATC-2370-Epitrapezia-Vasi-Tileorasis-eos-70-kai-50kg.html

υγ. Η 65p635 είναι 14kg.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -dL- είπε

Εαν δεν θέλεις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, 44€ για ... 2 πλαστικά ποδαράκια, αλλά θέλεις κάτι που να κάνει δουλειά και να σου μείνει και για μελοντικές τηλεοράσεις, μπορείς να δείς και κάτι τέτοιο:

https://www.skroutz.gr/s/31084663/Brateck-LDT03-23MA-Epitrapezia-Vasi-Tileorasis-eos-55-kai-40kg.html

https://www.skroutz.gr/s/39478854/ATC-ATC-2370-Epitrapezia-Vasi-Tileorasis-eos-70-kai-50kg.html

υγ. Η 65p635 είναι 14kg.

Βρίσκω τα ποδαράκια της με περίπου 10€ από Ali, βλέπω και  universal με λιγότερο από 5€ που εκτιμώ ότι θα κάνουν αλλά αγοράζεις με ρίσκο.

Η λύση της vesa βάσης μου ήταν γνωστή.

Φοβάμαι ότι δεν θα μου κάνει δουλειά.

Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση βρίσκεται σε επιτοίχια βάση και δυσκολεύεται να κάτσει κάθετα (βασικά, δεν κάθεται όρθια). Βλέπω ότι κυρτώνουν τα πλαστικά της, σα να "παίρνει" η κόντρα εσωτερικά της τηλεόρασης οπότε φοβάμαι μην πάρω βάση vesa  και δεν κάνω δουλειά.

Δημοσ.

Η επίσημη εγγύηση ισχύει μόνο για αγορές απο τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ή και από skroutz; Τί πρέπει να προσέξουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Snip said:

Η επίσημη εγγύηση ισχύει μόνο για αγορές απο τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ή και από skroutz; Τί πρέπει να προσέξουμε;

https://www.tcl.com/global/en/warranty/europe/greek

Αυτό που πρέπει να προσέξεις και αναφέρεται προς το τέλος είναι οτι εαν την τηλεόραση την αγόρασες σε άλλη χώρα περιοχή, τότε η εγγύηση πιθανόν να μην ισχύει. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι επειδή τα σκρουτζομάγαζα προμηθεύονται τις συσκευές απο άλλες χώρες/περιοχές που θέλουν να απαλλαγούν απο το στόκ και δίνουν δυνατές τιμές, να μην μπορούν να καλύψουν τις συσκευές αυτές με την εγγύηση που έχουν οι συσκευές αυτές στην Ελλάδα. Έτσι πρακτικά αμα σου χαλάσει η τηλεόραση που πήρες πχ απο Κωτσό, παίρνεις τηλέφωνο και σε καλύπτει η Σερβις ονε εαν θυμάμαι για 24 μήνες απο την απόδειξη αγοράς, ενώ απο το σκρουτζομάγαζο θα σου πούν ή να επικοινωνήσεις εσύ με την σέρβις ονε απευθείας και αυτοί με την σειρά τους θα ελέγξουν τον σειριακό αριθμό και θα σου πουν εαν σε καλύπτει ή όχι, ή θα σου πουν οτι θα την στείλουν αυτοί με δικιά τους εγγύηση σε τεχνικό και ανάλογα την βλάβη θα σε καλύψουν...

Σκέψου σαν επιχειρηματίας, τι θα έκανες αμα ο καθένας έκανε παραεισαγωγή απο την Ταιβ'αν/Πολωνία σε καλύτερες τιμές απο αυτές που αγοράζεις εσύ σαν Κωτσό στην Ελλάδα? Τι εμπόδια θα έβαζες για να το σταματήσεις? Αυτό.

υγ. εάν η τηλεόραση προέρχεται απο χώρα της ΕΕ τότε ισχύει η Ευρωπαική εγγύηση αλλά τρέχα γύρευε όταν συμβεί καθώς θα αρχίσουν να λένε να την στείλεις στην χώρα που ανήκει για επισκευή..

Επεξ/σία από -dL-
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 4:31 ΜΜ, jackess είπε

Τα specs δεν λένε όλη την ιστορία.

Η C765 που θεωρητικά ειναι καλύτερη από την C805 και στα ίδια πάνω κάτω με C845, από κοντά ήταν αρκετά κάτω ποιοτικά. Και σε απόδοση μαύρου και φωτεινότητας ( σε φωτεινό χώρο - τουλάχιστον σε 55ρες).

Η 845 από την άλλη έχει ακόμα το θέμα με τα black bars σε HDR σε σκοτεινό δωμάτιο.

Προτείνω μια βόλτα από κατάστημα να τις δεις από κοντά με δικό σου USB stick και να κρίνεις αν αξίζει η διαφορά.

Που είδες από κοντά την c765;

Πιο κάτω ποιοτικά εννοείς από την c805 ή την c845;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BurnedPriest είπε

Που είδες από κοντά την c765;

Πιο κάτω ποιοτικά εννοείς από την c805 ή την c845;

Στο HXOS EIKONA Show, την είχαν on display δίπλα στην C855.

Ποιοτικα, απο όσα έχω δει τις βάζω κάπως έτσι C805<C765<<C845

Οι C845 και C855 σε σκοτεινό δωμάτιο με dolby vision dark αν σου σκάσουν κάποιο full brightness πλάνο κοντέυουν να σου βγάλουν τα μάτια. Η 765 είναι σαν να βλέπεις απλά τηλεόραση.  

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα επειδή ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη τηλεόραση αξίζει ψάχνω μέχρι 1200 ευρώ 75 άρα η να περιμένω της καινούργιες από Μάρτιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Kimipao13 said:

Καλησπέρα στην ομάδα επειδή ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη τηλεόραση αξίζει ψάχνω μέχρι 1200 ευρώ 75 άρα η να περιμένω της καινούργιες από Μάρτιο 

Προσωπικά δεν θα περίμενα αμα ήθελα νέα τηλεόραση φέτος. TCL Smart 75" 4K QLED 75C805 στο χιλιάρικο και 75C855 mini LED στα δυόμιση οι καλύτερες λύσεις τώρα.

Αυτή την στιγμή ξέρουμε μόνο αυτά απο την CES/Jan2025:

We don't know much about TCL's entire 2025 lineup yet, as they've only announced two new models. TCL is expected to announce more new models later in the year, including models that use TCL CSOT's next-generation WHVA panel. This long-rumored new panel technology is expected to offer similar contrast to existing conventional VA panels, but with a wider viewing angle, without the downsides of the wide-angle filters some brands have used in the past.

Although TCL has technically announced two new models, only one of them is available in the near future. The TCL QM6K is a Mini LED display with up to 500 local dimming zones and Quantum Dot technology for a wide color gamut. It's one of the cheapest TVs on the market to support up to a 144Hz refresh rate for PC gamers. With TCL's resolution-halving Game Accelerator feature, you can up that to 288Hz for unprecedented motion clarity on a TV. It's available in a wide range of sizes, from 50" up to 85".

TCL also teased a higher-end model, the TCL QM7K. We don't know anything about it yet other than that it'll be available in a wide range of sizes, up to 115", and is the successor to the 2024 TCL QM891G.

Model- Sizes Backlight Type Advertised Zones Resolution Refresh Rate
QM7K Up to 115" - exact sizes to be announced Mini LED Unknown 4k Unknown
QM6K 50", 55", 65", 75", 85" Mini LED Up to 500 4k

144Hz (288Hz with Game Accelerator)

Επεξ/σία από -dL-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...