Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετράς από εκεί που θα είναι το κεφάλι σου, όχι από εκεί που τελειώνει το μαξιλάρι του καναπέ.

Εγώ θα θέσω και μια άλλη παράμετρο. Έχω γωνιακό καναπέ και η πλευρά που είναι κάθετη προς την τηλεόραση και που είσαι ξαπλωτός, είναι πλάγια, ενώ η άλλη πλευρά είναι ακριβώς απέναντι από την τηλεόραση.

Ίσως να είναι (και) θέμα συνήθειας μιας και τις περισσότερες φορές είμαι ξαπλωτός, πάντως τις λίγες φορές που παρακολουθώ ακριβώς απέναντι μου φαίνεται μεγαλύτερο το πάνελ απ' όταν είμαι στο πλάι.

Το άλλο που έχει ειπωθεί πολλές φορές από σχεδόν όλους, είναι ότι μετά από κάποιες μέρες ό,τι μέγεθος και να πάρεις θα σου φαίνεται μικρή. Μην τη φοβάσαι την 65άρα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και κάτι θέλω να ρωτήσω κύριοι , σε cosmote tv (αθλητικά) φαντάζομαι μιλάμε για 1080p 50hz /60hz , έχει νόημα να πάρει κανείς TV 100hz και πάνω , με μία πρώτη ματιά κανείς θα έλεγε πως όχι , εκτός αν το upscale της τηλεόρασης κάνει τόσο διαφορά σε σχέση με μια 60hz που θα φαίνονται πιο smooth άσχετα αν το σήμα της cosmote δεν το υποστηρίζει (ip tv)

Όπως είπα προηγουμένως δεν παίζω παιχνίδια , και δεν με ενδιαφέρουν τα 100/120/144Hz.

Έχει δει κανείς διαφορά σε tv box της cosmote ανάμεσα σε 60hz TV vs 100/120/144Hz ;

Δημοσ.

Εγώ καμία. Είπα και πριν ότι στις ρυθμίσεις της Cosmote TV αναφέρει ότι ο ρυθμός ανανέωσης είναι 48Hz.

Πάντως σίγουρα δεν είναι 60Hz, είναι εμφανής η διαφορά, για παράδειγμα στο YouTube.

Διαφορά θεωρώ ότι βλέπεις επειδή δεν είναι όλες οι τηλεοράσεις ίδιες ποιοτικά, όχι επειδή η μία λέει ότι είναι 60Hz και η άλλη 100Hz.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μια ερωτηση και ισως κουτη..τα αποσπομενα καλωδια ρευματος της τηλεορασης μπορουμε να το βαλουμε απο οποια πλευρα ειναι..δεν παιζει ρολο η πλευρα

Επεξ/σία από VIRUSD
Δημοσ.
1 hour ago, VIRUSD said:

παιδια μια ερωτηση και ισως κουτη..τα αποσπομενα καλωδια ρευματος της τηλεορασης μπορουμε να το βαλουμε απο οποια πλευρα ειναι..δεν παιζει ρολο η πλευρα

Αν είναι ίδιο και απο τις δύο πλευρές τότε δεν έχει σημασία, εάν δεν είναι ίδιο τότε δεν μπαίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ιδια ειναι κυκλικα το φυσακια και τα δυο..και οι πλευρες ειναι ιδιες.. και το εχω δοκιμασει και απο της δυο πλευρες και μπαινει και δουλευει η τηλεοραση..οποτε να μην ανησυχω..

Επεξ/σία από VIRUSD
Δημοσ.
On 12/12/2024 at 19:44, Varnavas89 said:

Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι αντί Samsung 50 ιντσών να πάω σε tcl και 55αρα qled πάντα.. τί γνώμη έχετε ως κάτοχοι; Νομίζω είναι οκ με εφαρμογές κινητών κλπ.. gaming δεν με νοιάζει αλλα και σε 5 χρόνια αν θέλουν τα παιδιά δεν νομίζω πως θα έχουν απαιτήσεις gamer. Μπάτζετ 500 ταβάνι(απο skroutz θα την πάρω). Την 55c655 έβαλα  στο ματι την έχει κάποιος;Ευχαριστώ!

Ναι αμα θες στην δινω 310 ευρω

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια.

Πηρα την P755 αλλα εχω το εξης θεμα.

Εχω ρυθμισει την τηλεοραση οταν ανοιγει να επανερχεται στην τελευταια πηγη που εκλεισε, δηλαδη στα καναλια. Αυτο ομως δεν συμβαινει πολλες φορες, την ανοιγω δηλαδη και ανοιγει την αρχικη οθονη του google tv. Επειδη την χρησιμοποιουν οι γονεις μου ειναι προβλημα γιατι τους ειναι δυσκολο να επιλεξουν μετα χειροκινητα να πανε στα καναλια. Τις πρωτες 4-5 μερες επαιζε κανονικα, το προβλημα εμφανιστηκε τις τελευταιες 2-3 μερες

Εχει καποιος καμια ιδεα?

Δημοσ.
22 minutes ago, ardi21 said:

Καλησπερα και καλη χρονια.

Πηρα την P755 αλλα εχω το εξης θεμα.

Εχω ρυθμισει την τηλεοραση οταν ανοιγει να επανερχεται στην τελευταια πηγη που εκλεισε, δηλαδη στα καναλια. Αυτο ομως δεν συμβαινει πολλες φορες, την ανοιγω δηλαδη και ανοιγει την αρχικη οθονη του google tv. Επειδη την χρησιμοποιουν οι γονεις μου ειναι προβλημα γιατι τους ειναι δυσκολο να επιλεξουν μετα χειροκινητα να πανε στα καναλια. Τις πρωτες 4-5 μερες επαιζε κανονικα, το προβλημα εμφανιστηκε τις τελευταιες 2-3 μερες

Εχει καποιος καμια ιδεα?

Δεν μπορώ να ξέρω γιατί στο κάνει ξαφνικά αυτό, ίσως μια επανεκκίνηση απο την πρίζα να βοηθήσει. Πάντως επειδή και εγω είχα το ίδιο θέμα με το γεγονός οτι δεν υπάρχει κουμπί tv για γρήγορη πρόσβαση, εάν πατήσεις απο οπουδήποτε το κουμπί guide/ch που είναι κάτω δεξιά απο το σπιτάκι, τότε σε πάει απευθείας στα κανάλια.

51Db9A0gZtL.jpg.2f1161c772638e454c52ec816bd65f6f.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, -dL- said:

Δεν μπορώ να ξέρω γιατί στο κάνει ξαφνικά αυτό, ίσως μια επανεκκίνηση απο την πρίζα να βοηθήσει. Πάντως επειδή και εγω είχα το ίδιο θέμα με το γεγονός οτι δεν υπάρχει κουμπί tv για γρήγορη πρόσβαση, εάν πατήσεις απο οπουδήποτε το κουμπί guide/ch που είναι κάτω δεξιά απο το σπιτάκι, τότε σε πάει απευθείας στα κανάλια.

51Db9A0gZtL.jpg.2f1161c772638e454c52ec816bd65f6f.jpg

Nαι το ξερω αυτο αλλα μετα πρεπει να πατησεις και το ΟΚ για να φυγει το προγραμμα των καναλιων και να μπορεις να δεις. Για την μητερα μου ακομα και αυτο ειναι λιγο περιπλοκο!

Επεξ/σία από ardi21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...