Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, euronmyous είπε

Εγραψα εδω αφου παλεψα κανενα διβδομαδο. Απλα ειναι η πρωτη tv που το παρατηρω και με εξωτερικο player vlc ειναι ακομα χειροτερο τοσο σε soft / h/w acceleation.

Τι να σου πω τόσο χάλια όσο το περιγράφεις δεν μου έχει τύχει ποτέ και αλλάζω συχνά πυκνά τηλεοράσεις.το μόνο τότε που μένει είναι μπας και το φτιάξουν με κανένα update κάποια στιγμή.. Πάντως είναι λυπηρό να δίνεις τα λεφτά σου για κάτι και να μην το ευχαριστιέσαι..

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 minutes ago, nikos xatz said:

Τι να σου πω τόσο χάλια όσο το περιγράφεις δεν μου έχει τύχει ποτέ και αλλάζω συχνά πυκνά τηλεοράσεις.το μόνο τότε που μένει είναι μπας και το φτιάξουν με κανένα update κάποια στιγμή.. Πάντως είναι λυπηρό να δίνεις τα λεφτά σου για κάτι και να μην το ευχαριστιέσαι..

οπως το πες

Δημοσ.
1 hour ago, euronmyous said:

Εγραψα εδω αφου παλεψα κανενα διβδομαδο. Απλα ειναι η πρωτη tv που το παρατηρω και με εξωτερικο player vlc ειναι ακομα χειροτερο τοσο σε soft / h/w acceleation.

Όταν αναφέρετε τέτοια προβλήματα βάλτε και ένα sample να μπορούμε να τσεκάρουμε και εμείς. Αλλιώς τι νόημα έχει να γκρινιάζουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, Luciddream said:

Όταν αναφέρετε τέτοια προβλήματα βάλτε και ένα sample να μπορούμε να τσεκάρουμε και εμείς. Αλλιώς τι νόημα έχει να γκρινιάζουμε?

Γενικα σωστος. Ειδικα οχι. Το να το τραβηξω με το κινητο (μια συσκευη με αλλο frame rate, αυτο της καμερας του) μια αλλη συσκευη (tv) δεν θα το δειξει. Αυτο το πραγμα θελει live . Δεν ειναι σαν το Dolby Vision oπου φαινεται. Πρεπει να σαι στο χωρο. Ασε που το δοκιμασα και δεν φαινεται, αυτο γινεται σε millisecond.

Επισης δεν ειναι γκρινια, ειναι fact το ειδε και ο τεχνικος, αλλο αν η πρωτη απαντηση ειναι οτι ειμαι απαιτητικος πελατης.

Στην τελικη ασε μην μπριζωσω και αλλους που δεν το χουν παρατηρησει και αρχιζουν σαν ψυχαναγκαστικο φαινομενο και το ψαχνουν χαχαχααχ. 

Επεξ/σία από euronmyous
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, euronmyous said:

Γενικα σωστος. Ειδικα οχι. Το να το τραβηξω με το κινητο (μια συσκευη με αλλο frame rate, αυτο της καμερας του) μια αλλη συσκευη (tv) δεν θα το δειξει. Αυτο το πραγμα θελει live . Δεν ειναι σαν το Dolby Vision oπου φαινεται. Πρεπει να σαι στο χωρο. Ασε που το δοκιμασα και δεν φαινεται, αυτο γινεται σε millisecond.

Επισης δεν ειναι γκρινια, ειναι fact το ειδε και ο τεχνικος, αλλο αν η πρωτη απαντηση ειναι οτι ειμαι απαιτητικος πελατης.

Στην τελικη ασε μην μπριζωσω και αλλους που δεν το χουν παρατηρησει και αρχιζουν σαν ψυχαναγκαστικο φαινομενο και το ψαχνουν χαχαχααχ. 

Είχα αναφέρει οταν πρωτοπήρα την P635 οτι δεν κατάφερα να δω ταινία ούτε με τον ενσωματωμένο player ούτε με vlc MX κλπ. Με το μόνο που βλέπω ομαλά σαν βούτυρο είναι με τον KODI και ακόμα και σήμερα μετά απο σχεδόν 2 χρόνια δεν με έχει πουλήσει ποτέ σε οτι ταινία και να έχω βάλει απο 1080p, 4Κ HDR & SDR. Σε VC1 και Remux δεν μπορεί, γονατίζει, ο iPQ2 4πύρηνος επεξεργαστής είναι μικρός.

Μέσα στο Vodafone tv όταν αρχίζει και δεν έχει ομαλό playback είναι ώρα για επανεκκίνηση, περίπου κάθε εβδομάδα.

Επεξ/σία από -dL-
  • Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, -dL- said:

Είχα αναφέρει οταν πρωτοπήρα την P635 οτι δεν κατάφερα να δω ταινία ούτε με τον ενσωματωμένο player ούτε με vlc MX κλπ.

Τι προβλημα αντιμετωπιζες?

Δημοσ.

Αν ξερει καποιος , υπαρχει καποιο usb to ethernet adapter , που να δουλευει , ωστε να εχω gigabit lan στην τηλεοραση , το wifi στο router του παροχου δεν παλευται , συν οτι ειναι και μακρια απο την τηλεοραση , ειχα ενα devolo powerline , αλλα καηκε το αρχικο που εδινε στα υπολοιπα , και εχω μεινει στον αερα , υπαρχει καλωδιο ethernet απο το router μεχρι την τηλεοραση 

Δημοσ.
17 hours ago, euronmyous said:

Τι προβλημα αντιμετωπιζες?

Δεν ήταν ομαλή η αναπαραγωγή. Σαν να κόλλαγε το βίντεο ή σαν να ήταν στα 22 καρέ αντί πχ στα 25. Μια αφύσικη κίνηση σύν οτι οι υπότιτλοι δεν μεγαλώνουν με τίποτα σύν οτι αρκετοί ήχοι δεν παίζουν. Μάλλον θέμα αδύναμης GPU είναι. Με το KODI δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, jimmyl είπε

Αν ξερει καποιος , υπαρχει καποιο usb to ethernet adapter , που να δουλευει , ωστε να εχω gigabit lan στην τηλεοραση , το wifi στο router του παροχου δεν παλευται , συν οτι ειναι και μακρια απο την τηλεοραση , ειχα ενα devolo powerline , αλλα καηκε το αρχικο που εδινε στα υπολοιπα , και εχω μεινει στον αερα , υπαρχει καλωδιο ethernet απο το router μεχρι την τηλεοραση 

Μάλλον δε το χρειάζεσαι προς το παρόν. Πιστεύω η 100αρα της θύρας της τηλεόρασης αρκεί. Και εγώ του καλωδίου είμαι με καλώδιο ethernet την έχω αλλά μια χαρά μου φτάνει η 100αρα (έχω 500αρα γραμμή). Το wifi 5g θα σε καλύψει για παραπάνω ταχύτητες. Είχα ψάξει και εγώ για ανταπτορα usb to ethernet είχα δει κάποιους αξιόπιστους μάρκας ugreen οπότε σου προτείνω αυτή τη μάρκα.

Δημοσ.
4 minutes ago, -dL- said:

Με το KODI δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αδυναμη gpu θα ναι σε ολα τα media software τοτε. Αλλα οσο και αδυναμη να ναι, ενα βιντεο 1080p εν ετη 2024 θα το παιζε. Το kodi το  τρεχεις με hardware acceleration η το χεις στο software. Αν το χεις στο soft αυτο ειναι ακομα πιο περιεργο μιας και κανει και emulation απο πανω καποιου gpu hardware.

3 minutes ago, spirosR7 said:

Μάλλον δε το χρειάζεσαι προς το παρόν. Πιστεύω η 100αρα της θύρας της τηλεόρασης αρκεί. Και εγώ του καλωδίου είμαι με καλώδιο ethernet την έχω αλλά μια χαρά μου φτάνει η 100αρα (έχω 500αρα γραμμή). Το wifi 5g θα σε καλύψει για παραπάνω ταχύτητες. Είχα ψάξει και εγώ για ανταπτορα usb to ethernet είχα δει κάποιους αξιόπιστους μάρκας ugreen οπότε σου προτείνω αυτή τη μάρκα.

tp-link u300 v2 και ανω. Το εχω σε δεκαδες laptop που δεν εχουν θυρα ethernet.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, spirosR7 είπε

Δοκιμασα εναν της ugreen , αλλα δεν δουλεψε , μαλλον ειναι θεμα driver που λειπει απο το google android tv  , για να αναγνωριστει η συσκευη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, euronmyous said:

Αδυναμη gpu θα ναι σε ολα τα media software τοτε. Αλλα οσο και αδυναμη να ναι, ενα βιντεο 1080p εν ετη 2024 θα το παιζε. Το kodi το  τρεχεις με hardware acceleration η το χεις στο software. Αν το χεις στο soft αυτο ειναι ακομα πιο περιεργο μιας και κανει και emulation απο πανω καποιου gpu hardware.

Απο την αρχή έτσι συμπεριφέρεται σε αρχεία όλων των αναλύσεων αλλά περισσότερο σε αρχεία 4Κ. Το KODI το έχω στόκ ρυθμίσεις με ενα skin απο πάνω media player και είναι μια χαρά σε όλα. Και όλα τα αρχεία παίζουν χωρίς κολλήματα, και οι υπότιτλοι ρυθμίζονται σε όποια διάσταση θέλω και σε HDR χαμηλώνω την φωτεινότητα του λειτουργικού και δεν "λάμπουν" οι υπότιτλοι και τα πάντα όλα. Αν δεν είχα το KODI θα είχα πάει σε εξωτερικό box, τόσο χάλια, αλλά ναι καταλαβαίνω τι λές οτι αν ήταν hardware θα ήταν και στο Kodi χάλια οπότε νομίζω οτι έχει να κάνει με τα codecs αναπαραγωγής.

Επεξ/σία από -dL-
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας......

εχω μια tcl 55c645, υπαρχει καποιος τροπος να εγκαταστησω την εφαρμογη της EON TV? (NOVA??)

στο play store της τηλεόρασης δεν υπαρχει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...