Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά στη διάσταση, για ~4 μέτρα πας σε 75άρα θα έλεγα.

Αν θυμάμαι καλά είμαι στα 2.8 και όταν πήγα από 60άρα σε 75άρα (75C745) μου κακοφάνηκε, ειδικά σε SD υλικό.

Όσο και να την έχω συνηθίσει, το ppi δεν αλλάζει. Όταν πάω λίγο πιο πίσω δείχνει καλύτερα. Πρέπει να έχει αρκετά υψηλό bitrate αυτό που βλέπω για να δείχνει ωραία στα 2.8 μέτρα (καναπές).

Θεωρώ πως στα 4 μέτρα εσύ θα είσαι ΟΚ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα σας. Βρε παιδιά αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα σε μία 43"C655: Βάζω ενα usb καινούργιο που ενω λειτουργεί κανονικά στο pc, στην τηλεόραση μου λέει οτι ειναι κατεστραμένο... Σας εχει τύχει κατι τετοιο; Υπάρχει λύση; Αλλα 2 usb που δοκίμασα, μου τα δέχεται. 

edit: Βρήκα τη λύση και την παραθέτω εαν καποιος φιλος αντιμετωπίσει το ίδιο. Μεσω του υπολογιστή κάνετε διαμόρφωση του usb σε NTFS.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα και εγώ πρόβλημα με USB stick (Samsung) όταν την πήρα αλλά δεν νομίζω να το έλυσα.. απλά ότι θέλω το παίζω είτε από samba share μέσω Kodi είτε με HDMI από το PC -> AVR -> TV.

p.s είναι αστείο που ποστάρουμε όλοι και στα δύο φορουμ :P

edit: άκυρο μάλλον άλλος είναι που πόσταρε το ίδιο με εσένα πριν καμια ώρα στο άλλο φορουμ

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Δεν είναι αλλά προσπαθώ να "δικαιολογήσω" τα 200€ περίπου διαφορά

Είναι brighter (λίγο)

Locan dimming zones 720 (σε σχέση με 640 της C805)

better sound system (onkyo) -(προσωπικά μου είναι αδιάφορο)

Τα υπόλοιπα πάνω κάτω ίδια , δεν αξίζει η διαφορά νομίζω.

Τα specs δεν λένε όλη την ιστορία.

Η C765 που θεωρητικά ειναι καλύτερη από την C805 και στα ίδια πάνω κάτω με C845, από κοντά ήταν αρκετά κάτω ποιοτικά. Και σε απόδοση μαύρου και φωτεινότητας ( σε φωτεινό χώρο - τουλάχιστον σε 55ρες).

Η 845 από την άλλη έχει ακόμα το θέμα με τα black bars σε HDR σε σκοτεινό δωμάτιο.

Προτείνω μια βόλτα από κατάστημα να τις δεις από κοντά με δικό σου USB stick και να κρίνεις αν αξίζει η διαφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, giorgos1966 said:

Kαλησπέρα σας. Βρε παιδιά αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα σε μία 43"C655: Βάζω ενα usb καινούργιο που ενω λειτουργεί κανονικά στο pc, στην τηλεόραση μου λέει οτι ειναι κατεστραμένο... Σας εχει τύχει κατι τετοιο; Υπάρχει λύση; Αλλα 2 usb που δοκίμασα, μου τα δέχεται. 

edit: Βρήκα τη λύση και την παραθέτω εαν καποιος φιλος αντιμετωπίσει το ίδιο. Μεσω του υπολογιστή κάνετε διαμόρφωση του usb σε NTFS.

Έτσι απο περιέργεια, πριν το κάνεις NTFS ήταν σε FAt32 ή ExFat?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Gogotsa είπε

ΤΙ ναι?

Καλημερα. Εννοω ότι ήταν σε ExFat αν θυμάμαι καλά. 2 στικάκια είχα που δεν τα διάβαζε, τα διαμόρφωσα σε ntfs και δουλέψανε.

• Like 1
Δημοσ.

Στην 50P635 πάντως δουλεύει το στικάκι και σε FAT32 & exFAT. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι σε ενα ssd 500GB που έχω μέσα σε εξωτερικό κουτί Ugreen, ενω το βλέπει η τηλεόραση και βλέπω τους φακέλους, δεν βλέπω κανένα απο τα αρχεία βίντεο που υπάρχουν μέσα ούτε τα αρχεία srt που είναι μαζί (NTFS). Δεν το πάλεψα περισσότερο μιας και έχω ενα 64GB στικάκι TEAMgroup και παίζει άψογα και γρήγορα αλλά και πάλι με διαολίζει να βρώ γιατί δεν παίζει ο μεγάλος....

• Like 1
Δημοσ.

Αν και ειδα καμια 20αρια σελιδες απο τις συνολικα 87, κανενας με θεμα σε stutter στην εικονα? Σε reddit εχει πραμα σε αρκετα μοντελα και το motion clarity ειτε on ειτε off σε οποιαδηποτε απο το 1-10 κλιμακα δεν το διορθωνει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, euronmyous είπε

Αν και ειδα καμια 20αρια σελιδες απο τις συνολικα 87, κανενας με θεμα σε stutter στην εικονα? Σε reddit εχει πραμα σε αρκετα μοντελα και το motion clarity ειτε on ειτε off σε οποιαδηποτε απο το 1-10 κλιμακα δεν το διορθωνει.

Για ποια μοντέλα λες? Στην δική μου 55c835 μια χαρά πάει με την ρύθμιση judder 7 blur10 τέλειο motion δεν έχει καμία τηλεόραση το καλύτερο το έχει η Sony

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, nikos xatz said:

Για ποια μοντέλα λες? Στην δική μου 55c835 μια χαρά πάει με την ρύθμιση judder 7 blur10 τέλειο motion δεν έχει καμία τηλεόραση το καλύτερο το έχει η Sony

55c655.  Τι εννοεις δεν το χει καμια αλλη? Ιδιο υλικο (youtube/netflix/media) τοσο σε standard και high definition σε Lg 7ετιας παιζει smoothless.

Ηρθε τεχνικος στο χωρο (Astra Service) και ανεφερε οτι ειμαι απαιτητικος πελατης εκανε update το firmware (αρα ειναι γνωστοποιημενο το θεμα γιατι τον ρωτησα τι διορθωνει και μου πε σπασιματα εικονας αλλα μονο σε app cosmote και voda) και εφυγε.

Σε επικοινωνια ξανα σημερα ανεφερε οτι δεν μπορει να κανει κατι το service και ριχνει το μπαλακι ο ενας στον αλλο.

Ειναι τοσο εκνευριστικο σαν φαινομενο που δενε χω καταφερει να δω ταινια αλλα παρατηρω ποτε θα το ξανακανει. 

Εχω στειλει 1,5 σελιδα email και στο καταστημα αγορας και στο service και στο εξωτερικο αναφεροντας το.

Ολα αυτα παραβλεποντας το ξεπλυμα του χρωματος σε γωνιες μικροτες και απο 160 μοιρες ενω διαφημιζουν 178 που αντιστοιχει σε IPS καθαρα πανελ. Το μονο mode που βλεπεις καπως της προκοπης ειναι το movie και τιποτα αλλο. Καιει τα χρωματα σε ολα τα αλλα modes σε σημειο το βραδυ να δακριζει το ματι. Για να δεις ομοιομορφα χρωματα με 3 ατομα πρεπει να κολλησετε σαν ρακουν τα κεφαλια στην ιδια ευθεια. Ελαχιστη παρεκλιση προς την ακρη του καναπε και ο καθενας βλεπει χρωματικα διαφορετικη ταινια. Εχει γινει και custom calibration με βαση το rtings.

Επεξ/σία από euronmyous
Δημοσ.
Μόλις τώρα, euronmyous είπε

55c655.  Τι εννοεις δεν το χει καμια αλλη? Ιδιο υλικο (youtube/netflix/media) τοσο σε standard και high definition σε Lg 7ετιας παιζει smoothless.

Σε γενικές γραμμές η Sony είναι μπροστά στο θέμα motion σε σχέση με άλλες εταιρίες.. Εξαίρεση πάντα υπάρχει.

12 λεπτά πριν, euronmyous είπε

Ηρθε τεχνικος στο χωρο (Astra Service) και ανεφερε οτι ειμαι απαιτητικος πελατης εκανε update το firmware (αρα ειναι γνωστοποιημενο το θεμα γιατι τον ρωτησα τι διορθωνει και μου πε σπασιματα εικονας αλλα μονο σε app cosmote και voda) και εφυγε.

Σε επικοινωνια ξανα σημερα ανεφερε οτι δεν μπορει να κανει κατι το service και ριχνει το μπαλακι ο ενας στον αλλο.

Ειναι τοσο εκνευριστικο σαν φαινομενο που δενε χω καταφερει να δω ταινια αλλα παρατηρω ποτε θα το ξανακανει. 

Εχω στειλει 1,5 σελιδα email και στο καταστημα αγορας και στο service και στο εξωτερικο αναφεροντας το.

Ολα αυτα παραβλεποντας το ξεπλυμα του χρωματος σε γωνιες μικροτες και απο 160 μοιρες ενω διαφημιζουν 178 που αντιστοιχει σε IPS καθαρα πανελ. Το μονο mode που βλεπεις καπως της προκοπης ειναι το movie και τιποτα αλλο. Καιει τα χρωματα σε ολα τα αλλα modes σε σημειο το βραδυ να δακριζει το ματι.

Αν μπορείς κάτσε και δοκίμασε να βρεις την ρύθμιση που κάνει για την δική σου τηλεόραση και παίξε με το judder αυτό ευθύνεται για τα σπασίματα.. Ξεκίνα με το δέκα και σιγά σιγά χαμήλωσε το μέχρι να μην έχεις σπασίματα αλλά και ούτε λαγκαρισμα στην εικόνα κάτι θα πετύχεις...

Δημοσ.
10 minutes ago, nikos xatz said:

Αν μπορείς κάτσε και δοκίμασε να βρεις την ρύθμιση που κάνει για την δική σου τηλεόραση και παίξε με το judder αυτό ευθύνεται για τα σπασίματα.. Ξεκίνα με το δέκα και σιγά σιγά χαμήλωσε το μέχρι να μην έχεις σπασίματα αλλά και ούτε λαγκαρισμα στην εικόνα κάτι θα πετύχεις...

Εγραψα εδω αφου παλεψα κανενα διβδομαδο. Απλα ειναι η πρωτη tv που το παρατηρω και με εξωτερικο player vlc ειναι ακομα χειροτερο τοσο σε soft / h/w acceleation.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...