Fatu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Επέλεξα την παρακάτω καθώς θεώρησα ότι είναι πολύ καλο vfm, αν και χειρότερη απο την c805. Αλλά μιλάμε για σχεδόν μισή τιμή. Για όποιον ενδιαφέρεται είναι μη διαθέσιμη συνέχεια και την τσίμπησα με refresh ανα 10-15 λεπτο, οπότε και την είδα διαθέσιμη. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/tvs/65-c61b-4k-qled-smart-tv/pd-01HWSGP6DKPKMN0KCG9EVR0YB3?categoryId=pl-01HPP8DASGW5HS169HY51A0V1X&skuId=000001142012714001 1
-dL- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Fatu said: Επέλεξα την παρακάτω καθώς θεώρησα ότι είναι πολύ καλο vfm, αν και χειρότερη απο την c805. Αλλά μιλάμε για σχεδόν μισή τιμή. Για όποιον ενδιαφέρεται είναι μη διαθέσιμη συνέχεια και την τσίμπησα με refresh ανα 10-15 λεπτο, οπότε και την είδα διαθέσιμη. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/tvs/65-c61b-4k-qled-smart-tv/pd-01HWSGP6DKPKMN0KCG9EVR0YB3?categoryId=pl-01HPP8DASGW5HS169HY51A0V1X&skuId=000001142012714001 H C655 είναι και όπως είπες είναι σε εξαιρετική τιμή, 399€ για 65άρα QLED. Καλές θεάσεις! 2
Gogotsa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Fatu είπε Επέλεξα την παρακάτω καθώς θεώρησα ότι είναι πολύ καλο vfm, αν και χειρότερη απο την c805. Αλλά μιλάμε για σχεδόν μισή τιμή. Για όποιον ενδιαφέρεται είναι μη διαθέσιμη συνέχεια και την τσίμπησα με refresh ανα 10-15 λεπτο, οπότε και την είδα διαθέσιμη. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/tvs/65-c61b-4k-qled-smart-tv/pd-01HWSGP6DKPKMN0KCG9EVR0YB3?categoryId=pl-01HPP8DASGW5HS169HY51A0V1X&skuId=000001142012714001 Πολυ καλη ευκαιρια ειναι αυτη......
pavloa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2024 στις 11:11 ΠΜ, -dL- είπε Υπάρχουν επιλογές. Για να βλέπεις τις φωτό απο το pc στην τηλεόραση θα πρέπει να είναι και τα 2 ανοιχτά που δεν βολεύει. Μπορείς να ανεβάσεις τις φωτό σου στο google drive και να τις βλέπεις απο την τηλεόραση αλλά υπάρχει μια δύσκολη διαδικασία που μπορείς να δοκιμάσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις με το Airdroid όπου βάζεις την εφαρμογή για το pc και την εφαρμογή για Android αλλά θα πρέπει να λειτουργεί το pc. Αυτό που μάλλον χρειάζεσαι είναι ενα σκληρό δίσκο με δυνατότητα wifi/NAS που να μπορείς να βάλεις ταινίες, φωτό κλπ και να τις βλέπει και το pc και η τηλεόραση, κινητό, laptop κλπ ( αλλά δεν γνωρίζω την ταχύτητα που χρειάζεται το δίκτυο για να μην λαγκάρουν οι ταινίες). Κάτι σαν αυτά: https://www.skroutz.gr/s/45314972/Synology-DiskStation-DS124-NAS-gia-ena-HDD-SSD.html https://www.skroutz.gr/s/45315056/Synology-BeeDrive-BDS70-1T-NAS-1TB.html Επίσης μπορείς να πάρεις απλά μια θήκη εξωτερικού σκληρού με ethernet και να κάνεις δουλειά σου. https://www.skroutz.gr/s/49424084/Aisens-THiki-gia-Skliro-Disko-SATA-III-me-syndesi-Ethernet.html Κατάλαβα.. αυτό που προτείνεις είναι και το πιο σωστό αλλά ξεφεύγουμε στην τιμή και προς το παρόν δεν μπορώ να πάω σε αυτήν την λύση. Αλλά και πάλι πως θα μπορώ να ψάξω - να δω κάτι μέσω τις τηλεόρασης? Θα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή στην τηλεόραση? Θα κοιτάξω αυτό που είπες για το airdroid. Το pc έτσι και αλλιώς όλη μέρα ανοιχτό είναι. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από pavloa
spirosR7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2024 στις 6:15 ΜΜ, Tony2025 είπε Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει για ρυθμίσεις judder και motion blur?απενεργοποιημενες και οι δυο η πόσο να τις βάλω και τι κάνουν δε κάθε περιεχόμενο?μοντέλο tv c805 50 Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ. Αν το αφήσω κάνει κάτι είδωλα στα λογότυπα σήματα κλπ. όταν κινείται γρήγορα η εικόνα αλλά αν το απενεργοποιήσω η εικόνα δεν είναι smooth όπως είναι με αυτό ενεργοποιημένο. Αν ξέρει κάποιος να μας πει. Αν και προτιμώ να τα έχω on και τα 2 αυτά και ας κάνει αυτά τα περίεργα.. Προτείνω αν βλέπεις ταινίες η ποδόσφαιρο η κάποιο άλλο περιεχόμενο που κινείται γρήγορα η εικόνα Βάλτα on και τα 2 στο 10. Αν βλέπεις τα ελληνικά ψηφιακά κανάλια Βάλτα πιο λίγο. Δοκίμασε μόνος και δες τι σε βολεύει. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από spirosR7
Tony2025 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, spirosR7 είπε Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ. Αν το αφήσω κάνει κάτι είδωλα στα λογότυπα σήματα κλπ. όταν κινείται γρήγορα η εικόνα αλλά αν το απενεργοποιήσω η εικόνα δεν είναι smooth όπως είναι με αυτό ενεργοποιημένο. Αν ξέρει κάποιος να μας πει. Αν και προτιμώ να τα έχω on και τα 2 αυτά και ας κάνει αυτά τα περίεργα.. Προτείνω αν βλέπεις ταινίες η ποδόσφαιρο η κάποιο άλλο περιεχόμενο που κινείται γρήγορα η εικόνα Βάλτα on και τα 2 στο 10. Αν βλέπεις τα ελληνικά ψηφιακά κανάλια Βάλτα πιο λίγο. Δοκίμασε μόνος και δες τι σε βολεύει. Ευχαριστώ για την απάντηση ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα τι κάνει το καθένα και αν αξίζει να τα ενεργοποιήσεις.
nikos xatz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Tony2025 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα τι κάνει το καθένα και αν αξίζει να τα ενεργοποιήσεις. Καλησπέρα. Το blur είναι για το θόλωμα της εικόνας οπότε το βάζεις στο 10 για να είναι καθαρή. Και το judder είναι για το τρέμουλο που κάνει η εικόνα στις γρήγορες σκηνές οπότε το βάζεις κάπου μεταξύ 6-7 είναι το καλύτερο.
Tony2025 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, nikos xatz είπε Καλησπέρα. Το blur είναι για το θόλωμα της εικόνας οπότε το βάζεις στο 10 για να είναι καθαρή. Και το judder είναι για το τρέμουλο που κάνει η εικόνα στις γρήγορες σκηνές οπότε το βάζεις κάπου μεταξύ 6-7 είναι το καλύτερο. Στο movie mode την έχω που λένε ότι είναι ακριβέστερη out of the box.οποτε στα επίγεια να το έχω εκεί?στο sports mode στα αθλητικά στις γρήγορες σκηνές το ίδιο?επίσης νετφλιξ όταν μπαίνει dolly vision dark κάποιοι λένε να έχω όλα τα motion settings off καθώς επηρεάζουν την εικόνας.ευχαριστώ
Gogotsa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Οτι και να δοκιμασεις στο τελος το judder θα το βαλεις 10, οποτε βαλτο απο τωρα.
nikos xatz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tony2025 είπε Στο movie mode την έχω που λένε ότι είναι ακριβέστερη out of the box.οποτε στα επίγεια να το έχω εκεί?στο sports mode στα αθλητικά στις γρήγορες σκηνές το ίδιο?επίσης νετφλιξ όταν μπαίνει dolly vision dark κάποιοι λένε να έχω όλα τα motion settings off καθώς επηρεάζουν την εικόνας.ευχαριστώ Εγώ σε όλα το ίδιο το έχω 10/7 Και είναι μια χαρά σε όλα είναι η τέλεια ρύθμιση για την δική μου τηλεόραση 55c835 το να το έχεις κλειστό αρχίζει και τρεμοπαίζει η εικόνα όταν υπάρχει ροή σε κάποιες σκηνές και γενικά δεν είναι ομαλή η εικόνα... Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως αρέσκεται... Εγώ δεν μπορώ να βλέπω τηλεόραση και να λαγκαρει η εικόνα θέλω να είναι ομαλή...
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Είμαι ανάμεσα σε 65U7NQ της Hisense (2024) και 75C805 της TCL , το budget είναι περίπου 1000€ , θεωρώ τις 2 αυτές επιλογές τις καλύτερες με βάση το budget μου. Προορίζεται για το σαλόνι , με απόσταση θέασης περίπου 3,5 με 4 μέτρα , θεωρώ καλύτερη επιλογή την TCL λόγω 75αρας (που όμως είναι και ακριβότερη προφανώς) καθώς στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια. Υλικό που θα παίζει θα είναι αθλητικά (cosmoste & nova) και ταινίες κυρίως. Δεν με ενδιαφέρει το gaming. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα καθώς είμαστε σε φάση που ανακαινίζουμε και σε λίγο θα πάρουμε λευκές συσκευές και έπιπλα και μαζί με αυτά θα χρειαστούμε και νέα τηλεόραση για το σαλόνι , στο υπνοδωμάτιο υπάρχει μία 55 W756 της SONY. ** Την σειρά C805 (55αρα) την έχω δει από κοντά και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα για τις Hisense δεν έχω εικόνα.
jackess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Είμαι ανάμεσα σε 65U7NQ της Hisense (2024) και 75C805 της TCL , το budget είναι περίπου 1000€ , θεωρώ τις 2 αυτές επιλογές τις καλύτερες με βάση το budget μου. Προορίζεται για το σαλόνι , με απόσταση θέασης περίπου 3,5 με 4 μέτρα , θεωρώ καλύτερη επιλογή την TCL λόγω 75αρας (που όμως είναι και ακριβότερη προφανώς) καθώς στα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω ίδια. Υλικό που θα παίζει θα είναι αθλητικά (cosmoste & nova) και ταινίες κυρίως. Δεν με ενδιαφέρει το gaming. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα καθώς είμαστε σε φάση που ανακαινίζουμε και σε λίγο θα πάρουμε λευκές συσκευές και έπιπλα και μαζί με αυτά θα χρειαστούμε και νέα τηλεόραση για το σαλόνι , στο υπνοδωμάτιο υπάρχει μία 55 W756 της SONY. ** Την σειρά C805 (55αρα) την έχω δει από κοντά και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα για τις Hisense δεν έχω εικόνα. 75C845 στα ~1200€ ή είναι πολύ πανω απο το budget?
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, jackess είπε 75C845 στα ~1200€ ή είναι πολύ πανω απο το budget? Δεν είναι αλλά προσπαθώ να "δικαιολογήσω" τα 200€ περίπου διαφορά : Είναι brighter (λίγο) Locan dimming zones 720 (σε σχέση με 640 της C805) better sound system (onkyo) -(προσωπικά μου είναι αδιάφορο) Τα υπόλοιπα πάνω κάτω ίδια , δεν αξίζει η διαφορά νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα