Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, -dL- είπε

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/363927a8a8

Είναι πολύ κοντά, λίγο καλύτερη φωτεινότητα η 805, 384 dimming zones απο 240 η u7kq, 120hz native η u7kq, VIDAA η u7kq Android TV η 805 (προσωπικά αυτό και μόνο που φτάνει για να την αποφύγω την Hisense..).

Το ακούω αυτό με android TV, αλλά στην πράξη πόσο να ενοχλησει, δηλ θα είσαι στην τηλεόραση για να κατεβαζεις εφαρμογες από playstore🤔? Τόσο δύσκολη η ζωή χωρίς android λογισμικό? Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω 

Την θέλεις για εικόνα αναλύσεις και απόλαυση!

Δεν ξέρω έχω χαθεί στο διαδίκτυο! Γιατί άλλο 599η 805 και άλλο 449 η hisense! 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμα δε σου χρειαζεται απλα δε τη παιρνεις android. Εγω που τα εχω ολα πανω στη google tv δε μπορω να ζησω αλλιως......... ολα απο εκει τα βλεπω.

Και αν αυριο χρειαστεις εστω μια εφαρμογη? Τι θα κανεις τοτε?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πέρυσι την πήρα γιατί ήθελα οπωσδήποτε Google TV γιατί πρώτον το είχα συνηθίσει από την Sony X90J που είχα και δεύτερον γιατί έχω Android και θα ήθελα εφαρμογές κτλπ.. π.χ το Kodi το οποίο διαβάζει τα αρχεία από το PC μου αλλά και από τον Media Server της υπογραφής μου.

Φέτος που είδα μια Samsung απο κοντά μου άρεσε και αυτή και ήταν και πιο γρήγορο το λειτουργικό από της TCL. Οπότε ναι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, paraskevas013 said:

Το ακούω αυτό με android TV, αλλά στην πράξη πόσο να ενοχλησει, δηλ θα είσαι στην τηλεόραση για να κατεβαζεις εφαρμογες από playstore🤔? Τόσο δύσκολη η ζωή χωρίς android λογισμικό? Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω 

Την θέλεις για εικόνα αναλύσεις και απόλαυση!

Δεν ξέρω έχω χαθεί στο διαδίκτυο! Γιατί άλλο 599η 805 και άλλο 449 η hisense! 

Κοίταξε, σε καταλαβαίνω.Είμαι κακομαθημένος με τα Google μιας και έχω περάσει απο την αρχή με Nexus, Pixel κλπ και προτιμώ την στοκ εμπειρία, τις επιλογές και τις αναβαθμίσεις (4 σε 1,5 χρόνο απο TCL). Το VIDAA δεν το ξέρω αλλά μπορείς να το δείς απο κοντά σε κάποιο κατάστημα που θα σου δώσει για λίγο το τηλεκοντρολ και θα καταλάβεις αμέσως αμα σου κάνει. Άμα σου κάνει τότε έχεις και την απάντηση στο δίλημμα σου και όλα καλά.

υγ. αμα δεν είχες πριν smart tv προετοιμάσου γιατί δεν έχουν όπως οι παλιές μενού για την τηλεόραση και πατάς ενα κουμπάκι και έχεις τις εφαρμογές. ΟΛΑ είναι εφαρμογές πλέον, ακόμα και η απλή θέαση καναλιών της ΕΡΤ, Σκαι κλπ είναι η εφαρμογή TV όπου αμα δεν "ρολάρει" καλά η εφαρμογή έχεις θέματα (κρασάρει, κολάει κλπ κλπ..).

https://digitaltvinfo.gr/arthrografia/afieroma/webos-tizen-android-tv-vidaa/

Επεξ/σία από -dL-
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.εχω αγοράσει πρόσφατα την c805 50αρα.στο προφίλ movie mode μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πόσο πρέπει να έχω το motion blur reduction και το judder reduction και τι είναι αυτά χοντρικά?έχω το blur για την θολούρα στο 3 και το judder στο 2.ευχαριστω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -dL- είπε

Κοίταξε, σε καταλαβαίνω.Είμαι κακομαθημένος με τα Google μιας και έχω περάσει απο την αρχή με Nexus, Pixel κλπ και προτιμώ την στοκ εμπειρία, τις επιλογές και τις αναβαθμίσεις (4 σε 1,5 χρόνο απο TCL). Το VIDAA δεν το ξέρω αλλά μπορείς να το δείς απο κοντά σε κάποιο κατάστημα που θα σου δώσει για λίγο το τηλεκοντρολ και θα καταλάβεις αμέσως αμα σου κάνει. Άμα σου κάνει τότε έχεις και την απάντηση στο δίλημμα σου και όλα καλά.

υγ. αμα δεν είχες πριν smart tv προετοιμάσου γιατί δεν έχουν όπως οι παλιές μενού για την τηλεόραση και πατάς ενα κουμπάκι και έχεις τις εφαρμογές. ΟΛΑ είναι εφαρμογές πλέον, ακόμα και η απλή θέαση καναλιών της ΕΡΤ, Σκαι κλπ είναι η εφαρμογή TV όπου αμα δεν "ρολάρει" καλά η εφαρμογή έχεις θέματα (κρασάρει, κολάει κλπ κλπ..).

https://digitaltvinfo.gr/arthrografia/afieroma/webos-tizen-android-tv-vidaa/

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση! Αρχικά να σου πω πως και εγώ με android είμαι στα κινητά οπότε καταλαβαίνω τι εννοείς! 

Δεν είχα smart έως τώρα σε αυτό το επίπεδο που έχουν φτάσει πλέον! Σε έναν "κωτσο" είδα λίγο πως κινείται δεν με ενόχλησε καθόλου το μενού! 

Αυτό που σκέφτομαι είναι, ποια εφαρμογή θα μπορούσα να θέλω μελλοντικά, ένα twitch μόνο βλεπω με κάνα λαιβακι από unboxholics,περισσότερο μπάλα και ταινίες βλέπω από "μποξακι"... 

Είναι λόγος αυτός να δώσω 150ε παραπάνω για να πάω στην 805?Νομίζω πως όχι 😏! Τώρα στα χαρακτηριστικά μόνο ένας που τις έχει περάσει και τις δύο μπορεί να απαντήσει εκ τους ασφαλούς! 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή βλέπω black Friday δεν έβγαλε τίποτα από αυτες που θέλω 

Πείτε μου λίγο ποια είναι καλύτερη για all around,gaming, Smart 

Η tcl 55" 4K UHD QLED 55C745 HDR (2023)

H tcl 55" 4K UHD QLED 55C805 HDR (2023)

Έχουν 70 ευρώ διαφορά αξίζει την διαφορά ; Η η 805 είναι καλύτερη γενικά ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, baspax1 said:

Παιδιά επειδή βλέπω black Friday δεν έβγαλε τίποτα από αυτες που θέλω 

Πείτε μου λίγο ποια είναι καλύτερη για all around,gaming, Smart 

Η tcl 55" 4K UHD QLED 55C745 HDR (2023)

H tcl 55" 4K UHD QLED 55C805 HDR (2023)

Έχουν 70 ευρώ διαφορά αξίζει την διαφορά ; Η η 805 είναι καλύτερη γενικά ;

Screenshot2024-12-02at11-18-37TCLTV-Page85-o-Insomnia_gr.png.e7e635b69e8fbcb04e3e9a0e682c81a5.png

Η 1η σειρά είναι η τεχνολογία οθόνης,

η 2η οι διαθεσιμότητα σε ίντσες,

η 3η είναι τα χέρτζ και εαν έχει εξτρά πχ ήχο ΟΝΚΥΟ,

η 4η σειρά είναι τα dimming zones σε κάθε μέγεθος οθόνης πχ η 805 έχει 384 στις 55'',

η 5η είναι η η μαξ φωτεινότητα για κάθε μέγεθος, 1300 η 805, 600 η 745,

η 6η είναι τα χερτζ σε κάθε ανάλυση,

η 7η είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις HDR

η 8η είναι διαθέσιμες τεχνολογίες σύνδεσης πχ με παιχνιδοκονσόλες και κάρτες γραφικών

και η 9η οι επιλογές ήχου. Αυτό που δεν φαίνεται είναι οτι η σειρά 8 έχει HDMI 2.1 και η σειρά 7 HDMI 2.0 που μπορεί να σε ενδιαφέρει για PlayStation.

Αυτή είναι η διαφορά LED vs Mini LED

Sony-Bravia-XR-X90L-Full-Array-VS-MiniLED-Backlight-1024x575.png.21a5314ea4cd7232cd2886c0d26a44d8.png

Προσωπικά για 70€ C805 δαγκωτό. 

Επεξ/σία από -dL-
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 minutes ago, -dL- said:

Screenshot2024-12-02at11-18-37TCLTV-Page85-o-Insomnia_gr.png.e7e635b69e8fbcb04e3e9a0e682c81a5.png

Η 1η σειρά είναι η τεχνολογία οθόνης,

η 2η οι διαθεσιμότητα σε ίντσες,

η 3η είναι τα χέρτζ και εαν έχει εξτρά πχ ήχο ΟΝΚΥΟ,

η 4η σειρά είναι τα dimming zones σε κάθε μέγεθος οθόνης πχ η 805 έχει 384 στις 55'',

η 5η είναι η η μαξ φωτεινότητα για κάθε μέγεθος, 1300 η 805, 600 η 745,

η 6η είναι τα χερτζ σε κάθε ανάλυση,

η 7η είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις HDR

η 8η είναι διαθέσιμες τεχνολογίες σύνδεσης πχ με παιχνιδοκονσόλες και κάρτες γραφικών

και η 9η οι επιλογές ήχου. Αυτό που δεν φαίνεται είναι οτι η σειρά 8 έχει HDMI 2.1 και η σειρά 7 HDMI 2.0 που μπορεί να σε ενδιαφέρει για PlayStation.

Αυτή είναι η διαφορά LED vs Mini LED

Sony-Bravia-XR-X90L-Full-Array-VS-MiniLED-Backlight-1024x575.png.21a5314ea4cd7232cd2886c0d26a44d8.png

Προσωπικά για 70€ C805 δαγκωτό. 

15 hours ago, phanispal said:

Η C805 είναι Mini LED, είναι καλύτερη αλλά μη φανταστείς μεγάλη διαφορά.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας προχωραω άμεσα σε αγορά γιατί βλέπω όσο πάει ανεβαίνει η τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και από τους scalpers του insomnia αν έχει μείνει τίποτα (αν και καλύτερα απλά να τρώγανε ban αυτοί αλλά that's life)

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει για ρυθμίσεις judder και motion blur?απενεργοποιημενες και οι δυο η πόσο να τις βάλω και τι κάνουν δε κάθε περιεχόμενο?μοντέλο tv c805 50

Επεξ/σία από Tony2025
Δημοσ.

Καλησπέρες. Μετακομίζω τον Φεβρουάριο και έχω καταλήξει στην 65C805. Έχει νόημα να την πάρω τώρα, απο σκρουτζομάγαζο μια και δεν την πρόλαβα ο χαζός από Γερμανό με την επιστροφή, ή από εμπειρία παίζει να παιχτεί κάποια προσφορά γύρω Χριστούγεννα? ελπίζω να μην είμαι out of topic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαρέθηκα παιδιά με είχε πιάσει η κάψα και την πήρα από Κωτσόβολο 590 +70ευρω  εγγύηση zero pixel 5 έτη, 

Μια ερώτηση το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω τις ενοχλητικές διαφημίσεις με smart tube, θα ήθελα να μου πείτε μήπως επειδή είναι και Android παίρνει κανένα καλό browser χωρίς διαφημίσεις,και γενικά τι άλλο μπορώ να κάνω από θέμα ρυθμίσεων, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από baspax1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...