spirosR7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είναι dead pixel αυτό; Η τηλεόραση δεν έχει ούτε βδομάδα που την παρέλαβα. Την επιστρέφω; Βλέπω επίσης στο πάνω μέρος κάνει ένα τρεμοπαιγμα κάτι σαν νερά. Και ότι έχει μια ελαφρώς σκούρα γραμμή κατά μήκος σε ότι εικόνα και αν βάλω. Οπότε την επιστρέφω. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από spirosR7
spirosR7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Kapws είπε Δεν είναι να το ρωτάς... Εννοείται! Η γραμμή που λέω παραδόξως εξαφανίστηκε τώρα που έκανα επαναφορά. Το μαύρο πίξελ η σκόνη ότι είναι είναι ακόμα εκεί. Κανονικά πρέπει να την επιστρέψω αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ενοχλεί σχεδόν καθόλου αφού είναι στην άκρη πάνω αριστερά και φαίνεται ελάχιστα και το άλλο είναι φοβάμαι μήπως πακεταροντας την πάλι κάνω καμία ζημιά και τα κάνω χειρότερα. 50-50 είμαι δεν ξέρω αν αξίζει να την επιστρέψω για κάτι τόσο μικρό. Αυτή είναι η γραμμή που λέω έμοιαζε με σκιά αλλά τώρα δεν υπάρχει πια μετά την επαναφορά. Το μαυρισμένο πίξελ από τα 2 μέτρα δεν φαίνεται καθόλου από εκεί που κάθομαι δηλαδή μόνο από κοντά φαίνεται. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από spirosR7
Gogotsa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δε σου αλλαζουν τπτ για ενα pixel......... τσαμπα τρεξιμο θα κανεις.
spirosR7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά όντως τσάμπα τρέξιμο έκανα.Μου είπαν εφόσον το παρήγγειλε ονλαιν πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία και όχι να το φέρεις σε εμάς. Τους εξηγώ ότι και στη σελίδα τους και στο email γράφει ότι το προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός εφόσον βρίσκεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών και παρουσιάσει βλάβη. Οπότε την πήρα πίσω με ένα καμμένο πίξελ... Από το να κάνει βόλτες η τηλεόραση θα τη κρατήσω έτσι αλλά σε περίπτωση που παρουσιάσει σοβαρότερο πρόβλημα αργότερα αυτά θα μου κάνουν πάλι; Δε μου φαίνεται σοβαρή αντιμετώπιση αυτή για προϊόν που είναι κυριολεκτικά καινούργιο. Τι να πω. Εδώ και το λινκ από τη σελίδα τους που λέει για την επιστροφή προϊόντων και γράφει επιστροφή σε οποιοδήποτε κατάστημα. Μας δουλεύουν κανονικά οι τύποι. https://www.germanos.gr/useful/epistrofes/?srsltid=AfmBOoryZu1xfWdvts0MtmhhxkDPiAxChxhadXlGufcZcremg9LXz9U- Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από spirosR7
jackess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Τελικά όντως τσάμπα τρέξιμο έκανα.Μου είπαν εφόσον το παρήγγειλε ονλαιν πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία και όχι να το φέρεις σε εμάς. Τους εξηγώ ότι και στη σελίδα τους και στο email γράφει ότι το προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός εφόσον βρίσκεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών και παρουσιάσει βλάβη. Οπότε την πήρα πίσω με ένα καμμένο πίξελ... Από το να κάνει βόλτες η τηλεόραση θα τη κρατήσω έτσι αλλά σε περίπτωση που παρουσιάσει σοβαρότερο πρόβλημα αργότερα αυτά θα μου κάνουν πάλι; Δε μου φαίνεται σοβαρή αντιμετώπιση αυτή για προϊόν που είναι κυριολεκτικά καινούργιο. Τι να πω. Σε παρόμοια περίπτωση, εμένα μου ήρθε η τηλεόραση και δεν άνοιγε το wifi/bluetooth (θεωριτικά καμένη πλακέτα/chip). Αγορά απο καλάθι skroutz -> websupplies. Πήρα κατευθειαν τηλέφωνο το TCL Support, μου άνοιξαν ticket, έβαλα κανα δυο φωτογραφίες και αρχεία και σε δυο-τρεις μέρες ήρθε τεχνικός τους σπίτι, την έφτιαξε επιτόπου (είχε κουμπώσει στραβά η καλωδιοταινία και έφυγε. Απο ότι μου είπαν, σε περίπτωση που ήταν DOA θα μου έδειναν ένα χαρτί και θα έπαιρνα το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση (το επιβεβαίωσε και το κατάστημα αυτό). Για ένα pixel όμως, νομίζω, καμία εταιρία δε θα αντικαταστήσει τηλεόραση (πέρας απο κάποιες συγκεκριμένες που δίνουν τα ίδια τα καταστήματα zero-pixel guarantee)
Voliminal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Ερώτηση Πώς διάολο μπορώ να συνδέσω ενσύρματα το Edifier D12 στην TCL 65T7B;
Voliminal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Πήρα ένα DAC από Optical σε RCA και όλα καλά!
stefanidisg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, spirosR7 είπε Τελικά όντως τσάμπα τρέξιμο έκανα.Μου είπαν εφόσον το παρήγγειλε ονλαιν πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία και όχι να το φέρεις σε εμάς. Τους εξηγώ ότι και στη σελίδα τους και στο email γράφει ότι το προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός εφόσον βρίσκεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών και παρουσιάσει βλάβη. Οπότε την πήρα πίσω με ένα καμμένο πίξελ... Από το να κάνει βόλτες η τηλεόραση θα τη κρατήσω έτσι αλλά σε περίπτωση που παρουσιάσει σοβαρότερο πρόβλημα αργότερα αυτά θα μου κάνουν πάλι; Δε μου φαίνεται σοβαρή αντιμετώπιση αυτή για προϊόν που είναι κυριολεκτικά καινούργιο. Τι να πω. Εδώ και το λινκ από τη σελίδα τους που λέει για την επιστροφή προϊόντων και γράφει επιστροφή σε οποιοδήποτε κατάστημα. Μας δουλεύουν κανονικά οι τύποι. https://www.germanos.gr/useful/epistrofes/?srsltid=AfmBOoryZu1xfWdvts0MtmhhxkDPiAxChxhadXlGufcZcremg9LXz9U- Άσε φίλε με τον Γερμανό δεν θα βγάλεις άκρη, εγώ με ελαττωματικό προϊόν έπρεπε να το στείλω πίσω με courier και όχι επιστροφή στο κατάστημα που το πήρα αλλά παραγγελία μέσω online (ταλαιπωρία), επειδή δεν υπήρχε το ίδιο προϊόν μου έλεγαν να διαλέξω κάτι άλλο και ότι λεφτά δεν μπορούν να μου επιστρέψουν βάση νόμου και ευρωπαϊκής οδηγίας. Τα πήρα τα λεφτά μετά 3 μήνες μετά από καταγγελία συνήγορο καταναλωτή.
pavloa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Έχω το pc συνδεμένο με ethernet και την c805 επίσης με ethernet. Επειδή είναι μεγάλη η απόσταση δεν μπορώ να βάλω hdmi. Yπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω της φωτογραφίες από το pc στην τηλεόραση μέσω δικτύου? Και αν ναι μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω?
-dL- Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, pavloa said: Έχω το pc συνδεμένο με ethernet και την c805 επίσης με ethernet. Επειδή είναι μεγάλη η απόσταση δεν μπορώ να βάλω hdmi. Yπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω της φωτογραφίες από το pc στην τηλεόραση μέσω δικτύου? Και αν ναι μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω? Υπάρχουν επιλογές. Για να βλέπεις τις φωτό απο το pc στην τηλεόραση θα πρέπει να είναι και τα 2 ανοιχτά που δεν βολεύει. Μπορείς να ανεβάσεις τις φωτό σου στο google drive και να τις βλέπεις απο την τηλεόραση αλλά υπάρχει μια δύσκολη διαδικασία που μπορείς να δοκιμάσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις με το Airdroid όπου βάζεις την εφαρμογή για το pc και την εφαρμογή για Android αλλά θα πρέπει να λειτουργεί το pc. Αυτό που μάλλον χρειάζεσαι είναι ενα σκληρό δίσκο με δυνατότητα wifi/NAS που να μπορείς να βάλεις ταινίες, φωτό κλπ και να τις βλέπει και το pc και η τηλεόραση, κινητό, laptop κλπ ( αλλά δεν γνωρίζω την ταχύτητα που χρειάζεται το δίκτυο για να μην λαγκάρουν οι ταινίες). Κάτι σαν αυτά: https://www.skroutz.gr/s/45314972/Synology-DiskStation-DS124-NAS-gia-ena-HDD-SSD.html https://www.skroutz.gr/s/45315056/Synology-BeeDrive-BDS70-1T-NAS-1TB.html Επίσης μπορείς να πάρεις απλά μια θήκη εξωτερικού σκληρού με ethernet και να κάνεις δουλειά σου. https://www.skroutz.gr/s/49424084/Aisens-THiki-gia-Skliro-Disko-SATA-III-me-syndesi-Ethernet.html Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από -dL-
Luciddream Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχει βάλει την 55'' C805 400 euro προσφορά όποιος προλάβει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Luciddream 1
archi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Έχει βάλει την 55'' C805 400 euro προσφορά όποιος προλάβει. τελείωσε στα γρήγορα..κρίμα ήταν καλή τιμή Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από archi 1
paraskevas013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Αν είναι off topic ζητω συγγνώμη Και να αφαιρεθεί! Tcl 805 που χάθηκε η καλή προσφορά δυστυχώς από την "κόκκινη" έχει μεγάλες διαφορές με την hisense u7kq? Τις έχει δουλέψει κάποιος? Περα από android TV κάποια άλλη τρανταχτη διαφορά ώστε να δικαιολογεί την διαφορά τιμής? Επείγει αγορά τηλεόρασης! Ευχαριστώ
-dL- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, paraskevas013 said: Αν είναι off topic ζητω συγγνώμη Και να αφαιρεθεί! Tcl 805 που χάθηκε η καλή προσφορά δυστυχώς από την "κόκκινη" έχει μεγάλες διαφορές με την hisense u7kq? Τις έχει δουλέψει κάποιος? Περα από android TV κάποια άλλη τρανταχτη διαφορά ώστε να δικαιολογεί την διαφορά τιμής? Επείγει αγορά τηλεόρασης! Ευχαριστώ https://www.displayspecifications.com/en/comparison/363927a8a8 Είναι πολύ κοντά, λίγο καλύτερη φωτεινότητα η 805, 384 dimming zones απο 240 η u7kq, 120hz native η u7kq, VIDAA η u7kq Android TV η 805 (προσωπικά αυτό και μόνο που φτάνει για να την αποφύγω την Hisense..). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα