Luciddream Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, Gogotsa said: Και αυτο γιατι ο ενισχυτης δεν εχει hdmi. Απο το pc παιζει τελεια, απο τη tv οχι. Το optical στις TCL από ότι έχω διαβάσει φτιάχνει με firmware update αλλά αν έχεις κάνει update στην τηλεόραση τότε δεν ξέρω. 1
steliosnats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, rkb είπε Νομίζω C655 στα 389 ή C805 στα 579. Και εγώ κοιτάω σε αυτό το εύρος τιμών. Ελπίζω μήπως πέσει η δεύτερη παρακάτω. Επειδη κ εγω εδω παιζω...απο you ψωνιζουμε??ειναι αξιόπιστο?? Ειδαλλως θα παρω απο κωτσοβ την 55t7b.
rkb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Εχω αγοράσει πράγματα στο παρελθόν από Θεοδουλιδη και Ευραγορα, που βλέπω ότι έχουν καλές τιμές. Φαίνονται αξιόπιστα μαγαζιά.
paraskevas013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, johnnyst7 είπε Καλησπέρα τηλεορασακηδες φίλοι, έχετε καμία πρόταση τώρα που έχουμε bf σε 55αρα; TCL 805 και της hisense u7kq σε 55 που η δεύτερη Γερμανό έχει ίδια τιμή με την πρώτη! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη! Μια από τις δύο θα χτυπήσω εγώ!
Gogotsa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Luciddream είπε Το optical στις TCL από ότι έχω διαβάσει φτιάχνει με firmware update αλλά αν έχεις κάνει update στην τηλεόραση τότε δεν ξέρω. Ξαναεστησα το κοδι χτες στη tv και ειδα το mads, το οποιο επαιζε μια χαρα ο ηχος surround, θα το δω λιγο και με αλλες ταινιες-σειρες να δω πως θα παει τωρα. Ο ηχος συνεχιζει και δεν αλλαζει στο passthrough και στο auto ειναι μονιμα γυρισμενος ο ηχος στον avr σε dd surround. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από Gogotsa
archi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, rkb είπε Νομίζω C655 στα 389 ή C805 στα 579. Και εγώ κοιτάω σε αυτό το εύρος τιμών. Ελπίζω μήπως πέσει η δεύτερη παρακάτω. κ 'γώ την 805 κοιτάζω,ισως παίξει καμία επιστροφή eurobank ,παιζει τετοιες μερες τετοια προσφορα συνηθως απο γερμανο
greekboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 παιδια εχει τυχει να χανει σε καποιον να χανεται η συζευξη του κοντρολ με την τηλεοραση για φωνητικες εντολες; (σχεδον) καθε φορα πρεπει να κανω συζευξη πριν χρησιμοποιησω την αναζητηση μεσω φωνης
spirosR7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλοι. Χρειάζομαι λίγο τα φώτα σας εδώ. Εγώ παρήγγειλα προχτές από Γερμανό την 55c805 αλλά είδα χτες ότι μου την έχουν αποστείλει τη παραγγελία μέσω courier center κάτι που πραγματικά με απογοήτευσε μιας και είχα πολλά θέματα στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη εταιρία. Το τι έχω διαβάσει και έχω δει από άλλους που περίμεναν παραγγελίες μέσω courier center μου έχει δημιουργήσει φόβους για το αν θα φτάσει ασφαλής η τηλεόραση η ακόμα αν είναι συνεπής και την παραδώσουν. Έχω δικαίωμα να την ακυρώσω την παραγγελία τώρα; Δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι καθόλου τη συγκεκριμένη εταιρία. Αν όχι, τι γίνεται στη περίπτωση που μου παραδώσουν με ζημιά την τηλεόραση; Δε θέλω να μπλέξω και να μου πούνε το έκανα εγώ και δεν έχει λεφτά πίσω κλπ. Γι'αυτό δε θέλω καν να μπω στον κόπο να συνεργαστώ με την εν λόγω εταιρία. Η πληρωμή έγινε με κάρτα και όχι με αντικαταβολή. Δε θέλω να φανταστώ ότι την πάτησα και δε μπορώ να την ακυρώσω τώρα και να ανεχτώ ότι συνεπάγεται με την εν λόγω εταιρία. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από spirosR7
bill27 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Για να είσαι σίγουρος καί καλυμμένος κανε video unboxing
Gogotsa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Η περιπτωση να περιμενεις να δεις αν θα φτασει σωστα την εχεις σκεφτει? Αλλιως μπορουμε να προσωρησουμε σε μαζικες αυτοκτονιες και οταν με το καλο εθιε και την ανοιξεις, αν ειναι οκ, τοτε τους ξαναζωντανευουμε !!!!
spirosR7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Η περιπτωση να περιμενεις να δεις αν θα φτασει σωστα την εχεις σκεφτει? Αλλιως μπορουμε να προσωρησουμε σε μαζικες αυτοκτονιες και οταν με το καλο εθιε και την ανοιξεις, αν ειναι οκ, τοτε τους ξαναζωντανευουμε !!!! Έχω κακές εμπειρίες με τη συγκεκριμένη μεταφορική και αν διαβάσεις κριτικές θα καταλάβεις ότι δεν ανησυχώ χωρίς λόγο. Αν εσύ έχεις καλές εμπειρίες με την εν λόγω μεταφορική χαίρομαι εγώ όμως δεν είχα στο παρελθόν και έχω το δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου αλλά και να ανησυχώ. Εν τέλει δε πρέπει οι μεγάλες αλυσίδες τουλάχιστον να αναγράφουν στις ιστοσελίδες τους με ποιες μεταφορικές συνεργάζονται; Γιατί οι περισσότερες κούριερ δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από spirosR7
Marat72 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Παίδες Βλέπω στο Γερμανό την TCL 55P61B στα 299 euro. Είναι 55 ιντζες τι λέτε?
Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Marat72 said: Παίδες Βλέπω στο Γερμανό την TCL 55P61B στα 299 euro. Είναι 55 ιντζες τι λέτε? Έχει βάλει το public την Sharp 55άρα στα 319 ευρώ αν το προλάβεις και βλέπω έχει και Dolby Vision και HDMI 2.1. Αυτήν που έγραψες δεν την ξέρω βέβαια για να τις συγκρίνω αλλά αυτά τα δύο σίγουρα δεν τα έχει. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από Luciddream
rkb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Η TCL έχει HDR10, dolby audio και hdmi 2.1 , νομίζω ότι είναι αντίστοιχη της σειράς p635 και p735. Τι λειτουργικό έχει η Sharp? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα