Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Gogotsa said:

Και αυτο γιατι ο ενισχυτης δεν εχει hdmi.

Απο το pc παιζει τελεια, απο τη tv οχι.

Το optical στις TCL από ότι έχω διαβάσει φτιάχνει με firmware update αλλά αν έχεις κάνει update στην τηλεόραση τότε δεν ξέρω.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rkb είπε

Νομίζω C655 στα 389 ή C805 στα 579. Και εγώ κοιτάω σε αυτό το εύρος τιμών. Ελπίζω μήπως πέσει η δεύτερη παρακάτω.

Επειδη κ εγω εδω παιζω...απο you ψωνιζουμε??ειναι αξιόπιστο??

Ειδαλλως θα παρω απο κωτσοβ την 55t7b.

Δημοσ.

Εχω αγοράσει πράγματα στο παρελθόν από Θεοδουλιδη και Ευραγορα,  που βλέπω ότι έχουν καλές τιμές. Φαίνονται αξιόπιστα μαγαζιά. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, johnnyst7 είπε

Καλησπέρα τηλεορασακηδες φίλοι, έχετε καμία πρόταση τώρα που έχουμε bf σε 55αρα;

TCL 805 και της hisense u7kq σε 55 που η δεύτερη Γερμανό έχει ίδια τιμή με την πρώτη! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη! Μια από τις δύο θα χτυπήσω εγώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Luciddream είπε

Το optical στις TCL από ότι έχω διαβάσει φτιάχνει με firmware update αλλά αν έχεις κάνει update στην τηλεόραση τότε δεν ξέρω.

Ξαναεστησα το κοδι χτες στη tv και ειδα το mads, το οποιο επαιζε μια χαρα ο ηχος surround, θα το δω λιγο και με αλλες ταινιες-σειρες να δω πως θα παει τωρα. Ο ηχος συνεχιζει και δεν αλλαζει στο passthrough και στο auto ειναι μονιμα γυρισμενος ο ηχος στον avr σε dd surround. 

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.
14 ώρες πριν, rkb είπε

Νομίζω C655 στα 389 ή C805 στα 579. Και εγώ κοιτάω σε αυτό το εύρος τιμών. Ελπίζω μήπως πέσει η δεύτερη παρακάτω.

κ 'γώ την 805 κοιτάζω,ισως παίξει καμία επιστροφή eurobank ,παιζει τετοιες μερες τετοια προσφορα συνηθως απο γερμανο

Δημοσ.

παιδια εχει τυχει να χανει σε καποιον να χανεται η συζευξη του κοντρολ με την τηλεοραση για φωνητικες εντολες; (σχεδον) καθε φορα πρεπει να κανω συζευξη πριν χρησιμοποιησω την αναζητηση μεσω φωνης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...