Luciddream Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, Gogotsa said: Σε εμενα στο passthrough δε γυρναει ο ενισχυτης και παιζει stereo. Μονο στο auto η εξοδος του ηχου μου γυρναει τον ενισχυτη αλλα δε παιζει καλα. Στο Auto από ότι έχω καταλάβει κάνει transcode από Dolby Digital σε LPCM (με Atmos αν έχει η πηγή). Και μάλλον επειδή ο codec της TV είναι απο τα LIDL κάτι δεν πάει καλά. Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει το HDMI του AVR στο eARC port (που είναι κάτω κάτω) και ότι είναι Ultra high speed (2.1 48Gbps). Εγώ παίζω με ένα τέτοιο φτηνιάρικο και δουλεύει. edit: ίσως είναι και αυτό δεν ειμαι σίγουρος. Σιγουρέψου ότι το output από το PC είναι πολυκάναλο π.χ εμένα σε Linux ήθελε άνοιγμα από pavucontrol και ρύθμιση στο VLC. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Luciddream
phanispal Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 42 λεπτά πριν, baspax1 είπε Οταν λετε για android tv, δηλαδη θα μπορώ να βάλω και brave broswer, η και smart tube tv που ειναι youtube χωρις διαφημήσεις; SmartTube παίζει σίγουρα, Brave δεν έχω δοκιμάσει.
steliosnats Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 ώρες πριν, rkb είπε Στις 55" και μέχρι 500 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο από την C655 στα 389 ευρώ; Χρήση: Ταινίες Netflix, Cosmote TV, αγώνες ποδοσφαίρου, αθλητικά Αν φτανεις στα 500...μηπως να περιμενεις μονο αν πεσει η c805. Ειδαλλως τα αλλα υστερουν. Που τη βρηκες 389??? Παλευω ανάμεσα σε αυτή και την t7b και δεν εχω καταληξει αν υπερτερει καποια και που .. T7b kotso C655 you
bill27 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα σε όλους καί καλές black Friday αγορές,έχω εδώ και καιρό μία 55' tcl p735 αλλά δεν έχω μείνει καί τόσο ικανοποιημένος από την εικόνα τόσο στα ελληνικά κανάλια όσο και στην νόβα καί στο VF tv.Προσπάθησα να κάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις τής εικόνας αλλά και πάλι τπτ, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποίο λόγο συμβαίνει αυτό;Την τηλεόραση την αγόρασα εδώ και κάποιους μήνες 299€ καί τότε ήταν ότι καλύτερο έπαιζε σέ τιμή 55αρας
rkb Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 53 λεπτά πριν, steliosnats είπε Αν φτανεις στα 500...μηπως να περιμενεις μονο αν πεσει η c805. Ειδαλλως τα αλλα υστερουν. Που τη βρηκες 389??? Παλευω ανάμεσα σε αυτή και την t7b και δεν εχω καταληξει αν υπερτερει καποια και που .. T7b kotso C655 you Θεοδουλίδης την εχει τόσο, στη Θεσσαλονίκη και μερικά ακόμα μαγαζιά. Τ7b εχει Android?
spirosR7 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εγω κατέληξα στην 55c805 στα 599 ευρώ (τιμή black Friday). Νομίζω είναι λογική η τιμή αλλά θα δείξει.
Sapounos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλησπερα παιδια. Μου ηρθε σημερα η 65c805. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Συνδεω την τηλεοραση με PC RTX 3060Ti με hdmi 2.1 και ενω το PC φαινεται να ανγνωριζει την τηλεοραση σαν δευτερη οθονη, η τηλεοραση λεει no signal. Αντιστοιχα οταν συνδεω ενα hdmi 2.0 δεν υπαρχει κανενα θεμα. Να σημειωσω πως το HMDI 2.1 ειναι 20m ενω το HDMI 2 νομιζω 5m.
steliosnats Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 53 λεπτά πριν, rkb είπε Θεοδουλίδης την εχει τόσο, στη Θεσσαλονίκη και μερικά ακόμα μαγαζιά. Τ7b εχει Android? Ναι..tcl ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα