Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σαν μία γρήγορη αποψη γιατι θα πάρω 2 smart tv 55 για δωμάτιο για ps5, και 75 για σαλόνι παλι και για ps 5 ,ποια μοντέλα προτείνεται ;

Για την 55αρα ημουν σε αυτήν, τώρα που θα πέσει στο skroutz με black friday: 
TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C805 HDR (2023)
Και για 75 σκεφτόμουν αυτή:
TCL Smart Τηλεόραση 75" 4K UHD QLED 75C61B HDR (2024)
η αυτη αλλα πέφτει ποιο ακριβά, TCL Smart Τηλεόραση 75" 4K UHD QLED 75C805 HDR (2023)

Δε  ξερω αν πρέπει να ανησυχώ που ειναι του 23 και ποιο ακριβές, παντως ενα αλλο που με ενδιαφέρει ειναι να μην ειναι χαλια η γωνίες θέασης , οπως επίσης να εχει καλο screen share, και smart ,να μην σερνετε.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, baspax1 said:

Παιδιά σαν μία γρήγορη αποψη γιατι θα πάρω 2 smart tv 55 για δωμάτιο για ps5, και 75 για σαλόνι παλι και για ps 5 ,ποια μοντέλα προτείνεται ;

Για την 55αρα ημουν σε αυτήν, τώρα που θα πέσει στο skroutz με black friday: 
TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C805 HDR (2023)
Και για 75 σκεφτόμουν αυτή:
TCL Smart Τηλεόραση 75" 4K UHD QLED 75C61B HDR (2024)
η αυτη αλλα πέφτει ποιο ακριβά, TCL Smart Τηλεόραση 75" 4K UHD QLED 75C805 HDR (2023)

Δε  ξερω αν πρέπει να ανησυχώ που ειναι του 23 και ποιο ακριβές, παντως ενα αλλο που με ενδιαφέρει ειναι να μην ειναι χαλια η γωνίες θέασης , οπως επίσης να εχει καλο screen share, και smart ,να μην σερνετε.

Η 75C61B είναι η C655, συγκριτικό και των τριών: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ee762ddf65

Οι δύο C805 είναι mini Led με local dimming στα 144hz kai 3GB RAM ενω η 655 direct led χωρίς local kai 2GB RAM(άλλα έχει ενσωματωμένη ήχo ONKYO). Απο γωνίες θέασης δεν είναι άσχημα αλλά σε ενα Κωτσόβ μπορείς να τις δείς απο κοντά. Το Ανδροιδ που έχουν είναι στοκ σαν Nexus/Pixel κινητό και πάει μια χαρά και σε σμάρτ και σε share και σε όλα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Επειδη θα με καψουν οι κωτσοβολοι....

Η tcl 55c655 με την 55t7b δεν ειναι η ιδια τηλεοραση???οπου εχω ψαξει εξω βλεπω οτι ειναι η ιδια ακριβως...πως γινεται η μια να χει 600 και η αλλη 400??? Στο ιδιο σαιτ?χανω κατι???

Δημοσ.
11 hours ago, steliosnats said:

Καλησπερα. Επειδη θα με καψουν οι κωτσοβολοι....

Η tcl 55c655 με την 55t7b δεν ειναι η ιδια τηλεοραση???οπου εχω ψαξει εξω βλεπω οτι ειναι η ιδια ακριβως...πως γινεται η μια να χει 600 και η αλλη 400??? Στο ιδιο σαιτ?χανω κατι???

Δεν χάνεις κάτι. Μπήκα στο Τούρκικο σιτε που τις έχει και τις 2 με φωτό,

https://www.tcl.com/tr/en/tvs/c655

https://www.tcl.com/tr/en/tvs/t7b

Όπως κατάλαβες είναι ίδιες σε όλα οπότε εύλογη η απορία σου γιατί υπάρχουν αυτοι οι 2 κωδικοί στην ίδια χώρα ή περιοχή και γιατί στον Κωτσό η μία έχει 549 και η άλλη 399? Για τον κωδικό φαντάζομαι γεωγραφικό προσδιορισμό πχ μια για Ευρώπη με τα υψηλά στάνταρ κλπ και η άλλη για Ανατολική Ευρώπη που είναι χαλαρή οπότε τα υλικά μπορεί να μην έχουν όλα CE mark. Για την τιμή όπως κατάλαβες, διαφορετικά υλικά, διαφορετική τιμή κτήσης οπότε και διαφορετικά περιθώρια κέρδους. Εδώ μπορεί να παίζει και η κατάσταση του στόκ στις αποθήκές δλδ πόσες έχει απο κάθε κωδικό και πόσο θέλει να τις "ξεφορτωθεί" μιας και ξέρει πότε θα έρθουν οι νέοι κωδικοί 2025.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, -dL- είπε

Δεν χάνεις κάτι. Μπήκα στο Τούρκικο σιτε που τις έχει και τις 2 με φωτό,

https://www.tcl.com/tr/en/tvs/c655

https://www.tcl.com/tr/en/tvs/t7b

Όπως κατάλαβες είναι ίδιες σε όλα οπότε εύλογη η απορία σου γιατί υπάρχουν αυτοι οι 2 κωδικοί στην ίδια χώρα ή περιοχή και γιατί στον Κωτσό η μία έχει 549 και η άλλη 399? Για τον κωδικό φαντάζομαι γεωγραφικό προσδιορισμό πχ μια για Ευρώπη με τα υψηλά στάνταρ κλπ και η άλλη για Ανατολική Ευρώπη που είναι χαλαρή οπότε τα υλικά μπορεί να μην έχουν όλα CE mark. Για την τιμή όπως κατάλαβες, διαφορετικά υλικά, διαφορετική τιμή κτήσης οπότε και διαφορετικά περιθώρια κέρδους. Εδώ μπορεί να παίζει και η κατάσταση του στόκ στις αποθήκές δλδ πόσες έχει απο κάθε κωδικό και πόσο θέλει να τις "ξεφορτωθεί" μιας και ξέρει πότε θα έρθουν οι νέοι κωδικοί 2025.

Ωραια. Ευχαριστω πολυ! Ποια παιρνουμε τοτε?? Βρίσκω και τις 2 στα 400!!!!!σε αλλα σαιτ😂😂😂😂😂😂😂

Επεξ/σία από steliosnats
Δημοσ.

Εχω οπλισει κ περιμενω για καμια προσφορα.Αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω χασει την μπαλα με τις ονομασιες μιας κ ευρωπαικα εχουν αλλους κωδικους.

Ερωτηση σοβαρη(ψαχνομαι για 65αρα).Ειχα καταληξει σ αυτη C765 η οποια υποτιθεται οτι ειναι το νεο μοντελος της γνωστης 805.Ειναι ομως καλυτερη της ή της C855??? Θελω οσο το δυνατον καλυτερη αντιθεση,πολλες ζωνες που απ οτι καταλαβα ειναι κ το must στις mini led.Οποιαδηποτε αλλη προσταση ειναι ευπροσδεκτη

Δημοσ.
3 hours ago, alimentas said:

Εχω οπλισει κ περιμενω για καμια προσφορα.Αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω χασει την μπαλα με τις ονομασιες μιας κ ευρωπαικα εχουν αλλους κωδικους.

Ερωτηση σοβαρη(ψαχνομαι για 65αρα).Ειχα καταληξει σ αυτη C765 η οποια υποτιθεται οτι ειναι το νεο μοντελος της γνωστης 805.Ειναι ομως καλυτερη της ή της C855??? Θελω οσο το δυνατον καλυτερη αντιθεση,πολλες ζωνες που απ οτι καταλαβα ειναι κ το must στις mini led.Οποιαδηποτε αλλη προσταση ειναι ευπροσδεκτη

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/93532d4e35

Απο αυτά που βλέπω η 765 είναι η εξέλιξη της 805 και σωστά είπες η 855 είναι ανώτερη αλλά μόνο σε max φωτεινότητα με 3300 εναντι 2400 της 765. Κατα τα άλλα είναι πολύ κοντά για να έχει σημασία οπότε η τιμή θα σε οδηγήσει στην επιλογή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, -dL- είπε

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/93532d4e35

Απο αυτά που βλέπω η 765 είναι η εξέλιξη της 805 και σωστά είπες η 855 είναι ανώτερη αλλά μόνο σε max φωτεινότητα με 3300 εναντι 2400 της 765. Κατα τα άλλα είναι πολύ κοντά για να έχει σημασία οπότε η τιμή θα σε οδηγήσει στην επιλογή.

Η 765 σωστά είναι η εξέλιξη της 805 αλλά καμία σχέση με 855.

Το local dimming της 855 είναι επίπεδα μπροστά από της 765.

• Like 1
Δημοσ.

Από 75C745 για ποια θα άξιζε αλλαγή (με ενδεχόμενο να δωθεί σε συγγενικό πρόσωπο η πρώτη, όχι ότι θα άλλαζα σε ένα χρόνο τηλεόραση);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, phanispal said:

Από 75C745 για ποια θα άξιζε αλλαγή (με ενδεχόμενο να δωθεί σε συγγενικό πρόσωπο η πρώτη, όχι ότι θα άλλαζα σε ένα χρόνο τηλεόραση);

C805-c855-c955 είναι στα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο πάνω. Τώρα εαν αυτά που προσφέρουν αξίζουν την αναβάθμιση είναι θέμα cost to benefit, πχ απο την 745 στην 855 υπάρχει μια επιβάρυνση 800€ (απο 1600-->2400) αλλά σου δίνει απο 1000nit--> 3500nit max brightness και απο 220 dimming zones --> 2160 μιας και η 855 είναι mini led.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e2ce2de906

TCL-C85-Mini-LED-Serie-13.jpg.48af4b1ab3205aec4804604c11f3f45a.jpg

Επεξ/σία από -dL-
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδες...... εχετε δοκιμασει αν παιζει καλα και σωστα ο ηχος 2.2.2 σε dolby av receivers 5.1/6.1/7.1/atmos?

Επειδη οι γνωμες διίσταντε.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.
14 hours ago, Gogotsa said:

Ρε παιδες...... εχετε δοκιμασει αν παιζει καλα και σωστα ο ηχος 2.2.2 σε dolby av receivers 5.1/6.1/7.1/atmos?

2.2.2 εννοείς 2 sub 2 atmos? Εγώ έχω την C805 πάνω σε AVR (x3800h) αλλά σε 5.1 προς το παρόν. Νομίζω καλά παίζει αν και το έστησα το Σάββατο.

• Like 1
Δημοσ.

Nαι αυτο εννοω αν παιζει καλα σε 5.1. Αν δεν επαιζε νομιζω θα το ειχες καταλαβει.

Αν δε σου κανει κοπο δωσε ενα feedback μολις σιγουρευτεις φιλος.

Δημοσ.
7 minutes ago, Gogotsa said:

Nαι αυτο εννοω αν παιζει καλα σε 5.1. Αν δεν επαιζε νομιζω θα το ειχες καταλαβει.

Αν δε σου κανει κοπο δωσε ενα feedback μολις σιγουρευτεις φιλος.

Πολυκάναλα παίζει σίγουρα αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος για τα volumes. Θα κάνω μερικές δοκιμές το βράδυ και θα σου πω. Δεν έχω δοκιμάσει με άλλο source μέχρι τώρα μόνο την TV, θα βάλω και κάτι άλλο να δω διαφορές. Το κεντρικό και τα front παίζουν σίγουρα καλά τα πλαινά και το sub είναι που με έχουν προβληματίσει λίγο τα περίμενα πιο δυνατά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...