Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, -dL- είπε

Απο αυτά που έβαλες έχεις επιλογές να συνδεθείς και με bluetooth tethering, δοκίμασε το να δείς αμα δουλεύει είναι καλή λύση. Τα υπόλοιπα θέλουν καλώδιο type-c σε usb-A αρσενικό όπου συνδέεις το κινητό και μετά πατάς την επιλογή USB. Με ethernet δεν ξέρω πως θα το έκανες και με τι καλώδιο. Απο οτι διάβασα η επιλογή συμβατότητας στο motorola ενεργοποιεί την μπάντα 2,4 και κλειστό είναι μόνο σε 5ghz οπότε θέλει ανοιχτό.

Τωρα διαβαζω οτι μπορει να φταινε και οι ρυθμισεις της vodafone . Παταω μεσα στο καθενα  και εχει καποιες επιλογες. Ολοι οι αλλοι που συνδεθηκα ειχαν cosmote. Κατι γινεται με την κωλο vodafone. Εχω cu

Screenshot_20241020-161933.png

6 λεπτά πριν, lele322 είπε

Τωρα διαβαζω οτι μπορει να φταινε και οι ρυθμισεις της vodafone . Παταω μεσα στο καθενα  και εχει καποιες επιλογες. Ολοι οι αλλοι που συνδεθηκα ειχαν cosmote. Κατι γινεται με την κωλο vodafone. Εχω cu

Μολις συνδεθηκα με το κινητο μου σε μια samsung tv αμεσως. Αλλαξα καποιες ρυθμισεις στο apn . Θα παω στο αλλο σπιτι που εχω την tcl να ξαναδοκιμασω. Εαν δεν συνθεθω θα την σπασω. Θα παρω και το καλωδιο μαζι μ 

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 minutes ago, lele322 said:

Μολις συνδεθηκα με το κινητο μου σε μια samsung tv αμεσως. Αλλαξα καποιες ρυθμισεις στο apn . Θα παω στο αλλο σπιτι που εχω την tcl να ξαναδοκιμασω. Εαν δεν συνθεθω θα την σπασω. Θα παρω και το καλωδιο μαζι μ 

Και εγω CU 'εχω, δεν μου έκανε κάποιο πρόβλημα. Ναι, δοκίμασε αλλα οχι smash Hulk...

Δημοσ.

Σε p635 αντιμετοπιζω θεμα με τον ήχο στο HbbTV.  Σε οποιο καναλι και να δοκιμασω δεν έχει ήχο, μόνο εικονα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Μα καλα εχεις motorola και δε ξερεις οτι εχουν προβλημα και δε κανουν hotspot? 

Εε απο που να το ξερω. Σε κινητο αλλουνου εχω δωσει ίντερνετ,μια χαρα. Σε τηλεοραση δεν ετυχε ποτέ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lele322 είπε

Ψάχνονται βρήκα το παρακάτω:

Έχεις αλλάξει το hotspot APN σε internet?

Από μόνο του είναι internet.vodafone.gr, αυτό δεν θα δουλέψει

Ελπίζω να κάνεις δουλειά με αυτό, σε αντίστοιχη περίπτωση έτσι λύθηκε. 

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Ψάχνονται βρήκα το παρακάτω:

Έχεις αλλάξει το hotspot APN σε internet?

Από μόνο του είναι internet.vodafone.gr, αυτό δεν θα δουλέψει

Ελπίζω να κάνεις δουλειά με αυτό, σε αντίστοιχη περίπτωση έτσι λύθηκε. 

Οχι το εχω αφησει ετσι οπως στο σκρινσοτ

Οποτε οπου γραφει internet vodafone.gr , να το αλλαξω σε σκετο internet?Και στο  VF internet & στο VF tethering? 

Screenshot_20241020-194833.png

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lele322 είπε

Οχι το εχω αφησει ετσι οπως στο σκρινσοτ

Οποτε οπου γραφει internet vodafone.gr , να το αλλαξω σε σκετο internet?Και στο  VF internet & στο VF tethering? 

Screenshot_20241020-194833.png

Δοκίμασε πρώτα στο vf internet μετά στο tethering και μετά και στα δύο και μας λες τα αποτελέσματα. Το διάβασα αν θυμάμαι καλά στο myphone που το έγραψε κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Μα καλα εχεις motorola και δε ξερεις οτι εχουν προβλημα και δε κανουν hotspot? 

Εγώ έχω το Motorola Edge 40  και δίνει μια χαρά hotspot χωρίς κανένα πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα συνδεθηκα. Ηταν θεμα ρυθμισεων apn της vodafone. Ηθελε αυτες τις ρυθμισεις.

Μου εβγαλε την ψυχη,αλλα τα καταφερα 😀.

Ευχαριστω πολυ σε οσους βοηθησαν. 

Screenshot_20241020-160635.png.0905d750b581019f50fbff15a6492950.png 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sennaferrari είπε

Παιδια, ποια η διαφορα της σειρας p655 (2024) με την v6b (2024)?

Μαλλον ειναι ακριβως η ιδια.Εχω την v6b

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει λύση για το hbbtv? Όταν μπαίνω στο hbbtv και επιλέγω κάτι για να δω τότε βγάζει ένα μικρό παράθυρο πάνω δεξιά... Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, pavloa είπε

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει λύση για το hbbtv? Όταν μπαίνω στο hbbtv και επιλέγω κάτι για να δω τότε βγάζει ένα μικρό παράθυρο πάνω δεξιά... Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με την C805! Οποίος μπορεί να βοηθήσει ας πει πως το διόρθωσε. 

Μέχρι στιγμής έχω πειράξει ότι ρύθμιση υπήρχε και έκανα και factory reset, αλλα τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...