-dL- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Elliot_ThreeGoods said: Καλησπέρα σε όλους.Είμαι ένα βήμα πριν απο την αγορά 65άρας.Έχω lockάρει την 65C805.Νομίζω σε λίγες μέρες θα υπάρχει και στην αγορά η C765.Να περιμένω λίγο λέτε μέχρι να κυκλοφορήσει το μοντέλο αυτό μήπως πάρω αυτό ή δεν αξίζει η αναμονή λέτε? Άμα δεν βιάζεσαι γιατί να μην περιμένεις να πάρεις την φετινή (στα ίδια χρήματα θα είναι περίπου)? Και έχει διπλάσια φωτεινότητα, και είναι 120hz native και έχει ONKYO ηχόμπαρα ενσωματωμένη. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/00572cb36b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου η C805 75'' ιντσες τι vesa βαση θελει για τοιχο.τι διασταση vesa θελει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elliot_ThreeGoods Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, -dL- είπε Άμα δεν βιάζεσαι γιατί να μην περιμένεις να πάρεις την φετινή (στα ίδια χρήματα θα είναι περίπου)? Και έχει διπλάσια φωτεινότητα, και είναι 120hz native και έχει ONKYO ηχόμπαρα ενσωματωμένη. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/00572cb36b Λογικά θα είναι στα ίδια χρήματα που είχε όταν βγήκε η C805.Οπότε λογικά η C805 θα πουλιέται φθηνότερα σωστά?Γύρω στα 80-100€ να υποθέσω?Το ότι είναι λιγότερο φωτεινή δε με απασχολεί να πω την αλήθεια.Αλλά απο την άλλη το σκέφτομαι και για την νέα. 1 λεπτό πριν, Elliot_ThreeGoods είπε Λογικά θα είναι στα ίδια χρήματα που είχε όταν βγήκε η C805.Οπότε λογικά η C805 θα πουλιέται φθηνότερα σωστά?Γύρω στα 80-100€ να υποθέσω?Το ότι είναι λιγότερο φωτεινή δε με απασχολεί να πω την αλήθεια.Αλλά απο την άλλη το σκέφτομαι και για την νέα. Τώρα την βρίσκω γύρω στα 780€ 65'.Νομίζω είναι πολύ καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, ktikti said: η C805 75'' ιντσες τι vesa βαση θελει για τοιχο.τι διασταση vesa θελει??? 400x400 https://www.displayspecifications.com/en/model/b5f7355c 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karimpou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2024 στις 10:52 ΜΜ, BlackIce είπε TCL C745 Το ίδιο πρόβλημα είχα με την Hbbtv Ήρθε το service και μου πέρασε την 145 μια και λόγου εγγυήσεις δεν ήθελα το κάνω μονός μου . αλλά υπάρχει θέμα με το open οπότε πιστεύω στης επόμενες να το φτιάξουν και αυτό Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από karimpou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackIce Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, karimpou είπε Καλημέρα φίλε μου. Ναι ,αυτό έκανα, τώρα δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karimpou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, BlackIce είπε Καλημέρα φίλε μου. Ναι ,αυτό έκανα, τώρα δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ καλημέρα . Αυτό που έκανα εγώ μέσο του τεχνικού είναι να τους ενημερώσουν ότι υπάρχει θέμα με το open δεν παίζει η υβριδική ώστε να το φτιάξουν σε επόμενη αναβάθμιση μια και στην C745 υπάρχει πρόβλημα εκεί. πιστεύω το ίδιο και εσύ με την C805 . για μπες μέσα στο open και πατά να δεις οτιδήποτε και δες αν παίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μετά την αναβάθμιση που άλλαξε και το μενού δεν παίζει και στην 50p635 η υβριδική του όπεν. Δεν την έβλεπα ούτως η άλλως αλλά καλό είναι να το φτιάξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackIce Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, karimpou είπε καλημέρα . Αυτό που έκανα εγώ μέσο του τεχνικού είναι να τους ενημερώσουν ότι υπάρχει θέμα με το open δεν παίζει η υβριδική ώστε να το φτιάξουν σε επόμενη αναβάθμιση μια και στην C745 υπάρχει πρόβλημα εκεί. πιστεύω το ίδιο και εσύ με την C805 . για μπες μέσα στο open και πατά να δεις οτιδήποτε και δες αν παίζει Καλημέρα. Ναι ,δεν παίζει ούτε σε μένα. Το ανέφερα στον τεχνικό που ήρθε, και μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με το Open. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από BlackIce 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Batman® Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, BlackIce είπε Καλημέρα. Ναι ,δεν παίζει ούτε σε μένα. Το ανέφερα στον τεχνικό που ήρθε, και μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με το Open. Βρε παιδιά ποιο είναι το open που δεν δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karimpou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Στις 7/9/2024 στις 1:10 ΜΜ, Batman® είπε Βρε παιδιά ποιο είναι το open που δεν δουλεύει; καλημέρα και καλή εβδομάδα. https://www.tvopen.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ειναι τραγικο να σου κανουν αναβαθμιση με το ετσι θελω ακομα κι αν εχεις κλεισει τις αυτοματες ενημερωσεις Στο ρουτερ πως μπορουμε να το μπλοκαρουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, adi32 είπε Ειναι τραγικο να σου κανουν αναβαθμιση με το ετσι θελω ακομα κι αν εχεις κλεισει τις αυτοματες ενημερωσεις Στο ρουτερ πως μπορουμε να το μπλοκαρουμε ? Δεν μπορείς στο ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη και σας ανάμεσα σε TCL 55P61B (349euro) και TCL 55P735 (399euro) είναι κάποια από τις 2 vfm μόνο για ψηφιακά κανάλια ή να κοιτάξω σε άλλες επιλογές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, skoulas said: Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη και σας ανάμεσα σε TCL 55P61B (349euro) και TCL 55P735 (399euro) είναι κάποια από τις 2 vfm μόνο για ψηφιακά κανάλια ή να κοιτάξω σε άλλες επιλογές; https://www.displayspecifications.com/en/comparison/c8cf2b75cb Η 735 είναι του 2022, η άλλη είναι η 655 φετινό μοντέλο. Η 655 είναι λίγο ποιό φωτεινή και έχει HDR10+. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα