Batman® Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Κανε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αν δεν στρώσει είναι bug της τηλεόρασης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackIce Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Batman® είπε Κανε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αν δεν στρώσει είναι bug της τηλεόρασης Ευχαριστώ φίλε. Θα το δοκιμάσω,κι αν δεν στρώσει τηλέφωνο στο service. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από BlackIce 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Batman® Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 27/8/2024 στις 12:04 ΜΜ, BlackIce είπε Καλημέρα φίλε Ακριβώς αυτό έχω κάνει, μόνο έτσι είναι κάπως στα γούστα μου. Σε πειράζει να μου πεις τι ρυθμίσεις ακριβώς έχεις βάλει; Ευχαριστώ πολύ Φίλε βαλε λειτουργία εικόνας δυναμική. Φωτεινότητα 66. Κορεσμός χρώματος 60.αντιθεση 60. Επίπεδο μαύρου 70. Δυναμική αντίθεση υψηλό. Έκταση μαύρου υψηλό. Δυναμική φωτεινότητα φωτεινοτητα+. Τοπική αντίθεση υψηλό. Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας μεσαίο. Mpeg μεσαίο. Μείωση θορύβου μεσαίο. Ψηφιακή ευκρίνεια υψηλό. Ευκρίνεια 70.και δυναμική επιτάχυνση τσέκαρε το. Και τέλος για να κρατάει τις ρυθμίσεις εφαρμογή όλων των λειτουργιών σε όλες τις πηγές και θα λάμψει η τηλεόραση σου θα λες τόσο καλή είναι. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου βάλτες και πες μου αν σου αρέσει. Μετά από πολύ ψάξιμο αν θέλετε η τηλεόραση σας να είναι εξαιρετική και με ωραία χρώματα κάντε τα παρακάτω βήματα λειτουργία εικόνας δυναμική. Φωτεινότητα 66. Κορεσμός χρώματος 60.αντιθεση 60. Επίπεδο μαύρου 70. Δυναμική αντίθεση υψηλό. Έκταση μαύρου υψηλό. Δυναμική φωτεινότητα φωτεινοτητα+. Τοπική αντίθεση υψηλό. Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας μεσαίο. Mpeg μεσαίο. Μείωση θορύβου μεσαίο. Ψηφιακή ευκρίνεια υψηλό. Ευκρίνεια 70.και δυναμική επιτάχυνση τσέκαρε το. Και τέλος για να κρατάει τις ρυθμίσεις εφαρμογή όλων των λειτουργιών σε όλες τις πηγές και θα λάμψει η τηλεόραση σας θα λες τόσο καλή είναι. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου. Δοκιμάστε αν θέλετε και πείτε μου αν σας αρέσει. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackIce Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, Batman® είπε Φίλε βαλε λειτουργία εικόνας δυναμική. Φωτεινότητα 66. Κορεσμός χρώματος 60.αντιθεση 60. Επίπεδο μαύρου 70. Δυναμική αντίθεση υψηλό. Έκταση μαύρου υψηλό. Δυναμική φωτεινότητα φωτεινοτητα+. Τοπική αντίθεση υψηλό. Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας μεσαίο. Mpeg μεσαίο. Μείωση θορύβου μεσαίο. Ψηφιακή ευκρίνεια υψηλό. Ευκρίνεια 70.και δυναμική επιτάχυνση τσέκαρε το. Και τέλος για να κρατάει τις ρυθμίσεις εφαρμογή όλων των λειτουργιών σε όλες τις πηγές και θα λάμψει η τηλεόραση σου θα λες τόσο καλή είναι. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου βάλτες και πες μου αν σου αρέσει. Μετά από πολύ ψάξιμο αν θέλετε η τηλεόραση σας να είναι εξαιρετική και με ωραία χρώματα κάντε τα παρακάτω βήματα λειτουργία εικόνας δυναμική. Φωτεινότητα 66. Κορεσμός χρώματος 60.αντιθεση 60. Επίπεδο μαύρου 70. Δυναμική αντίθεση υψηλό. Έκταση μαύρου υψηλό. Δυναμική φωτεινότητα φωτεινοτητα+. Τοπική αντίθεση υψηλό. Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας μεσαίο. Mpeg μεσαίο. Μείωση θορύβου μεσαίο. Ψηφιακή ευκρίνεια υψηλό. Ευκρίνεια 70.και δυναμική επιτάχυνση τσέκαρε το. Και τέλος για να κρατάει τις ρυθμίσεις εφαρμογή όλων των λειτουργιών σε όλες τις πηγές και θα λάμψει η τηλεόραση σας θα λες τόσο καλή είναι. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου. Δοκιμάστε αν θέλετε και πείτε μου αν σας αρέσει. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα της περάσω αργότερα. Να είσαι καλά. Προς το παρόν μάλλον θα πρέπει να κάνω το factory reset που μου πρότεινες ( δεν μπορώ όλη μέρα βλέπει η κόρη Netflix) μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα με το hbbtv το οποίο με έχει τρελάνει. Έχω ψάξει όλο το ίντερνετ δεν είδα πουθενά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα... Ευχαριστώ και πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Εγω τρομαζω να βαλω αυτες τις ρυθμισεις που γραφεις.............. contrast 63, λολ !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου σε ευχαριστω μπατμαν, τα εφαρμοσα στην δικη μου, φαινεται υπεροχη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Με τέτοιες ρυθμίσεις φαντάζομαι η εικόνα θα είναι πιο εντυπωσιακή, αλλά με κορεσμένα χρώματα που απέχουν απ' την πραγματικότητα, συν ότι σε κάποιες περιπτώσεις η εικόνα θα χάνει πληροφορία. Απ' την άλλη, ό,τι αρέσει στον καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Batman® Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Με τέτοιες ρυθμίσεις φαντάζομαι η εικόνα θα είναι πιο εντυπωσιακή, αλλά με κορεσμένα χρώματα που απέχουν απ' την πραγματικότητα, συν ότι σε κάποιες περιπτώσεις η εικόνα θα χάνει πληροφορία. Απ' την άλλη, ό,τι αρέσει στον καθένα. Όντως φαίνονται φωτεινά και κορεσμένα όμως αυτός ει αι ο στόχος αφού είναι qled να αναδυκνειει τα υπέροχα χρώματα της 1 ώρα πριν, phanispal είπε Με τέτοιες ρυθμίσεις φαντάζομαι η εικόνα θα είναι πιο εντυπωσιακή, αλλά με κορεσμένα χρώματα που απέχουν απ' την πραγματικότητα, συν ότι σε κάποιες περιπτώσεις η εικόνα θα χάνει πληροφορία. Απ' την άλλη, ό,τι αρέσει στον καθένα. Την πληροφορία πως θα την χάσει σε μερικές εικόνες; 12 ώρες πριν, Gogotsa είπε Εγω τρομαζω να βαλω αυτες τις ρυθμισεις που γραφεις.............. contrast 63, λολ !!! Δοκίμασε το γιατί τρομάζεις; εκμεταλευσου την qled με υπέροχα χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xepo13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να πάρω μια 55αρα στα ~650. Βρήκα αυτή μετά απο ψάξιμο https://www.skroutz.gr/s/46280093/TCL-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QLED-55C805-HDR-2023.html Αξίζει? Έχετε μήπως να προτείνετε κάποια άλλη σε αυτά τα λεφτά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Batman® είπε Όντως φαίνονται φωτεινά και κορεσμένα όμως αυτός ει αι ο στόχος αφού είναι qled να αναδυκνειει τα υπέροχα χρώματα της Δε συμφωνώ αλλά τέλος πάντων. 4 ώρες πριν, Batman® είπε Την πληροφορία πως θα την χάσει σε μερικές εικόνες; Αν είναι off το gamma ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Batman® Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Δε συμφωνώ αλλά τέλος πάντων. Αν είναι off το gamma ας πούμε. Καμία σχέση το gamma δεν πειράζει φίλε μου δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε ολα 7 ώρες πριν, koproli8os είπε σε ευχαριστω μπατμαν, τα εφαρμοσα στην δικη μου, φαινεται υπεροχη! Να σε καλα φίλε να την χαίρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackIce Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, Batman® είπε Φίλε βαλε λειτουργία εικόνας δυναμική. Φωτεινότητα 66. Κορεσμός χρώματος 60.αντιθεση 60. Επίπεδο μαύρου 70. Δυναμική αντίθεση υψηλό. Έκταση μαύρου υψηλό. Δυναμική φωτεινότητα φωτεινοτητα+. Τοπική αντίθεση υψηλό. Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας μεσαίο. Mpeg μεσαίο. Μείωση θορύβου μεσαίο. Ψηφιακή ευκρίνεια υψηλό. Ευκρίνεια 70.και δυναμική επιτάχυνση τσέκαρε το. Και τέλος για να κρατάει τις ρυθμίσεις εφαρμογή όλων των λειτουργιών σε όλες τις πηγές και θα λάμψει η τηλεόραση σου θα λες τόσο καλή είναι. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου βάλτες και πες μου αν σου αρέσει. Μετά από πολύ ψάξιμο αν θέλετε η τηλεόραση σας να είναι εξαιρετική και με ωραία χρώματα κάντε τα παρακάτω βήματα λειτουργία εικόνας δυναμική. Φωτεινότητα 66. Κορεσμός χρώματος 60.αντιθεση 60. Επίπεδο μαύρου 70. Δυναμική αντίθεση υψηλό. Έκταση μαύρου υψηλό. Δυναμική φωτεινότητα φωτεινοτητα+. Τοπική αντίθεση υψηλό. Τοπική ρύθμιση φωτεινότητας μεσαίο. Mpeg μεσαίο. Μείωση θορύβου μεσαίο. Ψηφιακή ευκρίνεια υψηλό. Ευκρίνεια 70.και δυναμική επιτάχυνση τσέκαρε το. Και τέλος για να κρατάει τις ρυθμίσεις εφαρμογή όλων των λειτουργιών σε όλες τις πηγές και θα λάμψει η τηλεόραση σας θα λες τόσο καλή είναι. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι μετά από πολύ ψάξιμο δικό μου. Δοκιμάστε αν θέλετε και πείτε μου αν σας αρέσει. Κι εγώ τις πέρασα, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ίσως κάνω μικρό διορθώσεις Ευχαριστούμε πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackIce Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2024 στις 11:21 ΜΜ, Batman® είπε Κανε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αν δεν στρώσει είναι bug της τηλεόρασης Καλησπέρα. Λοιπόν είχες δίκιο φίλε. Ήρθε σήμερα ο τεχνικός από TCL , όταν το είδε δεν πίστευε στα μάτια του. Μου λέει δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μου έκανε factory reset, αλλά μου πέρασε το καινούργιο firmware, το οποίο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο OTA. Κατευθείαν έφτιαξε το πρόβλημα με το hbbtv Αυτός υπέθεσε ότι ίσως κάποια εφαρμογή το δημιούργησε,ίσως κάποιο conflict. Τέλος καλό λοιπόν. Ευχαριστώ φίλε batman για την συμβουλή σου ,αλλά αφού το σέρβις είχε τόσο γρήγορη ανταπόκριση προτίμησα να μην κάνω κάτι. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από BlackIce 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Batman® Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 33 λεπτά πριν, BlackIce είπε Καλησπέρα. Λοιπόν είχες δίκιο φίλε. Ήρθε σήμερα ο τεχνικός από TCL , όταν το είδε δεν πίστευε στα μάτια του. Μου λέει δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μου έκανε factory reset, αλλά μου πέρασε το καινούργιο firmware, το οποίο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο OTA. Κατευθείαν έφτιαξε το πρόβλημα με το hbbtv Αυτός υπέθεσε ότι ίσως κάποια εφαρμογή το δημιούργησε,ίσως κάποιο conflict. Τέλος καλό λοιπόν. Ευχαριστώ φίλε batman για την συμβουλή σου ,αλλά αφού το σέρβις είχε τόσο γρήγορη ανταπόκριση προτίμησα να μην κάνω κάτι. Να σε καλα φίλε χαίρομαι που βοήθησα έστω και λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elliot_ThreeGoods Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους.Είμαι ένα βήμα πριν απο την αγορά 65άρας.Έχω lockάρει την 65C805.Νομίζω σε λίγες μέρες θα υπάρχει και στην αγορά η C765.Να περιμένω λίγο λέτε μέχρι να κυκλοφορήσει το μοντέλο αυτό μήπως πάρω αυτό ή δεν αξίζει η αναμονή λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα