halvas69 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Κάτι τρέχει απο μεριάς σου. Σου έβγαλα και φώτο να το δεις, εγώ το ακούω επίσης. ΥΓ ναι βλέπω star trek
Gogotsa Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τι ειναι αυτο που μου δειχνεις? TV? Στον ενισχυτη σου γυρναει σε dts οταν βαζεις τη tv σε passthrough? Ειναι η τριτη φορα που σε ρωταω βρε φιλος και δεν απαντας Επεξ/σία 16 Αυγούστου από Gogotsa
halvas69 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Δεν κατάλαβα να με ρωτάς κάτι τέτοιο και δη 3 φορές. Μην εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο, έχω όλη την καλή διάθεση. Πάμε παρακάτω, ιδού και φώτο από τον ενισχυτή.
Gogotsa Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Δε μπορω να βγαλω ακρη με σενα φιλε....... Παιδια υπαρχει καποιος να μου πει, αν του γυριζει αυτοματα ο ενισχυτης οταν βαζεις τη tv στο passthrough?
Helmag Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 10/3/2024 στις 10:24 ΠΜ, nickol-us είπε Καλησπέρα έχω την TCL 55c805 εδώ και 4 μήνες είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τη χρήση της όλο αυτόν τον καιρό αλλά εδώ και ένα μήνα το hbbtv ενώ έπαιζε κανονικά τώρα μου δείχνει στα περισσότερα κανάλια μια μικρή οθόνη στην άκρη της τηλεόρασης και στο υπόλοιπο είναι μαυρη η οθόνη έχω προσπαθήσει αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι;
koproli8os Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου χαιρετω, εχω την TCL 645 43'', την πηρα για το ps5 και γενικα ειμαι ευχαριστημενος, ειχα κανει και καποιες ρυθμισεις που ειχατε προτεινει εδω για τα χρωματα και ολα καλα. Το αστειο ειναι πως οταν ανοιγω το πλαυστασιο πρεπει χειροκινητα με την πηγη να το βαλω στην θυρα hdmi για να παιξω και χειροκινητα για να γυρισω τιβι οταν το κλεισω, δεν πειραζει ειχα σκεφτει θα το συνηθισω.Συνδεω εχθες το ps4 που ειχα στην κρεββατοκαμαρα στην ΤΣΛ για να τσεκαρω κατι και διαπιστωνω πως και κλειστη που ειναι η τιβι την ανοιγει και παει μονη της στη θυρα hdmi για να εχω εικονα, πραγματα αδιανοητα για το ps5, τι να πω, κριμα που δεν μεριμνησαν οι σχεδιαστες.... και για να σας προλαβω, για εκεινη την επιλογη που εχει το μενου να αλλαζει οταν ενεργοποιειται το ps5 την ειχα ενεργη αλλα την εβγαλα οφ επειδη δεν βολευε γενικα, παρολα αυτα το πσ4 δουλεψε οπως ακριβως επρεπε κι ας ηταν στο οφ.
BlackIce Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Πήρα κι εγώ πριν μερικές ημέρες μια TCL τηλεόραση, την 55C805. Για το θέμα εικόνας ακόμα ψαχνομαι, Οι περισσότερες ρυθμίσεις έχουν σαν βάση το cinema mode, το οποίο δεν με αφήνει ικανοποιημένο. Τέλος πάντων. Άλλο θέλω να ρωτήσω όμως . Το πρόβλημα μου είναι το EPG. Βλέπω ένα κανάλι και πατώντας το EPG μου εμφανίζει το πρόγραμμα. Πατώντας τα βελάκια πάνω κάτω να δω τι έχουν τα άλλα κανάλια αν μείνω κάπου πάνω από 3 δευτερόλεπτα μου αλλάζει κανάλι !!! Τελείως σπαστικό!!! Εγώ δεν θέλω να αλλάζει κανάλι. Είναι κάτι που κάνω λάθος; Σας παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Αυγούστου από BlackIce
tpapage Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Και εμένα στην 50c645 στο πρόγραμμα αλλάζει κανάλι. Ναι είναι σπαστικό.
BlackIce Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 17 ώρες πριν, tpapage είπε Και εμένα στην 50c645 στο πρόγραμμα αλλάζει κανάλι. Ναι είναι σπαστικό. Απαράδεκτο, ελπίζω σε κάποιο update να το διορθώσουν.
Batman® Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 25/8/2024 στις 11:01 ΠΜ, BlackIce είπε Καλημέρα σε όλους. Πήρα κι εγώ πριν μερικές ημέρες μια TCL τηλεόραση, την 55C805. Για το θέμα εικόνας ακόμα ψαχνομαι, Οι περισσότερες ρυθμίσεις έχουν σαν βάση το cinema mode, το οποίο δεν με αφήνει ικανοποιημένο. Τέλος πάντων. Άλλο θέλω να ρωτήσω όμως . Το πρόβλημα μου είναι το EPG. Βλέπω ένα κανάλι και πατώντας το EPG μου εμφανίζει το πρόγραμμα. Πατώντας τα βελάκια πάνω κάτω να δω τι έχουν τα άλλα κανάλια αν μείνω κάπου πάνω από 3 δευτερόλεπτα μου αλλάζει κανάλι !!! Τελείως σπαστικό!!! Εγώ δεν θέλω να αλλάζει κανάλι. Είναι κάτι που κάνω λάθος; Σας παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ Φίλε για θέμα εικόνας ασε τι λένε σε sinema Mode και μαλακιες μετά από πολύ ψάξιμο έφτασα να έχω καλή εικόνα καλή φωτεινότητα και ωραία χρώματα ξεκινά από να βάλεις σε δυναμική εικόνα την τηλεοραση 1
ahill2 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλησπέρα στην παρέα , είμαι στην φάση αγοράς νέας τηλεόρασης στις 65' και έχω μπερδευτεί λίγο με τα μοντέλα και τις διάφορες τους αν υπάρχουν και θα ήθελα τα φώτα σας. τα μοντέλα είναι τα εξής: TCL 65C655 TCL 65T7B TCL 65C61B (Μάλλον παραεισαγωγη?) Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο από τα 3 ή ποιες οι διάφορες τους. Ευχαριστώ.
-dL- Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 hours ago, ahill2 said: Καλησπέρα στην παρέα , είμαι στην φάση αγοράς νέας τηλεόρασης στις 65' και έχω μπερδευτεί λίγο με τα μοντέλα και τις διάφορες τους αν υπάρχουν και θα ήθελα τα φώτα σας. τα μοντέλα είναι τα εξής: TCL 65C655 TCL 65T7B TCL 65C61B (Μάλλον παραεισαγωγη?) Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο από τα 3 ή ποιες οι διάφορες τους. Ευχαριστώ. Και οι 3 που έβαλες είναι η ίδια τηλεόραση η 65C655 απο άλλες αγορές (παραεισαγωγή απο Πολωνία κλπ) με άλλο όνομα. https://www.displayspecifications.com/en/model/b5ae3b1a 1
ahill2 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Είχα μια υποψία αλλά στο site της TCL η C655 με την t7b εχουν μια διαφορα (τουλαχιστον) και αυτη ειναι στον ηχο 2.1 η C655 , 2.0 η T7B ,κατα τα αλλα δεν ξερω τι παιζει εκτος απο την διαφορα τιμης που της βρισκω.
BlackIce Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Batman® είπε Φίλε για θέμα εικόνας ασε τι λένε σε sinema Mode και μαλακιες μετά από πολύ ψάξιμο έφτασα να έχω καλή εικόνα καλή φωτεινότητα και ωραία χρώματα ξεκινά από να βάλεις σε δυναμική εικόνα την τηλεοραση Καλημέρα φίλε Ακριβώς αυτό έχω κάνει, μόνο έτσι είναι κάπως στα γούστα μου. Σε πειράζει να μου πεις τι ρυθμίσεις ακριβώς έχεις βάλει; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 27 Αυγούστου από BlackIce
BlackIce Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια γιατί είμαι έτοιμος να στείλω πίσω την τηλεόραση (55 C805) Λοιπόν, στο hybrid του Σκάι έβαλα να δω το ποδόσφαιρο και η εικόνα που μου δείχνει είναι ένα μικρό παραθυράκι στην πάνω δεξιά γωνία. Δεν βρίσκω καμία ρύθμιση να μεγαλώσει η εικόνα. Το ίδιο δείχνει και σε άλλο περιεχόμενο του υβριδικού προγράμματος ,όπως επίσης και σε όλα τα hybrid κανάλια ,( mega,alpha, star) εκτός του Ερτφλιξ που δείχνει σωστά. Πατώντας μόνο το μπλε κουμπί μεγαλώνει για ένα δευτερόλεπτο και μετά με πετάει έξω στο κανονικό κανάλι. Δεν βγάζω άκρη,σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από BlackIce
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα