halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 18 ώρες πριν, Gogotsa είπε To stremio το εχετε περασει? Σας παιζει καλα? Ωωω ναι! Ήταν αποκάλυψη σε σχέση με το Kodi.
-dL- Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 11 hours ago, Batman® said: Το λεπτομερειες ακριβείας δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω σε σένα σε αφήνει; Δεν έχω Dolby vision και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Μικρή σημασία έχει πάντως, δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο. Άμα είναι μάπα σε ποιότητα αυτό που βλέπεις το ψιλοφτιάχνει στα χαρτιά. Σε μένα το φτιάχνει και χωρίς επιλογή μια χαρά.
Batman® Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, -dL- είπε Δεν έχω Dolby vision και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Μικρή σημασία έχει πάντως, δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο. Άμα είναι μάπα σε ποιότητα αυτό που βλέπεις το ψιλοφτιάχνει στα χαρτιά. Σε μένα το φτιάχνει και χωρίς επιλογή μια χαρά. Το ίδιο μοντέλο δεν έχουμε;
halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Batman® είπε Το λεπτομερειες ακριβείας δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω σε σένα σε αφήνει; Κατά την γνώμη μου μην το πειράξεις, αλλά αν θες να το δοκιμάσεις θα να το ενεργοποιήσεις την ώρα που παίζει αρχείο Dolby Vision. Μην στηρίζεσαι πολύ στις περιγραφές του Youtube γιατί παίζουν πολλά αρχεία που άλλα λένε στον τίτλο και άλλα έχουν ανεβάσει. Το έπαθα δοκιμάζοντας το 5.1 ουκ ολίγες φορές και με διάφορα demos για HDR κλπ κλπ.
Batman® Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, halvas69 είπε Κατά την γνώμη μου μην το πειράξεις, αλλά αν θες να το δοκιμάσεις θα να το ενεργοποιήσεις την ώρα που παίζει αρχείο Dolby Vision. Μην στηρίζεσαι πολύ στις περιγραφές του Youtube γιατί παίζουν πολλά αρχεία που άλλα λένε στον τίτλο και άλλα έχουν ανεβάσει. Το έπαθα δοκιμάζοντας το 5.1 ουκ ολίγες φορές και με διάφορα demos για HDR κλπ κλπ. Πολύ σωστά τα λες σε εσένα ενεργοποιείται;
johnal_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Kαλησπερα παιδια! Σκεφτομαι να αγορασω την 55C745 κυριως για τις gaming λειτουργιες που εχει.. Ειναι καποιος που την εχει δοκιμασει στον τομεα αυτο να μ πει την γνωμη του? Επεξ/σία 7 Αυγούστου από johnal_21
halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Batman® είπε Πολύ σωστά τα λες σε εσένα ενεργοποιείται; Τώρα πλέον όχι, γιατί θέλει να έχεις ενεργοποιημένα το Cinema mode και τον αισθητήτα του φωτός που τα έχω απενεργοποιήσει. Το είχα βάλει στην αρχή τις πρώτες ημέρες που πήρα την TV αλλά δεν μου άρεσε το όλο setup της εικόνας. Too dark for my eyes, πολύ μουντή εικόνα αδερφάκι μου. Σαν επίδραση το φίλτρο απλά άλλαζε απειροελάχιστα την φωτεινότητα σε διάφορες περιοχές της εικόνας. Σε έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό σου μάλλον γιατί το βλέπεις κριζαρισμένο και δεν σε αφήνει να το πατήσεις. Μην ασχολείσαι δεν αξίζει τον κόπο.
Batman® Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 14 ώρες πριν, halvas69 είπε Τώρα πλέον όχι, γιατί θέλει να έχεις ενεργοποιημένα το Cinema mode και τον αισθητήτα του φωτός που τα έχω απενεργοποιήσει. Το είχα βάλει στην αρχή τις πρώτες ημέρες που πήρα την TV αλλά δεν μου άρεσε το όλο setup της εικόνας. Too dark for my eyes, πολύ μουντή εικόνα αδερφάκι μου. Σαν επίδραση το φίλτρο απλά άλλαζε απειροελάχιστα την φωτεινότητα σε διάφορες περιοχές της εικόνας. Σε έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό σου μάλλον γιατί το βλέπεις κριζαρισμένο και δεν σε αφήνει να το πατήσεις. Μην ασχολείσαι δεν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ φίλε
absolom Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ποια θα προτιμουσατε αναμεσα σε tcl 43c655 και 50c805 ,βασικα προτιμω 43 λογω μεγεθους, εχουν θεματα για χρηση σε pc [ταινιες και κανενα παιχνιδι] και ps5 ? Επεξ/σία 12 Αυγούστου από absolom
Gogotsa Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Με το θεμα του 5.1 εχει βρει κανεις καμια λυση? Επεξ/σία 12 Αυγούστου από Gogotsa
halvas69 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Στις 12/8/2024 στις 6:34 ΜΜ, Gogotsa είπε Με το θεμα του 5.1 εχει βρει κανεις καμια λυση? Tι θέμα έχεις με το 5.1; Σε stremio και Youtube μου παίζει μια χαρά o πολυκάναλος. Στο SmartTube μου έκανε νερά αλλά φταίει η εφαρμογή και όχι η TV. Θέλει να βάζεις manually τον ήχο 5.1 στα setting του κάθε βίντεο.....παπαρ@ri3$ γεωργίτσα μου. Έχω την c805 αν παίζει ρόλο.
Gogotsa Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Απο οσο ξερω εχουν ολες θεματα με το 5.1 μετα τη τελευταια ενημερωση που εκανε η εταιρεια στις tvs. To προβλημα υπαρχει και ειναι θεμα firmware. δλδ σε εσενα αν το βαλεις στη tv στο passthrough, που εκει πρεπει να ειναι κανονικα, o πολυκαναλος αλλαζει μονος του format μολις δει 5.1 σημα? ή απλα και εσυ νομιζεις οτι σου δουλευει? Για βαλτο passthrough και πες μου. Εισαι σιγουρος για το στρεμιο? Απο οσο ειχα ψαξει το στρεμιο δε παιζει καν 5.1 λογω codec. Το μονο σε αυτο το ειδος που παιζει 5.1 ειναι το kodi με τη προυποθεση οτι εχεις ενεργοποιησει ολα τα passthrough, με το elementum addon.......... Για ψαξου λιγο και ξαναελα μια. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από Gogotsa
halvas69 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Παίζουν κανονικά όλα όσα ανέφερα στο παραπάνω post. Αλλά.......αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις άδικο να είσαι σκεπτικός. Η τηλεόραση out of the box στις ιδιότητες του ήχου (ψηφιακή έξοδος ήχου) έχει προεπιλογή το Automatic. Όταν της έδινα dolby atmos έπαιζε ο ήχος με διακοπές και ενίοτε τον έχανε εντελώς. Όχι σε όλα τα αρχεία αλλά εκεί το παρατήρησα και ναι ήταν πρόβλημα. Το έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάποια λύση αλλά το βασάνισα από μόνος μου γιατί το σήμα ερχόταν και έφευγε τυχαία. Το έβγαλα λοιπόν από το αυτόματο και επιλέγοντας passthrough χεροκίνητα ήρθε στα ίσια του. Έκτοτε παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα. Το stremio παίζει κανονικά πολυκάναλο χωρίς να πειράξω τίποτα. Όταν περάσει το ανάλογο σήμα (Dts/Atmos/DDP κλπ κλπ) στο εμφανίζει στην οθόνη πάνω αριστερά ταυτόχρονα το δείχνει στην οθόνη του AV ενισχυτή και τέλος το ακούω με τα 👂μου καθημερινά. Μην μου ζητήσεις χαρτί από ΩΡΛ ή πιστοποίηση TUV για τα ώτα μου γιατί είναι το μόνο που δουλεύει καλούτσικα πάνω μου..........νομίζω 😄
slobou Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Gogotsa είπε Απο οσο ξερω εχουν ολες θεματα με το 5.1 μετα τη τελευταια ενημερωση που εκανε η εταιρεια στις tvs. To προβλημα υπαρχει και ειναι θεμα firmware. δλδ σε εσενα αν το βαλεις στη tv στο passthrough, που εκει πρεπει να ειναι κανονικα, o πολυκαναλος αλλαζει μονος του format μολις δει 5.1 σημα? ή απλα και εσυ νομιζεις οτι σου δουλευει? Για βαλτο passthrough και πες μου. Εισαι σιγουρος για το στρεμιο? Απο οσο ειχα ψαξει το στρεμιο δε παιζει καν 5.1 λογω codec. Το μονο σε αυτο το ειδος που παιζει 5.1 ειναι το kodi με τη προυποθεση οτι εχεις ενεργοποιησει ολα τα passthrough, με το elementum addon.......... Για ψαξου λιγο και ξαναελα μια. Kodi,Stremio δεν δουλεύω αλλά με το Plex (Nvidia Sheild) και σε ματρόσκες 50GB μου περνάει κανονικά ήχο 5.1 και Dolby Atmos στην ηχόμπαρα. Σε Tcl C805 αναφέρομαι. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από slobou
Gogotsa Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παιδες μια χαρα γιατι και σε εμενα δουλευει. Το θεμα ειναι οσοι δε το εχουν φτιαξει ή δε το ξερουν, ή αν εχει βρεθει καποια πιο μονιμη λυση. Εμενα μου δουλευει μονο στο αυτοματο παντως αυτη τη στιγμη, ενω στο passthrough που θα επρεπε να γυριζει μονο του, εχω μονο downmix. Επισης μου δουλεψε μετα απο πολλες προσπαθειες αλλαγης του ενισχυτη και απο το μενου της tv, την ωρα που επαιζε το σημα και καποια στιγμη ξεκολησε και ακουσα 5.1, αλλα μονο στο auto. Παντως το στρεμιο το ιδιο λεει οτι παιζει μονο στερεο. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από Gogotsa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα