-dL- Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, phanispal said: Για ένα φίλο, 65P635 ή 65P755, δεδομένης και της διαφοράς στην τιμή (450€/620€); https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a9392bc586 Διαφορές: η 755 είναι νεότερη, έχει HDR10+ και Dolby Vision, Android 12 και άλλο επεξεργαστή με ΑΙ και είναι λεπτότερη. Αξίζουν αυτά 170€ παραπάνω? Προσωπικά έχω την 50p635 και αν ήταν να πάω παραπάνω θα πήγαινα σε μοντέλο qled δηλαδή σειρά C. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από -dL- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλημέρα, έψαξα λίγο αλλά μάλλον δεν υποστηρίζεται αλλά ας ρωτήσω και εδώ μήπως υπάρχει κάποιο workaround. Split screen με 2 κανάλια TV σε P635 γίνεται κάπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, -dL- είπε https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a9392bc586 Διαφορές: η 755 είναι νεότερη, έχει HDR10+ και Dolby Vision, Android 12 και άλλο επεξεργαστή με ΑΙ και είναι λεπτότερη. Αξίζουν αυτά 170€ παραπάνω? Προσωπικά έχω την 50p635 και αν ήταν να πάω παραπάνω θα πήγαινα σε μοντέλο qled δηλαδή σειρά C. Για φίλο ρωτάω, προσωπικά του είπα αν είναι να πάει στην P635 να πάει στην 75άρα, του φαίνεται μεγάλη. That's what she said του απάντησα αλλά δεν κατάλαβε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Καλησπέρα και από εμένα ,κάτοχος μιας TCL 65C635 από e-shop 5/23 χτες το βραδυ μου εμφανισε καθετα και οριζοντια καμμένα pixel ,πήρα το e-shop και με παραπέμψαν στην tclgreece.gr και απο εκει να μου πουνε οτι τελικα η τηλεοραση ειναι παραεισαγωγη απο Ρουμανια και οτι ειναι υπευθυνο το e-shop. Ξαναμίλησανμαζι τους και είπαν ότι όντως έτσι είναι και θα επικοινωνήσουν μαζί μου να έρθουν να την πάρουν (με χρέωση δίκη μου φυσικά ....) . Το θέμα είναι μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί ή ζητάω αντικατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εσυ δεν χρειάζεται να ζητήσεις κάτι, τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση είναι συγκεκριμένα. Θα πάρουν απο το eshop την τηλεόραση και ή θα την φτιάξουν (πιθανά με αλλαγή πάνελ) ή θα την αντικαταστήσουν (θα πάρουν πιστωτικό σημείωμα απο την TCL σαν μεταπωλητής). Ότι τους συμφέρει καλύτερα θα κάνουν και εσυ θα βρεθείς ή με την ίδια φτιαγμένη ή με καινούργια ίδιο μοντέλο ή με πιστωτικό απο το eshop για αγορά άλλης. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος και εαν θα δείς ολυμπιακούς φέτος... Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά, περαστικά γρήγορα εύχομαι. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από -dL- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το θέμα αμφιβάλω αν έχουν καν την τεχνογνωσία να κάνουν αντικατάσταση στο πάνελ... +Και μόνο ο χρόνος "επισκευής" μέχρι να την δούνε κτλ. μην πάρει κάνα μήνα... + το e-shop δεν πουλαει tcl τηλεορασεις πλεον(για τυχον αντικατασταση). Επεξ/σία 4 Ιουλίου από ahill2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, ahill2 said: Αυτό είναι το θέμα αμφιβάλω αν έχουν καν την τεχνογνωσία να κάνουν αντικατάσταση στο πάνελ... +Και μόνο ο χρόνος "επισκευής" μέχρι να την δούνε κτλ. μην πάρει κάνα μήνα... + το e-shop δεν πουλαει tcl τηλεορασεις πλεον(για τυχον αντικατασταση). Να έχεις υπόψιν σου οτι έχουν πολιτική για διευθέτηση εντός μηνός απο την στιγμή που θα πάρουν την τηλεόραση. Όντως, έχουν εξωτερική συνεργασία για αυτά τα προϊόντα και όσον αφορά την μάρκα tcl νμίζω οτι το λιγότερο πρόβλημα θα είναι το που θα ξοδέψεις τα χρήματα σε άλλη μάρκα τηλεόρασης. Ο πονοκέφαλος είναι το πήγαινε έλα κλπ. Θα μπορούσε να συμβεί σε όλες τις μάρκες. Οπλίσου με υπομονή και να ξέρεις τα δικαιώματα σου πάντα βοηθάει. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από -dL- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Πάντως δεν είναι ο πρώτος εδώ με παρόμοιο πρόβλημα με TCL το τελευταίο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elliot_ThreeGoods Δημοσ. 4 Ιουλίου Share Δημοσ. 4 Ιουλίου Καλησπέρα, είμαι κάτοχος της 55C635 και αυτή τη στιγμή δε μπορώ να χρησιμοποιήσω την κονσόλα μου PS4 pro έπειτα απο την επισκευή της και έπειτα απο τις 3 φορές που την έχω στείλει.Αρχικά κατά την χρήση της σε dolby vision περιεχόμενο (netflix) είχα και εγώ παρατηρήσει το γνωστό σε όλους και αποτρεπτικό για να δεις ταινία flickering της φωτεινότητας.Αυτό το walkthrough που υπάρχει σε εμένα δούλεψε, αλλά σε κάθε διακοπή ρεύματος ας πούμε έπρεπε να κάνεις το ίδιο πράγμα κτλ.Βέβαια καμιά φορά και χωρίς διακοπή ρεύματος εμφανιζόταν πάλι αλλά με ένα on/off της TV όλα εντάξει.Επειδή βέβαια αυτό δεν είναι λύση την απέστειλα για επισκευή(την είχα αγοράσει απο το e-shop) και την παρέλαβα μετά απο ένα μήνα.Δεν ήξερα οτι αν επικοινωνούσα απ'ευθείας με την TCL θα έστελνε τεχνικό και θα την παραλάμβανε, που σημαίνει οτι ταλαιπωρήθηκα τόσο όσο δεν φαντάζεστε.'Επειτα λοιπόν απο την πρώτη επισκευή της(το eshop την απέστειλε στην astra service) την παρέλαβα και διαπίστωσα ότι είχε λυθεί το πρόβλημα του flickering(επισκευή τροφοδοτικού αναφέρανε οτι έκαναν) αλλά μόλις σύνδεσα το ps4 pro είτε θα εμφανιζόταν μαύρη οθόνη χωρίς να αναγνωρίζει καν σήμα σε όλες τις θύρες hdmi ή αν εμφανιζόταν σήμα και έβλεπα το menu του ps4pro με το που πατούσα να φορτώσει οποιοδήποτε παιχνίδι είτε hdr είτε όχι μαύρη οθόνη και κολλούσε γενικά η τηλεόραση ούτε κανάλια έδειχνε ούτε τπτ/ οπότε αυτό λυνόταν μετά απο κανένα μισάωρο είτε με reset 5sec απο το χειριστήριο αν ανταποκρινόταν ή αν όχι απο την πρίζα δηλαδή έλεος.Την ξαναστέλνω πάλι στο eshop την κρατάνε ένα μήνα άσκοπα εν τέλει, καθώς μιλώντας με τον τεχνικό τους μου είπε ότι την δοκιμάσανε για μέρες με pc και με καινούρια κάρτα γραφικών στα 24/60 fps που υποστηρίζει η τηλεόραση και όλα ήταν οκ.(ps4 pro δεν είχαν).μου την ξαναστέλνουν πίσω με το ίδιο πρόβλημα κλασσικά να συναντώ και απλά διαπίστωσα ότι και αν απλά αλλάξω preset της οθόνης ή και αν αλλάξω οτιδήποτε στην gaming μπάρα της tv συμβαίνει πάντα το ίδιο.(είτε επίλέγοντας και game master).Να σημειώσω οτι όλα δούλευαν απροβλημάτιστα πριν την στείλω την πρώτη φορά.Έπειτα επικοινωνώ απευθείας με την TCL στέλνει τεχνικό άμεσα διαπιστώνει και αυτός αυτά ακριβώς που τους είχα περιγράψει και τους έχω αποστείλει και σχετικά videos την ξαναφορτώνει και μου την ξαναφέρνει μετά απο κάποιες μέρες λέγοντας μου οτι του είπαν απο την astra service οτι και καλά δεν είναι συμβατή η TV με ps4!!!παρά μόνο με next gen κοσόλες.Έχω πάρει άπειρες φορές τηλέφωνο και έχω στείλει αρκετά mail και στην tcl της Ελλάδας (και στο eshop βέβαια) ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει αρχικά πριν την επισκευή να μην υπάρχει θέμα συμβατότητας και μετά την επισκευή να υπάρχει με ps4 κτλ και οτι θέλω τα λεφτά μου πίσω ή έστω αντικατάσταση συσκευής αλλά αυτή δεν συγκινούνται με τίποτα και ούτε καν μου έχουν απαντήσει επίσημα για ποιον λόγο δεν είναι και καλά πλέον συμβατή η τηλεόραση με ps4 ενώ μέχρι πριν ήταν.Η εγγύηση της tv λήγει τον Μάρτιο του 2025.Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει το ίδιο θέμα ή τί άλλο μπορώ ΄να κάνω?Ένας απο τους βασικούς λόγους αγοράς ήταν και για gaming αλλά τώρα μου είναι άχρηστη στο κομμάτι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/kataggelies/kataggelia-katanalote https://www.gov.gr/arxes/sunegoros-tou-katanalote/sunegoros-tou-katanalote/anaphora-kataggelia-ston-sunegoro-tou-katanalote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slobou Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους. Θα κινηθώ κι εγώ για την C805 75''. Η χρήση της θα είναι 40% ταινίες Plex (SDR-4K HDR), 40% αθλητικά (Cosmote Nova) , 20%PS5. Απόσταση θέασης 3,4 μετρα. Θα με καλύψουν τα χαρακτηριστικά της ; Επεξ/σία 7 Ιουλίου από slobou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Ετοιμάζομαι για μετακόμιση και έλεγα να πάρω και μια καινούρια 55αρα. Οι τιμές καθώς και διάφορα σχόλια εδώ με έκαναν να σκέφτομαι TCL αλλά στα σχόλια βλέπω πολλά προβλήματα με καμμένα πίξελ (ιδιαίτερη με τη γραμμή στη μέση της οθόνης). Οκ καλύπτει η εγγύηση αλλά το after sales support πως είναι? Γενικά όλοι εσείς που έχετε πάρει, θα τις προτείνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WOLFMAN Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Καλησπέρα, ψώνισα και εγώ την tcl 65c655 τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της και η δεύτερη tcl στην κατοχή μου και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα παράπονο. Έχω όμως ένα πρόβλημα με το cosmote app για κάποιο λόγο η εικόνα είναι λες και το έχω σε fast forward και δεν συγχρονίζει ο ήχος στην 65αρα στην tcl 55αρα κανένα πρόβλημα. Έχεις ή είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red66phone Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου σκέφτομαι για την αγορά της TCL 43C645 43'' QLED. €350 από Γερμανό, με το Eurobank Επιστροφή περίπου €300 θα μπει σε πολύ φωτεινό σαλόνι, σε τοίχο, σε βάση με βραχίονα και αρκετές φορές θα την γυρνάω να βλέπουμε έξω στο μπαλκόνι. θέαση 80% ελληνικά κανάλια, 20% youtube, όχι gaming. θα με ενδιέφερε να έχει καλές γωνίες θέασης λόγω μπαλκονιού. θα έχει "θέμα" στα χρώματα που θα είναι αρκετά φωτεινός ο χώρος ? (δεν θα πέφτει και πάνω ο ήλιος) το πανελ της είναι σαν καθρέπτης ? δλδ αντικατοπτρίζεται ό,τι έχει μπροστά ? Αν ήθελα οπωσδήποτε να το αποφύγω αυτό, τι πάνελ θα έπρεπε να κοιτάξω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-dL- Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 08/07/2024 at 13:28, red66phone said: σκέφτομαι για την αγορά της TCL 43C645 43'' QLED. €350 από Γερμανό, με το Eurobank Επιστροφή περίπου €300 θα μπει σε πολύ φωτεινό σαλόνι, σε τοίχο, σε βάση με βραχίονα και αρκετές φορές θα την γυρνάω να βλέπουμε έξω στο μπαλκόνι. θέαση 80% ελληνικά κανάλια, 20% youtube, όχι gaming. θα με ενδιέφερε να έχει καλές γωνίες θέασης λόγω μπαλκονιού. θα έχει "θέμα" στα χρώματα που θα είναι αρκετά φωτεινός ο χώρος ? (δεν θα πέφτει και πάνω ο ήλιος) το πανελ της είναι σαν καθρέπτης ? δλδ αντικατοπτρίζεται ό,τι έχει μπροστά ? Αν ήθελα οπωσδήποτε να το αποφύγω αυτό, τι πάνελ θα έπρεπε να κοιτάξω ? https://www.displayspecifications.com/en/comparison/f13d2b5a61 Η 645 είναι περσινό μοντέλο. Η 655 φετινό μοντέλο. Οι διαφορές είναι οτι το νέο μοντέλο έχει 420cd/m2 φωτεινότητα σε σχέση με τα 300 της περσινής (+40% φωτεινότερη στα χαρτιά), σύστημα ήχου ONKYO, wide viewing angle με μάτ επίστρωση. Η διαφορά σε τιμή απο οτι είδα στον Κωτσό είναι 100€ στα 399€. Η 43C645 πάντως στις ερωτήσεις, σου είναι αρκετά φωτεινή ως QLED και δεν γυαλίζει το γυαλί όπως την έχω δει και απο κοντά. Έχει βάλει κάποιος επίσης βιντεάκι με τις γωνίες θέασης και είναι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/short_videos/51689/axiologisi-gia-tcl-smart-tileorasi-43-4k-uhd-qled-43c645-hdr-2023 Επεξ/σία 9 Ιουλίου από -dL- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα