nk9 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Ευχαριστώ πολύ την απάντηση, γιατί πίστευα ότι είναι θέμα hardware και σκεφτόμουν να την γυρίσω πίσω. Τελικά κατέληξα στο να βάλω MX Player και Kodi (μου αρέσει περισσότερο σαν εφαρμογή αλλά οι γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι χάλια). Και τα δύο παίζουν τέλεια ότι αρχείο τους έβαλα, χωρίς κανένα κόλλημα, αλλά μόνο από USB stick... με το σκληρό κολλάνε όλα. Δεν ξέρω άμα είναι τα πάρα πάρα πολλά μεγάλα αρχεία ή ο σκληρός σαν σκληρός, αλλά μικρή σημασία έχει. Και με USB stick καλά είναι, καθώς δεν είναι η βασική μου τηλεόραση. Πάντως τον δικό μου hdd του 1tb μια χαρά τον βλέπει τελικά. Τα θέματα που είχε μάλλον ήταν από το καλώδιο της προέκτασης. Αλλά τα αρχεία είναι μικρά σε μέγεθος (mkv έως 6gb το πολύ). Ίσως έχει να κάνειε αυτό.
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Πληροφοριακά πριν λίγο εμφανίστηκαν 2 καμμένα pixel τα οποία μάλιστα έκαναν μια κάθετη και μια οριζόντια γραμμή σε όλη την οθόνη, που περνάν πάνω από αυτά. Θα την πάω για DoA. 3
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εχω την C805 Παρατηρησα στο ποδοφσαιρο καποιες φορες οταν η καμερα εδειχνε απο πολυ κοντα καποιο παικτη σε κινηση για λιγο φαινοταν σα να υπαρχει κι ενα ειδωλο του Επεξ/σία 17 Ιουνίου από adi32
nick_souvlaki Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου On 17/06/2024 at 11:18, adi32 said: Εχω την C805 Παρατηρησα στο ποδοφσαιρο καποιες φορες οταν η καμερα εδειχνε απο πολυ κοντα καποιο παικτη σε κινηση για λιγο φαινοταν σα να υπαρχει κι ενα ειδωλο του Ghosting λογικά (άμα είναι πίσω από την κίνηση) ή overshooting άμα φαίνεται προς προς εκεί που θα κινηθεί. Το έχουν πολλές τηλεοράσεις αυτό (πχ. και η Samsung που έχω το έχει, κυρίως στο game mode). Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ότι έχει σχέση με Motion interpolation (συνήθως είναι από αυτό, αλλά έχω δει και τηλεοράσεις που το έχουν μόνιμα, ή τουλάχιστον δεν βρήκα άμα υπάρχει ρύθμιση να εξαφανιστεί εντελώς). 1
fanastas Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλημέρα! Αγόρασα TCL 55C645 και να πω την αλήθεια δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Εχω ψάξει αρκετά online για να δω ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας και ήχου, έχω αλλάξει αρκετά callibration βάσει αυτών που διάβαζα και τίποτα δε μου δίνει καλό αποτέλεσμα. Να φανταστεί η 2016 4Κ LED LG που είχα μέχρι πρότεινως είχε Out of the box πολύ καλύτερη εικόνα από την TCL QLED. Έχετε κάποιο link να μουπροτείνετε να δω σωστές ρυθμίσεις. Έχει κάνει κάποιος απο΄εσάς κάποια settings που δίνουν αντικειμενικά καλό αποτέλεσμα;
user2163 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 hours ago, fanastas said: Καλημέρα! Αγόρασα TCL 55C645 και να πω την αλήθεια δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Εχω ψάξει αρκετά online για να δω ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας και ήχου, έχω αλλάξει αρκετά callibration βάσει αυτών που διάβαζα και τίποτα δε μου δίνει καλό αποτέλεσμα. Να φανταστεί η 2016 4Κ LED LG που είχα μέχρι πρότεινως είχε Out of the box πολύ καλύτερη εικόνα από την TCL QLED. Έχετε κάποιο link να μουπροτείνετε να δω σωστές ρυθμίσεις. Έχει κάνει κάποιος απο΄εσάς κάποια settings που δίνουν αντικειμενικά καλό αποτέλεσμα; Αν και δεν μας λες ποιά είναι η LG που τη συγκρίνεις η C645 έχει VA panel οπότε αυτό ίσως να έχει να κάνει με την εικόνα και την ακρίβεια των χρωμάτων μιας και δεν είναι τόσο καλά όσο των IPS ή των OLED Τώρα δεν ξέρω είναι τόσο άσχημα γιατί ναι δεν έχει τόσο καλά χρώματα αλλά αν δεν την δεις δίπλα δίπλα με μία τηλεόραση που έχει καλά χρώματα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Βέβαια είχες συνηθίσει στην IPS και πήγες σε VA.
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Πες μας και διάσταση της παλιάς LG όπως και το υλικό βλέπεις. Γιατί κι εγώ όταν πήγα σε 75άρα μου κακοφάνηκε στην αρχή λόγω σχετικά μικρής απόστασης. Ειδικά στα τηλεοπτικά κανάλια είναι χειρότερη από την 60άρα Samsung που είχα πριν, επίσης του 2016 όπως η LG σου.
fanastas Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Θα σας πω ναι, αν και οι ρυθμίσεις μια καινούριας τηλεόρασης δεν έχουν να κάνουν με το τι τηλεόρασης είχες παλιότερα. Οπότε το ερώτημα παραμένει για τις καλές/σωστές ρυθμίσεις για ενα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παλιότερα είχα την LG 49UH603V 4K
BigJim34 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Λέω για βασική χρήση να πάρω την TCL 55P61B που βγαίνει στο you τελική τιμή 315€ παρόλο που μέχρι πρότινος θεωρούσα μονόδρομο την σειρά C της εταιρείας. Ψάχνοντας για αυτή και την QLED 55C61B είδα πως τώρα τελευταία η TCL ανάλογα σε ποιες αγορές απευθύνεται αλλάζει ονομασίες σε ίδια κατά βάση προϊόντα. Π.χ η P61B είναι ίδια με την V6B & με την P655. Παλιά ήταν απλά τα πράγματα με τις C και P. Επιπλέον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και γίνεται χαμός με τις εισαγωγές. Εδώ έχουμε μόνο τον επισκευαστή ASTRA SERVICE όπου απευθύνονται αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι εισαγωγείς αυτών των τηλεοράσεων. Η 61Β (P &C) πρέπει να είναι για την Ινδική αγορά και κάποια καταστήματα τις φέρνουν Ελλάδα. Το έχει ψάξει κανένας περισσότερο; Έχει κανείς πάρει την 55P61B ή την 55C61B?
CaptainChris Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 25/6/2024 στις 4:41 ΜΜ, BigJim34 είπε Λέω για βασική χρήση να πάρω την TCL 55P61B που βγαίνει στο you τελική τιμή 315€ παρόλο που μέχρι πρότινος θεωρούσα μονόδρομο την σειρά C της εταιρείας. Ψάχνοντας για αυτή και την QLED 55C61B είδα πως τώρα τελευταία η TCL ανάλογα σε ποιες αγορές απευθύνεται αλλάζει ονομασίες σε ίδια κατά βάση προϊόντα. Π.χ η P61B είναι ίδια με την V6B & με την P655. Παλιά ήταν απλά τα πράγματα με τις C και P. Επιπλέον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και γίνεται χαμός με τις εισαγωγές. Εδώ έχουμε μόνο τον επισκευαστή ASTRA SERVICE όπου απευθύνονται αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι εισαγωγείς αυτών των τηλεοράσεων. Η 61Β (P &C) πρέπει να είναι για την Ινδική αγορά και κάποια καταστήματα τις φέρνουν Ελλάδα. Το έχει ψάξει κανένας περισσότερο; Έχει κανείς πάρει την 55P61B ή την 55C61B? Από τι στιγμή που στην ιστοσελίδα της TCL Ελλάδος υπάρχουν αυτές οι τηλεοράσεις, σημαίνει ότι τις υποστηρίζουν. Βασικά η 61Β είναι η 655 με την c να έχει qled οθόνη και την p να έχει led.
BigJim34 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Από τι στιγμή που στην ιστοσελίδα της TCL Ελλάδος υπάρχουν αυτές οι τηλεοράσεις, σημαίνει ότι τις υποστηρίζουν. Βασικά η 61Β είναι η 655 με την c να έχει qled οθόνη και την p να έχει led. Όχι δεν είναι η TCL 55C61B ίδια με την C655. Διαφέρουν κατά πολύ στην τιμή τα αντίστοιχα μοντέλα, με την C655 να είναι ακριβότερη - κάτι σαν premium σειρά δλδ. Όμως η C61B από τις 55 ιντσες και πάνω έχει ήχο ONKYO 2.1! Εγώ πάντως παρήγγειλα την φτηνή P61B που όπως λες κι εσύ είναι ίδια με την P655 γνωρίζοντας ότι θα έχει λίγο κατώτερη εικόνα και ήχο από την C61B . Η τιμή της είναι πολύ χαμηλή και πιστεύω για την χρήση που την θέλω να μην με απογοητεύσει. Σε λίγες μέρες θα ξέρω. Με την ευκαιρία κοίταξα στο kitele τις βαθμολογίες. Σχετικά καλή πλην ήχου! Της βάζουν μόνο 3,6 : ΔΡΑΜΑ!! https://www.kitele.com/el/tv-tcl-55p655
phanispal Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Για ένα φίλο, 65P635 ή 65P755, δεδομένης και της διαφοράς στην τιμή (450€/620€);
CaptainChris Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 13 ώρες πριν, phanispal είπε Για ένα φίλο, 65P635 ή 65P755, δεδομένης και της διαφοράς στην τιμή (450€/620€); Βασικά οι διαφορές είναι λιγες, η 635 είναι προπερσινο μοντέλο, ενώ η 755 είναι φετινό μοντέλο με ότι βελτιώσεις έχει. Μπες στην ιστοσελίδα της TCL βάλτες στην σύγκριση να δεις της διαφορές και να αποφασίσεις
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Είναι κάκιστο το site, δεν έβγαλα άκρη, οι πληροφορίες είναι ελλιπείς.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Επιτέλους update με βασικές λειτουργίες. Δεν μου άρεσε ιδιαιτερα το καινούργιο UI, αλλα τουλάχιστον μπορείς να access όλα τα quick panels οπουδήποτε και να είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα